Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - mypy - 08-11-2012 21:01

tez jestem zainteresowany instrukcją z refem. głównie chodzi mi o to skąd pozyskiwac zagraniczne dane oraz skąd wziąc dobrego VPN darmowego (o ile trzeba)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 08-11-2012 21:10

z internetu pokerface

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - 3.14 - 08-11-2012 21:55

(08-11-2012 21:01)mypy napisał(a):  tez jestem zainteresowany instrukcją z refem. głównie chodzi mi o to skąd pozyskiwac zagraniczne dane oraz skąd wziąc dobrego VPN darmowego (o ile trzeba)
Wszytsko masz opisane w tym temacie wystarczy poszukać

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - HOLANDIIA - 08-11-2012 22:01

Ja pomagam z veuro.fr i veuro.es Na veuro.es wyciognelem 120 euro ale niestety nie dostane wyplaty bo Ogrniczyli mi paypala Hiszpanskiego Sad

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 08-11-2012 22:46

(08-11-2012 22:01)HOLANDIIA napisał(a):  Ja pomagam z veuro.fr i veuro.es Na veuro.es wyciognelem 120 euro ale niestety nie dostane wyplaty bo Ogrniczyli mi paypala Hiszpanskiego Sad

jak to ci ograniczyli i ile z tych 120 e nie dostałes?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - spkawn - 08-11-2012 22:57

Chciałby mnie ktoś zwerbować do tego jako refa? Jutro popołudniu mam trochę czasu, mogę przy tym usiąść. :-)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - HOLANDIIA - 08-11-2012 23:16

@2x Nom juz nie dostane Bo musze mieszkac w hiszpani I przeslac Wyciogi z konta itp Napisalem do nich czy mogl bym zmienic kraj na Polskie to mnie zbanowali Jeb*ny paypal Sad

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 08-11-2012 23:25

a nie możesz założyc 2 konta ?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - 3.14 - 08-11-2012 23:29

nie polecam zakładania niezweryfikowanych fake kont na paypalu, gdyż w każdej chwili mogą was poprosić o skan dowodu i miejsca zamieszkania a tak po zatym po co zakładałes fake konto jak mozesz załozyć 1 prawdziwe, w ktorym masz mozliwosc dodania 8 adresów e-mailBig Grin

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - HOLANDIIA - 08-11-2012 23:34

Moge Jutro sie znowu w to bede bawil A juz wiem dlaczego mnie ograniczyli bo wszedlem na paypala z polskiego ip :/ TwojaMama Jak chcesz moge ci pomoc z veuro.es Tongue Pisz naa pw

Edit. @3.14 O tym nie slyszalem