Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
VoiceLab - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: VoiceLab (/Temat-VoiceLab-61608)

RE: VoiceLab - Majk - 03-04-2013 22:16

Ciagle nie działa, mam nadzieje, ze do rana się wyrobia

RE: VoiceLab - sebens - 04-04-2013 08:14

i się wyrobiliBig Grin

RE: VoiceLab - lukas1729 - 04-04-2013 09:23

na 2h nagrania ile mieliście nagranych plików ?

RE: VoiceLab - Melex - 04-04-2013 09:36

7200 : 3 = 2400

nagrania liczone ze średnią zdania 3 sekund.

RE: VoiceLab - NanMin - 04-04-2013 12:31

Ostatnio zauważyłem, że VoiceLab przestał jakoś zliczać osoby polecone, prosiłbym o kontakt te osoby, które zarejestrowały się z mojego refa i zostały zweryfikowane jakoś ostatnio, nie wiem czy to jest kwestia tego, że te osoby nie przeszły jeszcze weryfikacji, czy po prostu VoiceLab jeszcze tego nie uwzględnił.

RE: VoiceLab - Medic78 - 04-04-2013 13:05

(03-04-2013 19:23)sebens napisał(a):  Po nagraniu 2 godz napisz do nich, max po tygodniu będzie zweryfikowane

Ja nagrałem 2 godziny 25.03 i od razu do nich napisałem,dostałem odpowiedź,że moje nagrania są w kolejce i że potrwa to około tygodnia czasu,wczoraj napisałem jeszcze jednego meila i dostałem odpowiedź,że nadal jestem w kolejce,także nie wiem..

RE: VoiceLab - bajdek - 04-04-2013 13:20

Dzisiaj postanowiłem sobie ponagrywać trochę z racji iż strona ponownie działała.Nagrałem ok 5 min aż w sumie licznik pokazywał 55 min i 40 parę zł po czym wyskoczył komunikat "Dziękujemy teraz możesz odebrać swoje wynagrodzenie" czy coś w tym stylu nieważne mając nagrane 55 min nie mogłem wypłacić wynagrodzenia więc napisałem emaila do nich i odpowiedz z nich strony bardzo mile mnie zaskoczyła Big Grin

"Witam,

System pokazuje, że nagrał Pan 2 pełne godziny.
Widocznie licznik coś nie naliczał Panu nagrań.

Przekażę pliki do kontroli i po pozytywnej weryfikacji
zostanie Panu wypłacone wynagrodzenie.

Pozdrawiam,"

Fakt strasznie wiele razy miałem ze nie naliczało wcale, lub po kilkanaście sekund po x minut nagrań.Tak więc jeżeli też macie/mieliście problemy z niezaliczaniem to się nie martwcie prawdopodobnie był tak jak u mnie błąd licznika Big Grin

RE: VoiceLab - sebens - 04-04-2013 14:33

W takim razie już wiem dlaczego zawsze kończy przed czasem, po prostu system dolicza każde nagranie, ale licznik który my widzimy nie, bo ma zamuła Wink

RE: VoiceLab - Tirex11 - 04-04-2013 14:35

Fajny sposób zarobienia. Muszę spróbować. A tak wogóle cześć. Jestem tu nowy.

RE: VoiceLab - zabek121 - 04-04-2013 14:58

Własnie dostałem wiadomość, że weryfikacja przeszła pomyślnie. To już drugie konto, trwało to tylko 4 dni Smile Już trzecie się robi Smile