Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - DobryChlopak - 07-12-2014 19:58 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) 2.Serwis: obojętne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Coś tam próbowałem ,ale to dawno i nie miałem wtedy za bardzo czasu na to. Do tej pory nie zarobiłem nic. Byłbym zadowolony chociażby z małych zarobków żeby mieć mobilizacje na dalsze sukcesy. 4.Twoje wymagania: by mentor pokazał mi jak zarabiać na PPD jakies ciekawostki cokolwiek by zarobic. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? REF RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - piotrek444 - 08-12-2014 20:05 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD): Obojętnie, ważny jest zarobek 2.Serwis: Obojętnie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Sporo czytałem, ale jeszcze nic nie zarobiłem. Kiedyś dużo handlowałem na allegro. 4.Twoje wymagania: chciałbym z kimś porozmawiać, żeby uczciwie powiedział czy warto iść w tym kierunku i ewentualnie wskazał drogę 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oczywiście reflinki, mogę rozważyć również inne propozycje RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Diesiel - 21-12-2014 16:45 1.Metoda zarobku:PPA 2.Serwis: Astrocash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Doświadczenie średnie, zarobiłem na Astro +1000$, szukam kogoś doświadczonego, z którym dzieliłbym się wiedzą i pomógł się rozwijać. 4.Twoje wymagania: +5$ na początek 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Wymiana różnymi niszami i wiedzą miedzy sobą. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - MrGabor - 23-12-2014 00:26 Jest tu jakakolwiek aktywność ze strony mentorów ? Temat trochę nieprzydatny i wygasły zresztą... RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Qwazas - 11-01-2015 15:35 PPA Dawniej FireCash teraz siedze na RoaringCash Porządnie zacząłem w grudniu 2014, na rc zarobilem $14 do teraz. Mam bloga na blogspocie i wykupiną domene z wordpressem. Na blogspocie mam ok 45 postów, a na drugim ok 15 postów Pomoc w wybiciu bo mam ok 20 wejść dziennie (download) ale BRAK pobrań. Jakieś podpowiedzi, porady i tak dalej. Szacunek za pomoc XD Dzięki RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Liwaaa - 22-01-2015 23:49 Witam. szukam mentora do PPA, jestem zdeterminowany do pracy. Niestety w działach forum wszystkie tego typu tematy są sprzed roku. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - ktostujest - 25-01-2015 13:33 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis:Obojętnie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Małe, jednak jestem zdeterminowany do działania. 4.Twoje wymagania: Stopniowe zwiększanie zysków. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracje z linku REF . Moje gg 9003011 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - vertmar - 30-01-2015 13:13 Kod: 1.Metoda zarobku: RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Corso - 06-02-2015 13:23 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Astrocash aczkolwiek cokolwiek 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? na PPA nie wiele ale posiadam dość duże doświadczenie w zarabianiu przez internet. 4.Twoje wymagania: Kogoś kto mnie dobrze pokieruje w tym temacie. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Ref? Bo co mogę zaoferować? Proszę pisać na priv. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - dziewczyna227 - 14-02-2015 21:36 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: -AstroCash 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? -Zarobiłam ok. 2.50$ 4.Twoje wymagania: -Oczekuję, pomocy w uploudzie plików, jakie pliki i gdzie je najlepiej wstawiać, na jakich stronach jest najlepszy popyt na nie. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? - Mogę zarejestrować, się z Twojego refa lub zapłacić 50 zł po zaraz po zgromadzeniu takiej sumy na stronie. - Proszę o kontakt-------> GG: 13145325 |