Wymiana pieniędzy zarabiam.com "U nitram'a" - wymiany wstrzymane - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wymiana pieniędzy zarabiam.com "U nitram'a" - wymiany wstrzymane (/Temat-Wymiana-pieniedzy-zarabiam-com-U-nitram-a-wymiany-wstrzymane-52600) |
RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - tomazzi - 20-07-2012 10:31 a tu się małolacie mylisz ... nitram ma dg związaną ze swoją działalnością i ma pełne prawo prosić cię o przesłanie skanu dowodu/legitymacji by mieć pewność, że dokonuje z taką a taką osobą wymiany edycja postu ci nic nie da i usunięcie informacji o skanie dowodu o co poprosił nitram RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - matejkomat - 20-07-2012 10:47 (20-07-2012 10:31)tomazzi napisał(a): a tu się małolacie mylisz ... idz pod krzyz bo mnie juz glowa od Ciebie boli,dla mnie moze miec 8 hektarow ,4 kombajny i Ciebie pod krzyzem o skanie moze zapomniec a Ciebie ta sprawa nie dotyczy idz dalej pod krzyz staruszku ps. ma dg zwiazana z kantorem?wymiana walut? to niech da stronke wysle , i niech wrzuci swoje pelne dane..bo..hmm jakos ich nie widze?anonimowa dzialanosc? czy tylko obroncy krzyza o niej wiedza? Nie odpowiadaj mi na nic bo nie chce by mocniej rozbolala mnei glowa. RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - nitram - 20-07-2012 10:59 Wpisz sobie moje imię i nazwisko (masz podane w pierwszym poście) na oficjalnej stronie CEIDG jest tam ogólnodostępna wyszukiwarka, tam masz pełne dane. RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - Ruska34 - 20-07-2012 11:07 Pieniążki wymienione kolejny raz bezproblemowo i natychmiastowo Oby więcej takich transakcji ! RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - matejkomat - 20-07-2012 19:09 20 i dalej nic..nie wymieniac! RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - tomazzi - 20-07-2012 19:17 (20-07-2012 19:09)matejkomat napisał(a): 20 i dalej nic..nie wymieniac! idź się dziecko pobawić swoimi zabawkami z betonu a nie próbujesz "szargać" dobre imię znanego i szanowanego użytkownika tego forum w przeciwieństwie do ciebie, przyszedłeś znikąd, próbujesz błyszczeć a nawet iskrzenie ci nie wychodzi nitram ma swoje życie i będzie kiedy będzie na pewno nie będzie np zmieniał swoich planów czy leciał na łeb na szyję bo ty sobie tego życzysz RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - matejkomat - 20-07-2012 19:27 Ja chce pieniadze ktore przetrzymuje, mogl wyslac wczesniej jak byl RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - Czaplinek - 20-07-2012 20:02 Witam. nitram masz możę już aktywnego paypala ? RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - tomazzi - 20-07-2012 20:06 (20-07-2012 20:02)Czaplinek napisał(a): Witam. cały czas ma nitram blokadę na paypal masz cały czas w 1 poście informację do kogo kieruje w sprawie wymian paypal na bank RE: Wymiana walut zarabiam.com "U nitram'a" - Czaplinek - 20-07-2012 20:14 tomazzi dzięki, nie czytałem pierwszego postu. A Ty byś nie chciał się wymienić ? dużo nie mam |