VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - Nicktim - 05-12-2013 06:55 Powodzenia RE: VanKosiara - dziennik pracy - socialblur - 05-12-2013 09:01 Bardzo fajny temat, przejrzałem go i fajnie to motywuje do teog by systematycznie coś robić Dzięki! PS. Gdzie najlepiej polecasz zarabiać? RE: VanKosiara - dziennik pracy - Danny - 05-12-2013 16:41 Jak chcesz przekierowanie zrobić? Na nową całkowicie stronę czy np. z http://www.domena.com na domena.com? RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 05-12-2013 20:50 @up Prawdopodobnie na całkiem nową domenę, bo wątpię by usunięcie www. lub dodanie go mogło zdziałać tyle co 301 na nową domenę aczkolwiek efekty pewnie tego są. Rozdział 7
Dzień Pierwszy-Drugi-Trzeci-Czwarty-Piąty: PPA Wczoraj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie ¦ Promowanie filmów (każdemu po 1000 wyś. i połowa jeszcze dostała z 10-15 komentarzy) Dziś: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Zapłacenie za VPS ¦ Zrobienie hacka w VB ¦ Napisanie posta na nowym blogu ¦ Poszukiwanie dobre pozycjonowania na BHW Kod: Today's earnigs $10.36 Kod: Yesterday's earnigs $16.23 Kod: Month's earnings $57/450 Dzisiaj szybko i gładko poszło napisanie posta. Jeden film padł ale żadnego z niego nie było zarobku a był sobie na 1szej stronie ok. miesiąca. Na razie go nie re-upload'uje. Zaczynam brać na poważnie pozycjonowanie, szukam dobrych ofert na fiverr.com i BHW. Na start dobre są backlinki tekstowe (z anchorami) na web 2.0, blog comment, wiki. I właśnie pakietów z większością takich linków szukam. Na razie znalazłem parę całkiem fajnych ofert i wysłałem je Ciamkowi do sprawdzenia. Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. [my-youtube width=560 height=375]http://www.youtube.com/watch?v=1mjlM_RnsVE[/my-youtube] RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 06-12-2013 23:27 Rozdział 7
Dzień Szósty: PPA Dziś: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Zrobienie hacka w VB ¦ Napisanie posta na nowym blogu ¦ Szukanie płatnego pozycjonowania ¦ Promowanie filmów Kod: Today's earnigs $13.74 Kod: Yesterday's earnigs $11,47 Kod: Month's earnings $72/450 Nie mogę znaleźć ciekawej oferty pozycjonowania tak do 40-50$.. Oczywiście dużo jest ofert w tej cenie ale dają za to aż 50k backlinków wiec na jakość tutaj nie ma co liczyć. Poszukiwanie nadal trwa. Na fiverr.com jest jedna ciekawa opcja. Koleś na $5 daje 40 linków w T1 a w T2 bodajże 500 a T3 50. Piramidy z czego wiem są dobrym sposobem wzmacniania linków. Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. [my-youtube width=560 height=375]http://www.youtube.com/watch?v=piKqFeIPvX0[/my-youtube] RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 09-12-2013 23:09 Rozdział 7
Dzień Siódmy-Ósmy-Dziewiąty: PPA 07.12: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie ¦ Mocne promowanie filmów Wczoraj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Zrobienie hacka w VB ¦ Linkowanie ¦ Zabawy z ScrapeBox'em i Rapid Indexerem. ¦ Napisanie posta na nowym blogu ¦ Trochę mocniejsze promowanie filmów Dziś: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Zrobienie hacka w VB ¦ Linkowanie ¦ Napisanie posta na nowym blogu ¦ Promowanie filmów Kod: Today's earnigs $10.28 Kod: Yesterday's earnigs $13.27 Kod: Month's earnings $107/450 Staty muszę napisać bo scr.hu jak zawsze szwankuje.. Kod: 07.12: Kod: 08.12 Kod: 09.12: Ostatnimi czasy wpadała stała dniówka $10, jestem zadowolony, że w końcu mam jakąś stałą a nie zmienna Praca leci gładko, Google indeksuje pierwsze tagi w nowym blogu. Chyba wreszcie znalazłem całkiem dobrą ofertę na BHW. Na konkurencyjnym forum również ktoś wykonuję 75bl za 5$ PR2-8 więc można się skusić, ludzie piszą całkiem dobre opinie o nim. Teraz tylko promować nowego bloga i dalej pisać posty.. Trochę nudne ale jak hajs będzie leciał to przestanę tak gadać 2 Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. [my-youtube width=560 height=375]http://www.youtube.com/watch?v=cV2LfNl5eO8[/my-youtube] RE: VanKosiara - dziennik pracy - create - 09-12-2013 23:15 Widzę że razem i to w niewielkim odstępie czasowym dostaliśmy filtra Też już powoli zaczynam działać z nową stronką miejmy nadzieję że wrócimy do 50-100$ dniówek : > Trzymam kciuki RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 09-12-2013 23:25 I vice versa Właśnie się dowiedziałem, że poleciały dobre 4 filmy a vcheck nie śmiał nawet maila wysłać.. Oczywiście filmy moje a konkurencja bezczelnie je oflagowała i skopiowała moje filmy i teraz o dziwo z 500wyś 0 kom i 20łapkami są 4 w wynikach wyszukiwania a mój film miał dwa miesiące, 15k wyś, 1k łapek i 40kom a był na 10-12 miejscu RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 11-12-2013 23:21 Rozdział 7
Dzień Dziesiąty-Jedenasty: PPA Wczoraj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Zrobienie hacka w VB ¦ Linkowanie ¦ Trochę mocniejsze promowanie filmów ¦ Reupload 4 padniętych filmów ¦ Zakupienie 100bl za $5 (nie podam namiarów, jedyne co mogę napisać - konkurencyjne forum) Dziś: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Zrobienie hacka w VB ¦ Linkowanie ¦ Napisanie posta na nowym blogu, update sitemap ¦ Promowanie filmów Kod: Today's earnigs $5.46 Kod: Yesterday's earnigs $37.43 Kod: Month's earnings $150/450 Jak mnie denerwują te skoki Wczorajsza dniówka bardzo przyzwoita. Mam fajne źródło nisz (dla pytających - nie podam, powiem tylko iż jest ogólnodostępne). Czy tą będą nisze to się w sumie dopiero okaże ale dzisiaj dodałem niszę z dosłownie jednym blogiem konkurencyjnym, bo tylko ten udało mi się znaleźć Nie życzcie mi powodzenia, by nie zapeszyć Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. Sh4ker - dedykacja [my-youtube width=560 height=375]http://www.youtube.com/watch?v=qvzCmV3_12c[/my-youtube] Dobra Cofam To Co Napisałem Nt. Słabej Dniówki Bo Wpadło Uk Za $13.28 RE: VanKosiara - dziennik pracy - Sh4ker - 12-12-2013 09:16 Gratki, dango, dango, dango, dango daikazoku . |