Wymiana pieniędzy zarabiam.com "U nitram'a" - wymiany wstrzymane - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wymiana pieniędzy zarabiam.com "U nitram'a" - wymiany wstrzymane (/Temat-Wymiana-pieniedzy-zarabiam-com-U-nitram-a-wymiany-wstrzymane-52600) |
RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - tomazzi - 20-07-2012 20:20 (20-07-2012 20:14)Czaplinek napisał(a): tomazzi dzięki, nie czytałem pierwszego postu. nie ma za co, tak myślałem, że nie zwróciłeś uwagi na 1 post nie dzięki, jak potrzebuję to robię przelew natychmiastowy z banku na paypal, a jak mam na paypal i potrzebuję na bank to sam wymieniam RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - nitram - 20-07-2012 20:47 matejkomat - > czekam na informacje z jakiego konta wysłałeś i jaką kwotę RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - MorderczaPiana - 20-07-2012 21:13 Jest możliwość wymiany PP na BGŻ ? RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - tomazzi - 20-07-2012 21:15 (20-07-2012 21:13)MorderczaPiana napisał(a): Jest możliwość wymiany PP na BGŻ ? a popatrz na mój post numer 543 oraz przeczytaj co pisze 1 poście tego tematu to od razu z mojego lub z 1 tematu po ich przeczytaniu będziesz miał odpowiedź na swoje pytanie RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - matejkomat - 20-07-2012 21:36 (20-07-2012 20:47)nitram napisał(a): matejkomat - > czekam na informacje z jakiego konta wysłałeś i jaką kwotę odsyłąsz?czy co robisz? RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - nana22 - 20-07-2012 21:40 Potrzebuję wymienić 4$ z pp na liberty RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - MorderczaPiana - 20-07-2012 21:52 ,,Wymieniam PZ <-> ING <-> MBANK <-> Skrill <-> ALIOR SYNC <-> BLUECASH <-> LR <-> STP'' Czyli nie ? RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - Czaplinek - 21-07-2012 06:02 Wszytko jak ZAWSZE szybko i sprawnie. Dziękuję. RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - nitram - 21-07-2012 07:12 @nana22, MorderczaPiana i pozostali użytkownicy Tak jak tomazzi już x razy to to podkreśla mam zablokowane konto na PP i nie mam możliwości przyjmowania ani też wysyłania z tego konta pieniędzy, koniec kropka. Jak odblokują (pewnie dopiero za jakieś 150 dni) to o tym poinformuję w pierwszym poście i na pewno na końcu tematu też taka informacja się pojawi. W związku z tym do tego czasu nie będę odpowiadać na wiadomości wysyłane na pw dotyczące PP będą one usuwane automatycznie. Nawet za większą prowizję bo i takie pytania miałem czy założę inne konto na PP - odpowiadam stanowcze NIE Rozumiem że jest wielka potrzeba wymieniania PP ale nie jestem w stanie w tej chwili pomóc. Informuję również że dzisiaj wymiany będą realizowane maksymalnie do godziny 9:30 a następnie zostaną wznowione w niedziele czyli jutro ale konkretnej godziny nie jestem w stanie podać -> sprawy osobiste. Dlatego proszę uzbroić się w cierpliwość nie zaśmiecać tematu i nie zapełniać mojej skrzynki (pomieści maks 30 wiadomości) Na tę chwilę wszystkie wymiany zostały zrealizowane, jeśli kogoś pominąłem proszę aby taka osoba się ze mną skontaktowała do godziny 9:15. Osoby które pewnego czasu pożyczały ode mnie pieniądze proszę o jak najszybsze uregulowanie zaległości ! Nie uregulowanie tych zaległości będzie skutkowało zgłoszeniem takiej osoby do odpowiednich organów ścigania. Nastąpiły drobne zmiany w regulaminie proszę się z nimi zapoznać. Pozdrawiam i życzę udanego weekendu. RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - dzoseff - 23-07-2012 19:23 potrzebuje 344 zł bank za mb |