Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - blackmen5 - 15-09-2014 10:31 Witam, czy ktoś z tutaj obecnych dostał już jakąś odpowiedź od przyszłego mentora ? RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - crisek97 - 22-09-2014 21:24 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) Obojętna 2.Serwis: Obojętny byle wpadało więcej niż 20centów dziennie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Około 1 dolara na kilku stronach razem wziętych XD, na subach dzis mialem 50wejść i 0 sms'ow..... 4.Twoje wymagania: Oczekuję podstawowych informacji jak się za to zabrać by coś osiągnąć nie mówię o grubych tysiącach, lecz 20-30zł tygodiniowo na fajki by wystarczyło 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Piwo, Marry Jean XDDDD, rejestracja z reff'a, jak coś zarobię to na 100% coś przekaże RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wesson - 03-10-2014 18:19 1.Metoda zarobku: (PPA/PPD) 2.Serwis: Obojętne 3.Doświadczenie czysto teoretyczne. 4.Twoje wymagania: Widzieć jakiekolwiek rezultaty, dostać wskazówki od czego zacząć jak się do tego zabrać itp. Wszystko wynika z tego że pracuję aktualnie w trybie nocnym więc brakuje czasu na samodzielne wejście w ten świat 5.Rejestrację z refa, ewentualnie kasa za wdrażanie w temat i poświęcony czas. Prosił bym o kontakt pw. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Sznurek11 - 04-10-2014 07:31 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Obojętne 3.Doświadczenie: Duże, zarobiłem już na fanpage jakieś 5tyś zł 4.Twoje wymagania: Duże, posiadam wiele fanpage i mam na nich dość duży ruch, więc oczekuję dużej pomocy ze strony mentora 5.Rejestrację z refa Prosił bym o kontakt pw. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - d4thhat - 05-10-2014 16:09 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Obojętne 3.Doświadczenie: zarobione 560$ na astrocash 4.Twoje wymagania: pomoc w szukaniu niszy, wskazówki itp. 5.Rejestrację z refa i jakiś procent ewentualnie Prosił bym o kontakt pw. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Jojo693 - 08-10-2014 11:24 1.Metoda zarobku : Głównie PPA ale jestem otwarty na inne propozycję. 2.Serwis: Astrocash ale mogę się dostosować 3.Doświadczenie : zarobione ok 15 000k $ przez ponad rok (PPA) 4.Twoje wymagania : można powiedzieć, że upadłem ( ) i potrzębuje kogoś kto mnie postawi na nogi w zarabianiu ^^ 5.Rejestracja z refa Kontakt PW RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - adis1322 - 22-10-2014 14:43 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: Bez różnicy 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Na astrocash zarobilem łacznie ok 1800$ 4.Twoje wymagania: Skończyłem z PPA ok roku temu i od tego czasu dużo się zmieniło,chciałbym by ktoś wprowadził mnie w to na nowo 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z refa i systematyczność w pracy RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - boczoo123 - 24-10-2014 15:07 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) Obojętne 2.Serwis: Obojętne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Na buxie (ptcircle) ok 60 $ , i raz ktos wyslal sms na firesub 4.Twoje wymagania:Zarobek na początek chociaż 1$ na dzień/dwa 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Zarejestruje się z refa , oraz będe się angażował w pracę RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Britan - 25-10-2014 14:50 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) Obojętne 2.Serwis: Obojętne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Trochę na PPA - 70$, największy zarobek z allegro. 4.Twoje wymagania: konkretnych wymagań nie mam, ważne aby dobrze się nam pracowało. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z Refa, długa i systematyczna współpraca. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Bolo_jang - 26-10-2014 17:23 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA lub Obojętnie byleby zarabiało 2.Serwis: hotcash.pl 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Zarobiłem 250zł, do tej pory czytałem i uważam że cos wiem. 4.Twoje wymagania: Co gdzie promowac do jakiej trafic niszy zeby cokolwiek zarobic , i jakis kontakt na gg w razie czego zeby prowadził odpowiednio i 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? reflink, a dodatkowo swoją wiedze , lub połowa wynagrodzenia co tylko chcesz , jestem otwarty na propozycje , Co dwie głowy to nie jedna. kwestia do dogadania sie |