[SCAM] xfwcs.com -inwestuj z PayPal& liberty reserve - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] xfwcs.com -inwestuj z PayPal& liberty reserve (/Temat-SCAM-xfwcs-com-inwestuj-z-PayPal-liberty-reserve-52261) |
RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 05-09-2012 15:40 (05-09-2012 15:33)Mickel96 napisał(a): Oni już nawet nie odsetek mi nie naliczyli, a dzisiaj o 10 skończył mi się depozyt : ( wszystko naliczają tak jak trzeba, czas depozytu liczy się od następnego dnia od dnia zakupu, także jutro będziesz miał wszystko na koncie tak jak być powinno RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - Mickel96 - 05-09-2012 18:28 (05-09-2012 15:40)tomazzi napisał(a):(05-09-2012 15:33)Mickel96 napisał(a): Oni już nawet nie odsetek mi nie naliczyli, a dzisiaj o 10 skończył mi się depozyt : ( Może źle sformułowałem to zdanie . . Chodziło mi o to że dzisiaj o 10 pieniążki z depozytu już powinny być, bo sam depozyt skończył mi się wczoraj RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 05-09-2012 18:36 jeśli do jutra nie będziesz miał środków z depozytu na account balance to pisz do admina [email protected] RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - Szympek - 06-09-2012 06:12 no i jeszcze mysql padł... Cytat:User 'r1204474_glo' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 1) RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 06-09-2012 12:43 niestety padł i trzeba czekać aż naprawią RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - nitram - 06-09-2012 12:48 Chyba już naprawili, a przynajmniej u mnie jakieś 3 minuty temu działało wszystko oprócz tego że nadal admin nie wypłacił moich pieniędzy ;/ nie mogę zlecić ani wypłaty 10 $ (zawsze pojawia się komunikat że limit wyczerpany), ani też całości wysłałem 2 maile do admina i zero odzewu pisać trzeciego ? czy może tmoazzi masz jakieś wtyki tam i możesz pogonić ? Czy uznać za SCAM ? RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 06-09-2012 12:54 u mnie jeszcze nie działa ... nie mam żadnych wtyków, ale z tego co wiem to trzeba pisać po kilka e-mail dziennie, że to niby skutkuje takie informacje podają osoby które otrzymały wypłaty 100% środków wkładu i zarobku także pisz do skutku ja sam jak będę już wypłacał całość będę robił to samo RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - Jumper002 - 06-09-2012 13:06 a w regulaminie pisze, że spam na e-mail może skutkować banem czyli utratą możliwości wypłacenia środków, także lepiej nie przesadzać z tym spamowaniem ;p RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - tomazzi - 06-09-2012 13:12 (06-09-2012 13:06)Jumper002 napisał(a): a w regulaminie pisze, że spam na e-mail może skutkować banem czyli utratą możliwości wypłacenia środków, także lepiej nie przesadzać z tym spamowaniem ;p żeby tak w każdym pkt był tam regulamin przestrzegany bo według niego od otrzymania e-mail, powinien ręcznie zamieścić informacje o wypłacie danej kwoty i do 72 h zrealizować RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve - Mickel96 - 06-09-2012 15:20 (05-09-2012 18:36)tomazzi napisał(a): jeśli do jutra nie będziesz miał środków z depozytu na account balance to pisz do admina tomazzi jak zwykle nie omylny Fakt że po 48h ale zawsze A mam takie pytanie czy macie dostęp do PP czy znowu "trwają nad nim prace" : ( |