Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: prolific.ac - świetnie płatne ankiety (/Temat-prolific-ac-swietnie-platne-ankiety-157283)

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - xmaniek6 - 07-12-2018 21:58

(07-12-2018 20:19)skylones napisał(a):  Przestań się xmaniek6 do każdego po kolei przyczepiać, może ktoś jest nowy i nie wiedział takich rzeczy, a co do "chwalenia się" swoimi osiągami to nikt się tu nie chwali tylko po prostu pisze ile mu się udało zebrać w określonym czasie.
Nie , mylisz się to chwalenie się , zarobkami
ktoś ci napisze o zarobiłem 10GBP w miesiąc , a taki maricins hahaha ja zarobiłem 15gbp w 4 dni , to jest chwalenie się Undecided
(07-12-2018 21:01)Marcins1996 napisał(a):  Maniek pisze tak jakby miał ból dupy o coś Rolleyes.
nie , nie mam bólu dupy o te twoje "zarobki" mam problem do ciebie , po prostu

odpowiedź na post niżej
#EDIT nie no mam beczkę z ciebie bekabeka

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Marcins1996 - 07-12-2018 22:17

(07-12-2018 21:58)xmaniek6 napisał(a):  
(07-12-2018 20:19)skylones napisał(a):  Przestań się xmaniek6 do każdego po kolei przyczepiać, może ktoś jest nowy i nie wiedział takich rzeczy, a co do "chwalenia się" swoimi osiągami to nikt się tu nie chwali tylko po prostu pisze ile mu się udało zebrać w określonym czasie.
Nie , mylisz się to chwalenie się , zarobkami
ktoś ci napisze o zarobiłem 10GBP w miesiąc , a taki maricins hahaha ja zarobiłem 15gbp w 4 dni , to jest chwalenie się Undecided
(07-12-2018 21:01)Marcins1996 napisał(a):  Maniek pisze tak jakby miał ból dupy o coś Rolleyes.
nie , nie mam bólu dupy o te twoje "zarobki" mam problem do ciebie , po prostu

Skończmy już tą marną dyskusję z twojej strony...

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Kryspin - 08-12-2018 11:31

Właśnie wpadła krótka ankieta za 2,5 £ w końcu coś większego Smile

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Vcc - 08-12-2018 16:02

Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym kodem po ukończeniu zadania, mam tam wpisać swój Prolific id, czy raczej z tego co zrozumiałem to chodzi o jakiś inny kod który powinienem otrzymać po ukończeniu ankiety.

Tylko gdzie go szukać, czy on się pojawia gdzieś w ostatnim etapie na stronie?

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Patek - 08-12-2018 16:05

(08-12-2018 16:02)Vcc napisał(a):  Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym kodem po ukończeniu zadania, mam tam wpisać swój Prolific id, czy raczej z tego co zrozumiałem to chodzi o jakiś inny kod który powinienem otrzymać po ukończeniu ankiety.

Tylko gdzie go szukać, czy on się pojawia gdzieś w ostatnim etapie na stronie?

prolific ID masz podany na pierwszej zakładce gdy dostaniesz się do ankiety, kopiujesz go i wpisujesz do ankiety

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Vcc - 08-12-2018 16:14

Ale chodzi mi o kod zakończenia, poniżej image okna które mi się pojawiło po ukończeniu, po wpisaniu tam Prolific id pojawił się jakiś błąd, i chyba to nie o to chodziło.

A na koniec ankiety nigdzie mi się żaden inny kod nie rzucił w oczy, chyba że jak się wejdzie w zakładkę submissions to tam są jakieś kody przy ankietach zrobionych, to może ten?
Ale też chyba nie.

[Obrazek: image.jpg]

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Patek - 08-12-2018 16:16

(08-12-2018 16:14)Vcc napisał(a):  Ale chodzi mi o kod zakończenia, poniżej image okna które mi się pojawiło po ukończeniu, po wpisaniu tam Prolific id pojawił się jakiś błąd, i chyba to nie o to chodziło.

A na koniec ankiety nigdzie mi się żaden inny kod nie rzucił w oczy, chyba że jak się wejdzie w zakładkę submissions to tam są jakieś kody przy ankietach zrobionych, to może ten?
Ale też chyba nie.

[Obrazek: image.jpg]

jeśli w ankiecie nie było podanego kodu to wpisz "NOCODE"

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Vcc - 08-12-2018 16:25

Znaczy pierwsze to kliknąłem to na dole "nie otrzymałem kodu zakończenia" ale później jeszcze z tym id spróbowałem.

No i zaintrygowało mnie to na przyszłość żebym wiedział kiedy ten kod jest podawany, czy na ostatniej planszy ankiety czy gdzieś go się kopiuje ?

Ankieta widzę już została aprobatę, choć wyczytałem że w przypadku wybrania opcji "nie otrzymałem kodu zakończenia" to może potrwać długo dlatego mnie to ciekawi bo po co nadużywać tej opcji, bo może gdzieś przeoczyłem ten kod.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Patek - 08-12-2018 16:34

(08-12-2018 16:25)Vcc napisał(a):  Znaczy pierwsze to kliknąłem to na dole "nie otrzymałem kodu zakończenia" ale później jeszcze z tym id spróbowałem.

No i zaintrygowało mnie to na przyszłość żebym wiedział kiedy ten kod jest podawany, czy na ostatniej planszy ankiety czy gdzieś go się kopiuje ?

Ankieta widzę już została aprobatę, choć wyczytałem że w przypadku wybrania opcji "nie otrzymałem kodu zakończenia" to może potrwać długo dlatego mnie to ciekawi bo po co nadużywać tej opcji, bo może gdzieś przeoczyłem ten kod.
na ostatniej stronie ankiety podawany jest kod ukończenia, czasem się zdarza że ankieta jest bez kodu

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Vcc - 08-12-2018 16:38

Ok dzięki, muszę być uważniejszy na przyszłość, bo może nie było, a może przeoczyłem już się nie dowiem teraz.

Swoją drogą ktoś tu wcześniej w wątku wspominał że dostawał ankiety bez wypełnionego profilu i potwierdzam też dostałem jedną po drugiej, ledwo potwierdziłem telefon i email, choć pewnie po wypełnieniu będzie ich więcej.