War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty (/Temat-War-Of-Clicks-Zarabiaj-Grajac-Dowod-Wyplaty-109117) |
RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - xXxPiciaxXx - 09-03-2015 13:27 chętnie przetestuje działanie bota na vps, serwer już mam psotawiony ten z google na windowsie, tylko problem mam teraz że nic kompletnie nie mogę w nim pobrać @EDIT : Wszystko elegancko działa przez VPS od google ) RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - KerPwn - 09-03-2015 15:16 (09-03-2015 09:27)szygorski napisał(a): pierwszy w rankingu klików? czyli lecisz moim sposobem na resetowanie po każdym kliknięciu? ja jestem 5 teraz Pozbyłem się HitLeap-a i sam chińczyk zrobił mi w 8 godzinJakiegoś tam autoclickera ustawiłem tak jak wspomniałeś, i daje rade Dzisiaj już ponad 2.5k WC http://scr.hu/3tcn/s87vk RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - Xupy - 09-03-2015 15:19 Mam odpalonego hit leap i chinczyka, a mam bardzo malo war coinsow z tego... Jakim cudem, az tyle zbieracie? RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - KerPwn - 09-03-2015 15:23 (09-03-2015 15:19)Xupy napisał(a): Mam odpalonego hit leap i chinczyka, a mam bardzo malo war coinsow z tego... Jakim cudem, az tyle zbieracie?Im więcej osób używa hitleap i chinczyka na tą stronę tym mniej zarobisz bo liczą się tylko UV. RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - Xupy - 09-03-2015 15:34 To czemu akurat Wam zalicza? RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - szygorski - 09-03-2015 15:44 (09-03-2015 15:23)KerPwn napisał(a):(09-03-2015 15:19)Xupy napisał(a): Mam odpalonego hit leap i chinczyka, a mam bardzo malo war coinsow z tego... Jakim cudem, az tyle zbieracie?Im więcej osób używa hitleap i chinczyka na tą stronę tym mniej zarobisz bo liczą się tylko UV. Chwila chwila, to nie jest unikalne wejście na stronę tylko unikalne wejście na stronę z twojego linka. Czyli jak ktoś wejdzie na stronę z mojego linka i z linka innego użytkownika to oba zaliczy Nie zalicza wszystkich wejść, to prawda ale im dłużej masz włączonego tym więcej zaliczy. Odpuście sobie HitLeapa bo tam musisz mieć premkę i ustawienie anonymus, tak to gówno zalicza, przetestowałem 1 wejście na 100 średnio... (09-03-2015 15:16)KerPwn napisał(a):(09-03-2015 09:27)szygorski napisał(a): pierwszy w rankingu klików? czyli lecisz moim sposobem na resetowanie po każdym kliknięciu? ja jestem 5 teraz Pozbyłem się HitLeap-a i sam chińczyk zrobił mi w 8 godzinJakiegoś tam autoclickera ustawiłem tak jak wspomniałeś, i daje rade Ja zrezygnowałem, bo bym musiał kompa nie ruszać A do tego w pstatnim sezonie byłem pierwszy i zaliczyło mi 133WC a nie 1000 tak jak powinno ;/ więc albo to przez ten update i to że były przerwy, albo zdecydowali że mi sie nie należy bo jadę na bocie RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - KerPwn - 09-03-2015 17:48 (09-03-2015 15:44)szygorski napisał(a): Chwila chwila, to nie jest unikalne wejście na stronę tylko unikalne wejście na stronę z twojego linka. Czyli jak ktoś wejdzie na stronę z mojego linka i z linka innego użytkownika to oba zaliczyJa jednak jestem przekonany że jak to na innych tego typu stronach liczą się UV na stronę a nie na użytkownika, gdyby tak nie było to miałbyś tysiące wejść z chińczyka a nie 300. RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - szygorski - 09-03-2015 18:08 to dlaczego wszyscy regularnie zarabiamy te 300 wejść z chińczyka, ta ilość powinna się zmniejszać bo już dużo osób korzysta z tej metody. Nie wierzę że chińczyk ma taki ruch że tylu nowych użytkowników się pojawia... RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - KerPwn - 09-03-2015 18:20 Aż specjalnie dla Ciebie zrobię test, podeślij swój reflink i zobaczymy. RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - szygorski - 09-03-2015 18:26 proszę bardzo http://www.warofclicks.com/en-gm/Home/Welcome?ref=szygorski |