veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463) |
RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - mypy - 08-11-2012 21:01 tez jestem zainteresowany instrukcją z refem. głównie chodzi mi o to skąd pozyskiwac zagraniczne dane oraz skąd wziąc dobrego VPN darmowego (o ile trzeba) RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 08-11-2012 21:10 z internetu RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - 3.14 - 08-11-2012 21:55 (08-11-2012 21:01)mypy napisał(a): tez jestem zainteresowany instrukcją z refem. głównie chodzi mi o to skąd pozyskiwac zagraniczne dane oraz skąd wziąc dobrego VPN darmowego (o ile trzeba)Wszytsko masz opisane w tym temacie wystarczy poszukać RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - HOLANDIIA - 08-11-2012 22:01 Ja pomagam z veuro.fr i veuro.es Na veuro.es wyciognelem 120 euro ale niestety nie dostane wyplaty bo Ogrniczyli mi paypala Hiszpanskiego RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 08-11-2012 22:46 (08-11-2012 22:01)HOLANDIIA napisał(a): Ja pomagam z veuro.fr i veuro.es Na veuro.es wyciognelem 120 euro ale niestety nie dostane wyplaty bo Ogrniczyli mi paypala Hiszpanskiego jak to ci ograniczyli i ile z tych 120 e nie dostałes? RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - spkawn - 08-11-2012 22:57 Chciałby mnie ktoś zwerbować do tego jako refa? Jutro popołudniu mam trochę czasu, mogę przy tym usiąść. :-) RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - HOLANDIIA - 08-11-2012 23:16 @2x Nom juz nie dostane Bo musze mieszkac w hiszpani I przeslac Wyciogi z konta itp Napisalem do nich czy mogl bym zmienic kraj na Polskie to mnie zbanowali Jeb*ny paypal RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 08-11-2012 23:25 a nie możesz założyc 2 konta ? RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - 3.14 - 08-11-2012 23:29 nie polecam zakładania niezweryfikowanych fake kont na paypalu, gdyż w każdej chwili mogą was poprosić o skan dowodu i miejsca zamieszkania a tak po zatym po co zakładałes fake konto jak mozesz załozyć 1 prawdziwe, w ktorym masz mozliwosc dodania 8 adresów e-mail RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - HOLANDIIA - 08-11-2012 23:34 Moge Jutro sie znowu w to bede bawil A juz wiem dlaczego mnie ograniczyli bo wszedlem na paypala z polskiego ip :/ TwojaMama Jak chcesz moge ci pomoc z veuro.es Pisz naa pw Edit. @3.14 O tym nie slyszalem |