Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - osinex - 12-12-2014 21:31 Coraz bardziej się nakręcam na te opcje Nie rozumiem jedynie tego systemu sprzedawania opcji zanim zostanie zamknieta.. MLN dobrze zrozumiałem, że utrzymujesz się z opcji? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Lukines - 12-12-2014 21:38 330 zł i wplata na konto walutowe z plnami . W sumie sam się zdziwilem bo mialem 350 naszykowane. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 12-12-2014 23:23 (12-12-2014 14:45)osinex napisał(a): To demo samo w sobie pokrywa się z Realem? To zajebiscie To nie takie łatwe zarabianie, jak się wydaje. To, że ktoś inny zarabia, nie oznacza, że i Ty dasz radę. Trzeba zdrowo myśleć. (12-12-2014 15:00)Xkr napisał(a): Nie, zostanie traderem wiaze sie nieraz z wielkim obciazeniem psychicznym, bo tak naprawde wiekszosc strat pomimo dobrego systemu generuje nasza glowa, mimo to ze to tak fajnie wyglada o siedze sobie przed komputerem i robie $ na forexie, wcale nie oznacza ze to taka prosta i przyjemna rzecz. Jednak jesli jestes juz ''zdrowym'' psychicznie traderem z w miare sprawnym trading planem ktorego sie trzymasz mozesz robic pieniazki i to czasem nie male, jednak zeby dojsc do takiego poziomu niektore osoby potrzebuja lat, aby zrozumiec na czym to polega. Nie chce przez to powiedziec ze np MLN mial lata praktyki a potem zaczol zarabiac, binarki sa prostsze jednak nie masz tam tak jak w przypadku forexa zabezpieczania pozycji. Nie napalaj sie odrazu na szybkie i latwe zyski bo bycie traderem to ciezki kawalek chleba i nie kazdy ma do tego predyspozycje Święta prawda, jeśli ktoś nie widzi się w tego typu inwestycjach, niech sobie odpuści i nie marnuje czasu i pieniędzy (12-12-2014 21:31)osinex napisał(a): Coraz bardziej się nakręcam na te opcje Opcje obecnie są głównym dochodem, wcześniej to paidverts i tego typu podobne strony się bawiłem. Ale czego konkretnie nie rozumiesz na temat sprzedawania opcji? (12-12-2014 21:38)Lukines napisał(a): 330 zł i wplata na konto walutowe z plnami . W sumie sam się zdziwilem bo mialem 350 naszykowane. Aż dziwne, a przez jaki system płatniczy? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Lukines - 13-12-2014 00:05 @MLM płaciłem kartą. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - osinex - 13-12-2014 11:22 Gram narazie na koncie demo i w jednym momencie mogę sprzedać opcje a w innym juz nie. Jak mam otwartych kilka opcji w jednej parze walutowej to czasami jedne mogę zamknąć a innych nie. Tapniete przy użyciu małego szajsunga z niewygodna klawiatura przepraszam za wszystkie błędy. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Lukines - 13-12-2014 12:16 Mozesz sprzedać X minut przed końcem. Przynajmiej tak mi się wydaje. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - matchless - 13-12-2014 14:32 Nie zawsze jest możliwość wcześniejszej sprzedaży pozycji. Zauważyłem, że jeżeli ta możliwość istnieje to znika około 5 minut przed zakończeniem zamknięcia naszej pozycji. Dobra rzecz jeżeli zorientujesz się w porę, że wykres nie idzie tam gdzie przewidywałeś. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 14-12-2014 00:52 (13-12-2014 11:22)osinex napisał(a): Gram narazie na koncie demo i w jednym momencie mogę sprzedać opcje a w innym juz nie. Jak mam otwartych kilka opcji w jednej parze walutowej to czasami jedne mogę zamknąć a innych nie. (13-12-2014 14:32)matchless napisał(a): Nie zawsze jest możliwość wcześniejszej sprzedaży pozycji. Zauważyłem, że jeżeli ta możliwość istnieje to znika około 5 minut przed zakończeniem zamknięcia naszej pozycji. Dobra rzecz jeżeli zorientujesz się w porę, że wykres nie idzie tam gdzie przewidywałeś. W sumie sam do końca nie wiem od czego to może być zależne. Jak pojawiają mi się opcje wcześniejszego zamknięcia, to do końca zamknięcia było 10minut, no i też 5, jak wspomniał matchless. Może to zależy od płynności wykresu? Im jest stabilniejsza para, to wtedy nie ma opcji jej zamknięcia? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - sbgorka - 14-12-2014 07:44 Na 24 option jest tak, ze majs 5 min przed koncem opcji mozna zamknac opcje ale tylko przy stracie RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 15-12-2014 14:00 Jak to przy starcie? |