Darmowy Restock - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Darmowy Restock (/Temat-Darmowy-Restock-2194) |
RE: Darmowy Restock - max18 - 27-02-2010 00:02 UDAŁO SIĘ CHODŹ MIAŁ BYC IPOD 8 GB JUZ GO MIAŁEM ALE, HAMBURGERY GO ZAJEBAŁY ;/ RE: Darmowy Restock - KoPcIu - 27-02-2010 00:03 Hehe ja wchodzę na Lockerz patrze sklep otwarty No to sobie coś wybiorę, tu pusto... Tu pusto... Patrze jest 25$ wypełniam dane, błąd z numerem telefonu, poprawiony formularz no to wysyłamy, a tu sklep zamknięty Poczekam, może następnym razem się coś ciekawego trafi PS dla tych co się tak denerwują, to tylko zabawa przecież RE: Darmowy Restock - Sylwester - 27-02-2010 00:03 BananJUMPER oczy pieką od tego posta wyżej... RE: Darmowy Restock - xgorgix - 27-02-2010 00:04 oni sa jak demotywatoy The general redemption is now over. Thanks for your participation. If you redeemed, congratulations. If you didn't get a chance to redeem, please remember that we are constantly testing new ways to earn and use PTZ, and that PTZ are good for a year. Have a great weekend! RE: Darmowy Restock - MalinaJUMPER - 27-02-2010 00:04 The general redemption is now over. Thanks for your participation. If you redeemed, congratulations. If you didn't get a chance to redeem, please remember that we are constantly testing new ways to earn and use PTZ, and that PTZ are good for a year. Have a great weekend! zjeby jebane zamknely restock teraz sie zdziwia kurwa ile obelg na nich nalecialo RE: Darmowy Restock - wojtek54326 - 27-02-2010 00:05 POPIERAM PRZEDMÓWCÓW- PIERDOLENI JEBANI SKURWIELE !! CZŁOWIEK SIEDZI GODZINAMI PRZY KOMPIE A TU NAGLE JAK JEST JEBANY RESTOCK TO PTZPLACE.LOCKERZ.COM PRZESTAJE DZIAŁAĆ !!!!!!!! AMERYKANIE SKUR***** ROBIĄ PEWNIE POD SIEBIE!!!!! PS KURWA JEBANY LOCKERZ RE: Darmowy Restock - adik0070 - 27-02-2010 00:05 Dr.House Online Bywalec *** Ilość postów: 37 Dołączył: Jan 2010 Reputacja: - 0 + RE: Darmowy Restock Mi sie nawet lockerz nie zaladowal ja do nich napisze Ja też! RE: Darmowy Restock - MalinaJUMPER - 27-02-2010 00:05 kurwa szkoda ze demoty zabronily wrzucac tresc z lockerz bo kurwa taki juz mam demot w glkowie ze na 101% trafilby na glowna RE: Darmowy Restock - obiKsg - 27-02-2010 00:06 KURWA ZABAWA a jak siedze kurwa od 19 do 32;30 na jebany restok to kurwa zabawa zajebista zabawa ziomek kurwa klikam F5 kurwa i mama zabawe kurwa pierodle smieci jebanych dawac kurwy 24/7 bo tylko akse na nas biorą a kurwa restocki dadzą i reszte w dupie mają pizdy wiec nie pierodl tu, ze zabawa jak kurwa odświeżam kilka godzin a sie zaladowac nie che jebane hamburgery niech kurwy sie cieszą kurwa bombe na nich wypierdole i huj RE: Darmowy Restock - WojaS_PL - 27-02-2010 00:07 (27-02-2010 00:03)KoPcIu napisał(a): PS dla tych co się tak denerwują, to tylko zabawa przecież Może i masz rację że to zabawa, jednak w niekażdej zabawie masz okazję zabrać coś tak wartościowego jak np. laptopy, iPody czy konsole do gier. Pozwól im się wyładować tutaj i będzie dobrze ;] |