Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! (/Temat-BOT-All1tool-Zarabiaj-na-buxach-automatycznie-139459)

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 22-06-2017 13:56

U mnie normalnie, pewnie szukasz po kolei alfabetycznie a musisz szukać na początku [AGT] czy jakoś (chyba, już nie pamiętam).

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - agilos11 - 22-06-2017 13:58

[AGPT]

Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - 19kuba08 - 22-06-2017 17:07

rzeczywiście dzięki, nie zauważyłem Wink

plugin do neobux klika mi tylko po jednej reklamie i kończy działanie z komunikatem "done"

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 23-06-2017 11:00

Musisz odpalać cały czas, bo jest z nim taki problem. Teraz też zauważyłem :/

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 24-06-2017 13:07

Kolejna aktualizacja:

Dodano:
  • Pod lupą:
    • Multiclickers:
      - renzinoptc: min. $2
      - adsshares: min. $5
      - buxhour: min. $1 - grid
      - wildlifeptc: min. $1 - grid (inwestycyjny, min. $1-1.5)
      - theadsnow: min. $0.60
      - axisads: min. $1 - grid

Zmiany:
    • SCAMY:
      - nowclix: Brak nowych wypłat, spam na forum
      - buxmash: Strona nie istnieje
      - investeptc: Strona nie istnieje
      - earnhoop: Moja wypłata pending, admin nie odpisuje
      - buxclerk: Brak nowych wypłat, moja też pending

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - rozi1910 - 24-06-2017 15:38

u mnie co chwila plugin error w power advercie ;p

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Lukson2 - 24-06-2017 15:47

Działa ten program? Bo chyba będę ręcznie klikać

nie polecam... program nie dziala... Pobralem i w clickers.info klikam test setting i wyskakuje "there is problem with driver/binary path, please verify"

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 24-06-2017 16:43

Oczywiście, że działa. Co za pytanie...

A co do poweradvert, u mnie kliknął wszystkie reklamy normalnie. Zaloguj się na stronie i wejdź w reklamy, jeśli nie są kliknięte to odpalaj kilka razy plugin. Może zaskoczy...

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Lukson2 - 24-06-2017 16:56

u mnie nie dziala, wyskoczyl blad ktory napisalem.....

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 24-06-2017 17:01

Bo źle wpisałeś ścieżkę? Zrób to dobrze, masz w poradniku.
      Jeśli nadal masz to samo to wyślij mi na PW tą ścieżkę i tam porozmawiamy.