![]() |
Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL (/Temat-Duze-pieniadze-malo-pracy-Trafficmonsoon-PaidVerts-MTV-by-Miko93PL-107247) |
RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - znanonim - 12-05-2016 22:42 Świetny dziennik, zaglądam od początku jego istnienia. Podoba mi się, że często zamieszczasz swoje dygresje. Prawdą jest, że ciężką pracą ludzie się bogacą ![]() Swoją drogą, słyszałeś o FutureAdPro? Zwrot z inwestycji wynosi 120%. Jeśli byłbyś zainteresowany, zapraszam na priv. Kontynuuj to co robisz, bo idzie Ci naprawdę świetnie, trzymam kciuki! ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 13-05-2016 12:00 znanonim dziękuje za miłe słowa ![]() ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - mahuzz - 13-05-2016 12:11 Świetny dziennik! Dla początkujących w HYIP to core do przeczytania ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Majer - 13-05-2016 16:56 @Miko93PL Założyłeś działalność gospodarczą jeśli chodzi o ten sklep, czy jak to rozwiązałeś? ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 13-05-2016 20:59 Dziękuje wszystkim za miłe słowa na prawdę bardzo wiele dla mnie znaczą ![]() Działalność gospodarczą założyłem w zeszłe wakacje. Musiałem i chciałem to zrobić ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - olekn1 - 15-05-2016 02:13 Rozwijasz się w dobrym kierunku ![]() ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 15-05-2016 11:12 Cytat:Rozwijasz się w dobrym kierunku Wink Tak trzymaj, powodzenia ze sklepami Tongue Dzięki też mam taką nadzieje ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 18-05-2016 15:43 Siemanko ! Nowa seria nagrań
Mój ostatni post cieszył się stosunkowo dużym zainteresowaniem dlatego też postanowiłem zrobić coś nowego. Będzie to cykl materiałów video skierowanych dla osób które zaczynają swoją przygodę z zarabianiem przez internet ale i nie tylko. Postaram się pokazać wszystkie testowane przeze mnie metody zarabiania w internecie wraz z subiektywną opinią. Od czego zacząć, co potrzebujemy ile czasu zajmie nam zarobienie pierwszych groszy oraz wiele wiele innych. Oczywiście nie jestem orłem internetu dlatego też z własnego doświadczenie omówię tylko te metody nad którymi na prawdę siedziałem a nie tylko '' musnąłem ''. Dodatkowo możecie się spodziewać wywiadów / reportaży ( nie wiem jak to nazwać ) z ludźmi którzy są wybitni w swojej dziedzinie i mogą faktycznie czegoś nauczyć. Cała seria ma na celu szerzenie pomocy w zarabianiu przez internet. Wierze, że pomożemy w tym nie jednej osobie stać się niezależnym finansowo lub po prostu dorobić co nieco ![]() Nagrania postaram się dodawać co parę tygodni. Jeżeli macie jakieś pytania coś Was irytuje, konkretnie któraś z metod zarabiania jest dla Was szczególnie trudna i chcecie abyśmy zaczęli od niej piszcie. Być może uda się to zrealizować a ja lub moi znajomi postarają się odpowiedzieć na wszystko i opowiedzieć od A- Z. I oficjalna zapowiedź ![]() Sklep internetowy
Po długim czasie grafika sklepu w końcu jest gotowa ( projektowanie trwało ponad miesiąc ) Teraz tylko wdrożyć projekt i strona gotowa, nareszcie ![]() Cały sklep będzie stał na serwerach firmy Shoper. Abonament roczny dla jednego sklepu kosztował mnie około 550 zł brutto. Teraz widzę, że zrobili promocje dla powodzian i za tą samą usługę zapłaciłbym 220 zł złodzieje jedni a mówili, że taniej nie będzie ![]() Dodatkowo grafika indywidualna kosztowała mnie 3100 zł brutto. Szczerze mówiąc z tej usługi jestem średnio zadowolony. Szablon po przeróbkach wyszedł mimo wszystko taki sobie 6/10 albo miałem może za wysokie oczekiwania nie wiem. Gdyby ktoś z Was decydował się na otwarcie sklepu internetowego w tej firmie to polecam zakup gotowego szablonu i przerobieniu go. Koszt 500 zł a efekty byłby bardzo podobny a różnica w cenie to tylko 2500 zł ![]() Mimo wszystko sklep swój debiut będzie miał na początku czerwca. Następnym razem opowiem o niekompetencji innej Polskiej firmy zajmującą się prowadzeniem sklepów internetowych ( projektowanie szaty, hosting itp. ) Będzie to mała przestroga przed wszystkimi zainteresowanymi tematem. Trafficmonsoon
Lecimy nie śpimy, coraz bliżej celu 200 AdPack ![]() ![]() Kolejna wypłata po 6 dniach ![]() Skromny wynik z CashLinks ![]() Prawie 1000 zł zarobiłem z czegoś co mamy za darmo + tyle samo zarobili moi poleceni na oglądaniu reklam ![]() Programik działa nalicza, otrzymujemy natychmiastowe prowizje od zakupów poleconych i także wypłaty realizowane są natychmiastowo. Ostatnio odbyła się konferencja TM w Nowym Yorku ogólnie nic ciekawego oprócz tego, że firma Payza przedstawiła na niej swojego nowego wice prezesa. Parę godzin temu został też opublikowany nowy newsik związany z TM i Payza ale poczekam na przedstawienie go Wam jak komuś będzie się chciało go przetłumaczyć ![]() Coś tam jeszcze chciałem napisać ale zapomniałem, następnym razem ![]() mxrevshare
Inwestycja $100 a paczuszki wypracowały już ponad $200. Wszystko bez najmniejszych problemów. Jak już 1000 wspominałem program działa super bez jakichkolwiek zarzutów, polecam go osobą które nie dysponują dużą kwotą inwestycyjną ![]() Saldo : ![]() Forex Paradise
Ostatnio zamknął mi się pierwszy plan Classic. Inwestycja trwała dokładnie 154 dni tyle ile jest opisane także otrzymałem tyle hajsiku ile miałem więc wszystko się zgadza ![]() Masz pytania pisz śmiało nie gryzę ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Bidbar96 - 18-05-2016 18:45 Takie małe pytanko, ilu poleconych w tm masz, tych aktywnych ? ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 18-05-2016 20:34 Teraz szczerze mówiąc to sam nie wiem gdyż wielu osobom które zaczynały przed lutym TM zamroził wszystkie paczki, część inwestowała po akcji zamrożenia paczek a aktywni poleceni się dodali nawet Ci zamrożeni z których obecnie nic nie mam. Tak więc nie mam pojęcia ![]() |