VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - Hansy - 18-12-2013 21:32 Super konwersja u mnie jest troszkę gorzej z tym... RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 22-12-2013 00:31 Rozdział 7
Dzień Osiemntasy-Dziewiętnasty-Dwudziesty-Dwudziesty Pierwszy: PPA Wczoraj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie ¦ Mocniejsze promowanie filmów ¦ Dodanie dwóch filmów na YT ¦ Zrobienie przekierowania 301 (bez www na www) Dziś: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie ¦ Promowanie filmów ¦ Zrobienie hacka w BV ¦ Napisanie posta na nowym blogu (+update mapy witryn) Kod: Today's earnigs $20.34 Kod: Yesterday's earnigs $25.21 Kod: Month's earnings $362/450 Przez te 4 dni wpadły 3 pobrania z nowego bloga. Leci coraz lepiej, nie długo pojawią się skutki przekierowania. Ogółem to lecę do przodu. Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. [my-youtube width=560 height=375]http://www.youtube.com/watch?v=fmoiQW0o5lw[/my-youtube] RE: VanKosiara - dziennik pracy - Jose - 22-12-2013 16:30 Jakich mirrorów używasz? Oferty sam ustawiałeś na każdy kraj osobno, czy jedziesz na autopilocie? RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 22-12-2013 23:21 (22-12-2013 16:30)Jose napisał(a): Jakich mirrorów używasz? Oferty sam ustawiałeś na każdy kraj osobno, czy jedziesz na autopilocie? W pierwszym miesiącu miałem ranked mod i bawiłem się ofertami ale w październiku przeszedłem na autopilota. Admini wg. mnie naprawdę dobrze dobierają oferty Mirrorów używam dwóch. Na plik burnshare a na hasło filespeedy. RE: VanKosiara - dziennik pracy - Danny - 24-12-2013 15:50 Przekierowanie coś dało? RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 24-12-2013 16:39 Coś tam czuć ale to jeszcze nie pora Pełne skutki powinienem poczuć za 2-3 tygodnie. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 01-01-2014 16:58 Podsumowanie ROKU 2013 oraz Rozdziału 7
Wstęp: Chciałem napisać dłuższą wypowiedź ale jak wiecie mamy Nowy Rok i nie jestem w stanie Na samym początku chciałbym przeprosić za kilku dniową nieobecność. Zamiast myśleć nad kasą wolałem spędzić święta z rodziną i zrobić sobie wolne Rok 2013 Nie należał do łatwego. Za to mogę mu dać miano roku osobistego olśnienia. Przestałem mulić cały dzień przed grami i zacząłem pracować. Wynik pracy? Zarobki większe niż wypłata mojego ojca. Było wiele chwil zwątpienia, wiele wzlotów, parę upadków. Ale wiecie co? Pomimo to nie poddałem się, nie z tego względu, że mi się nie chcę (bo kasę każdy by chciał a robić nie komu 2) lecz robiłem to dla siebie. Nie wybaczył bym sobie tego, że nie dokańczam mojego "dzieła". Ucierpiał by na tym mój honor, po prostu choćbym chciał to i tak bym nie zrezygnował tylko dalej ciułał żółciaki. Nawet 50zł miesięcznie co może wydawać się mało może dać komuś wielką satysfakcje a szanować należy każdy grosz, bo kiedyś może go nam zabraknąć.. Chyba wielu zna to uzależniające uczucie zarobienia swoich pierwszych pieniędzy. Świetne, czyż nie? Posumowanie: Wynik na grudzień? $538.42/$450 Średnia dniówka wyniosła ~$17,4. Wynik roczny? (pracuje od maja lecz zyski mam od lipca) $1,079.75 (FC) + $1,807.59 (AC) = $2887,34 w 6 miesięcy! Dziękuje Diqtion oraz CiamCiaj za Waszą nieocenioną pomoc. Zaczęło się od Was i na pewno szybko się nie skończy! RE: VanKosiara - dziennik pracy - Lesek - 01-01-2014 23:58 ~8700 PLN w pół roku - Praca dała korzyści, możesz powiedzieć na co wydajesz lub chcesz wydać te zarobione pieniądze? Drugie pytanko: dlaczego działasz również na AstroCash? FireCash nie wystarczył? Gratuluję! P.S dzięki tobie zacząłem pisać dziennik i wiele się od ciebie nauczyłem. RE: VanKosiara - dziennik pracy - asiorek - 02-01-2014 00:02 @[Lesek] W ten sposób może na przykład podwaja zarobki? Każdy ma inne stawki przeca . ; d RE: VanKosiara - dziennik pracy - comanche - 02-01-2014 00:40 On poprostu zmienil FC na Astro |