Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720)

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - osinex - 12-12-2014 21:31

Coraz bardziej się nakręcam na te opcje Idea
Nie rozumiem jedynie tego systemu sprzedawania opcji zanim zostanie zamknieta..
MLN dobrze zrozumiałem, że utrzymujesz się z opcji?

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Lukines - 12-12-2014 21:38

330 zł i wplata na konto walutowe z plnami . W sumie sam się zdziwilem bo mialem 350 naszykowane.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 12-12-2014 23:23

(12-12-2014 14:45)osinex napisał(a):  To demo samo w sobie pokrywa się z Realem? To zajebiscie Big Grin
Wylejcie na mnie kubeł wody, naprawdę tak łatwo się tu robi pieniądze?

To nie takie łatwe zarabianie, jak się wydaje. To, że ktoś inny zarabia, nie oznacza, że i Ty dasz radę. Trzeba zdrowo myśleć.

(12-12-2014 15:00)Xkr napisał(a):  Nie, zostanie traderem wiaze sie nieraz z wielkim obciazeniem psychicznym, bo tak naprawde wiekszosc strat pomimo dobrego systemu generuje nasza glowa, mimo to ze to tak fajnie wyglada o siedze sobie przed komputerem i robie $ na forexie, wcale nie oznacza ze to taka prosta i przyjemna rzecz. Jednak jesli jestes juz ''zdrowym'' psychicznie traderem z w miare sprawnym trading planem ktorego sie trzymasz mozesz robic pieniazki i to czasem nie male, jednak zeby dojsc do takiego poziomu niektore osoby potrzebuja lat, aby zrozumiec na czym to polega. Nie chce przez to powiedziec ze np MLN mial lata praktyki a potem zaczol zarabiac, binarki sa prostsze jednak nie masz tam tak jak w przypadku forexa zabezpieczania pozycji. Nie napalaj sie odrazu na szybkie i latwe zyski bo bycie traderem to ciezki kawalek chleba i nie kazdy ma do tego predyspozycje

Święta prawda, jeśli ktoś nie widzi się w tego typu inwestycjach, niech sobie odpuści i nie marnuje czasu i pieniędzy Smile

(12-12-2014 21:31)osinex napisał(a):  Coraz bardziej się nakręcam na te opcje Idea
Nie rozumiem jedynie tego systemu sprzedawania opcji zanim zostanie zamknieta..
MLN dobrze zrozumiałem, że utrzymujesz się z opcji?

Opcje obecnie są głównym dochodem, wcześniej to paidverts i tego typu podobne strony się bawiłem.

Ale czego konkretnie nie rozumiesz na temat sprzedawania opcji?

(12-12-2014 21:38)Lukines napisał(a):  330 zł i wplata na konto walutowe z plnami . W sumie sam się zdziwilem bo mialem 350 naszykowane.

Aż dziwne, a przez jaki system płatniczy?

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Lukines - 13-12-2014 00:05

@MLM płaciłem kartą.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - osinex - 13-12-2014 11:22

Gram narazie na koncie demo i w jednym momencie mogę sprzedać opcje a w innym juz nie. Jak mam otwartych kilka opcji w jednej parze walutowej to czasami jedne mogę zamknąć a innych nie.

Tapniete przy użyciu małego szajsunga z niewygodna klawiatura przepraszam za wszystkie błędy.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Lukines - 13-12-2014 12:16

Mozesz sprzedać X minut przed końcem. Przynajmiej tak mi się wydaje.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - matchless - 13-12-2014 14:32

Nie zawsze jest możliwość wcześniejszej sprzedaży pozycji. Zauważyłem, że jeżeli ta możliwość istnieje to znika około 5 minut przed zakończeniem zamknięcia naszej pozycji. Dobra rzecz jeżeli zorientujesz się w porę, że wykres nie idzie tam gdzie przewidywałeś.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 14-12-2014 00:52

(13-12-2014 11:22)osinex napisał(a):  Gram narazie na koncie demo i w jednym momencie mogę sprzedać opcje a w innym juz nie. Jak mam otwartych kilka opcji w jednej parze walutowej to czasami jedne mogę zamknąć a innych nie.

Tapniete przy użyciu małego szajsunga z niewygodna klawiatura przepraszam za wszystkie błędy.

(13-12-2014 14:32)matchless napisał(a):  Nie zawsze jest możliwość wcześniejszej sprzedaży pozycji. Zauważyłem, że jeżeli ta możliwość istnieje to znika około 5 minut przed zakończeniem zamknięcia naszej pozycji. Dobra rzecz jeżeli zorientujesz się w porę, że wykres nie idzie tam gdzie przewidywałeś.

W sumie sam do końca nie wiem od czego to może być zależne. Jak pojawiają mi się opcje wcześniejszego zamknięcia, to do końca zamknięcia było 10minut, no i też 5, jak wspomniał matchless. Może to zależy od płynności wykresu? Im jest stabilniejsza para, to wtedy nie ma opcji jej zamknięcia?

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - sbgorka - 14-12-2014 07:44

Na 24 option jest tak, ze majs 5 min przed koncem opcji mozna zamknac opcje ale tylko przy stracie

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 15-12-2014 14:00

Jak to przy starcie?