Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - osinex - 03-12-2014 23:44 Cytat:MLN!Haha! Faktycznie! Byłem pewny, że nick kolegi to MLM Dzieki za poprawienie Odp: RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 04-12-2014 03:10 (03-12-2014 23:44)osinex napisał(a):A dokladnie to MaLiNCytat:MLN!Haha! Faktycznie! Byłem pewny, że nick kolegi to MLM RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 04-12-2014 21:55 (01-12-2014 17:33)Maersk napisał(a): Raz zagrane za 700, wygrane 571 euro i do końca miesiąca laba (01-12-2014 23:29)nykkusek napisał(a): M-A-S-A-K-R-A! Jestem pod wielkim wrażeniem Twoich umiejętności (jak mniemam są wysokie, ale nie mi to oceniać, nie znam się na opcjach) i Twojego zarobku. I to wszystko siedząc w domu.. Gratuluję i życzę powodzenia w dalszym zarabianiu i szlifowaniu swojego talentu do opcji Za listopad wyszło ponad 3000, ale każdy inwestor ma chwile słabości - miałem w Listopadzie i także teraz, dlatego chilowo nie stawiam żadnych opcji - nie czuje się po prostu na siłach. Zobacz inwestorów z Rosji - oni mogą mieć wysokie zyski P (02-12-2014 23:03)Krakauer napisał(a): Nie jestem pewien czy przytoczę "kolosa", ale z pewnością godna uwagi jest koleżanka (niestety nie umiem powiedzieć o jakim nicku) grająca na konkretne stawki, która filmem udokumentowała zysk na poziomie ok. 2700 euro. Wszystko na opcjach 60s. Jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić. (03-12-2014 08:12)matchless napisał(a): Ta koleżanka, o której wspomniałeś Krakauer nazywa się z tego co pamiętam Agata (lub inaczej pisane). Dla mnie zupełnie nowego wygląda to na czysty hazard. Może jak będę miał 2 lata doświadczenia tak jak ona, to także nie będę w tym widział czarnej magii. Jakoś w to nie wierzę nagle znikła, screenów nie wstawia itp. Czyste promowanie eXbino, co można zauważyć na forum. Opcje sekundowe to istny hazard i największe zło, jakie może być. krótki czas = szybka strata. (03-12-2014 01:27)osinex napisał(a): Przepraszam za pewnie głupie pytanie ale jak są wyliczane te wypłaty? Jest jakiś kurs tak jak u bukmachera? Czy od czego zależy to ile wygramy?Każdy broker pewnie inaczej to wylicza, jakoś się w to nie zagłębiałem. Z pewnością jest jakiś algorytm, który bierze pod uwagę godziny inwestycyjne i poziom ryzyka, biorąc pod uwagę jakieś wydarzenia eko? Zobacz mój pierwszy post w temacie tam masz odpowiedź. (03-12-2014 18:37)Xkr napisał(a): Najwiekszym kolosem o jakim slyszalem byl gosciu co z 5.000$ zrobil kilkanascie milionow w czasie 10-12 lat, oczywiscie na typowym forexie, jest nawet artykul na comparic.pl. Co do tętna podczas grania nie powinno one wzrastac bo zaangazowanie emocjonalne zawsze sie zle konczy i jest najwiekszym bledem poczatkujacych, poprostu trzeba byc znudzonym grajac na fx lub ob to najlepsze wyjscie. Zdarzyło mi się inwestować w nocy, wtedy jest mniej wydarzeń ważnych i można zauważyć że inaczej wtedy działa psychika, pomimo zmęczenia jest się spokojnym przy inwestycjach. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Maersk - 04-12-2014 22:06 Może ktoś podać linka do tematu tej Agaty? Jak zobaczyć tych inwestorów z Rosji? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - matchless - 05-12-2014 09:21 Podaje linka do dziennika inwestycyjnego Agaty http://www.forumbinarne.pl/Thread-Agata-inwestuje-i-dziennik-pokazuje RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Krakauer - 06-12-2014 15:05 (04-12-2014 21:55)MLN napisał(a):(02-12-2014 23:03)Krakauer napisał(a): Nie jestem pewien czy przytoczę "kolosa", ale z pewnością godna uwagi jest koleżanka (niestety nie umiem powiedzieć o jakim nicku) grająca na konkretne stawki, która filmem udokumentowała zysk na poziomie ok. 2700 euro. Wszystko na opcjach 60s. Jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić. W sumie nie zastanawiałem się nad tym MLN. Ciekawa uwaga, choć szczegółów nie znam. Co do sekundowych to fakt.. ostra jazda bez trzymanki. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 07-12-2014 00:06 Dlatego, jeśli ktoś chce się wzorować na innych osobach, którzy inwestują na opcjach 60sekundowych, niech się dobrze zastanowią czy warto to robić RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - notentego - 08-12-2014 16:49 MLN jaka Twoim zdaniem strategia jest najskuteczniejsza (na podstawie Twoich doświadczeń). RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 08-12-2014 21:45 To wszystko zależy pod jakie opcje inwestujesz, na jakich parach walutowych. Z tym czy jest jakaś najskuteczniejsza, to można dyskutować, bo liczy się także podejście inwestora do tego tematu. Trzeba samemu podejmować decyzje, a strategie są tylko dodatkiem, które mają w tym pomóc RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Rafiks1992 - 08-12-2014 21:48 Boze jak ja Ci zazdroszcze nawet sobie tego nie wyobrazasz... pamietam jak na poczatku po 40-50 stawiales a teraz takie sumy ogromne... |