![]() |
HDplayer.pl - zarabiaj prawdziwe $ duża konwersja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: HDplayer.pl - zarabiaj prawdziwe $ duża konwersja (/Temat-HDplayer-pl-zarabiaj-prawdziwe-duza-konwersja-77856) |
RE: HDplayer.pl - zarabiaj prawdziwe $ duża konwersja - themate0 - 27-03-2014 15:36 ważne, że linki działają i leady chyba wpadają ![]() RE: HDplayer.pl - zarabiaj prawdziwe $ duża konwersja - Monster980 - 27-03-2014 16:06 Czy tylko ja mam problem z zalogowaniem się do serwisu? Mianowicie gdy wpiszę Login oraz hasło następnie kliknę zaloguj to przenosi mnie na stronę główną do ponownego zalogowania... Edit: Ok, przeczytałem parę postów wstecz i wszystko się wyjaśniło ![]() RE: HDplayer.pl - zarabiaj prawdziwe $ duża konwersja - creativeD - 27-03-2014 16:31 Nie tylko ty masz problem z zalogowaniem się ![]() RE: HDplayer.pl - zarabiaj prawdziwe $ duża konwersja - eforsa - 27-03-2014 18:40 Błąd został naprawiony. (Wprowadzamy obiecany Program Partnerski pod Stream i niestety mieliśmy błąd z tym związany, który rzutował na inny portal). Wszystkie aktywacje mamy w pamięci podręcznej systemu. Na koniec dnia zostanie wykonanie wyrównanie i zostaną doliczone brakujące aktywacje. Pozdrawiamy serdecznie. RE: HDplayer.pl - zarabiaj prawdziwe $ duża konwersja - Karpik - 29-03-2014 11:12 Czy z HdPlayer można uderzać również zagranicę? Oferty zagraniczne są? Mirrory z .com? RE: HDplayer.pl - zarabiaj prawdziwe $ duża konwersja - Monster980 - 01-04-2014 20:37 Wiadomo kiedy będą wypłaty ? // Pieniążki już na koncie ![]() RE: HDplayer.pl - zarabiaj prawdziwe $ duża konwersja - patrykc - 03-04-2014 21:13 Weźcie wywalcie ze strony głównej panelu te badziewne sygnaturki. Kiedyś po zalogowaniu widziałem najbardziej potrzebne mi informacje, a teraz widzę jakąś pieprzona choinkę. Jako strona główna wystarczyłoby to co jest "ogólne statystyki" i niekoniecznie "aktualności" RE: HDplayer.pl - zarabiaj prawdziwe $ duża konwersja - themate0 - 03-04-2014 21:17 racja, zbędne kilobajty tracę z pakietu na wyświetlenie 2 obrazków ![]() wsadźcie to do jakiejś zakładki RE: HDplayer.pl - zarabiaj prawdziwe $ duża konwersja - themate0 - 04-04-2014 16:16 stawka 0zł na freehd, dlaczego? RE: HDplayer.pl - zarabiaj prawdziwe $ duża konwersja - czainik111 - 05-04-2014 22:12 Ja widzę stawkę 2 zł ale w piątek nie naliczyło żadnych aktywacji |