Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354)
+--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393)
+--- Wątek: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu (/Temat-Lead-Network-Wasze-Pytania-do-Ekipy-Serwisu-100925)

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - AnnaKa - 25-05-2016 02:41

@[Dante_/] Dziękuję za przypomnienie, jeśli uda mi się wcześnie wstać to napiszę w odpowiednie miejsce aby to załatwić. Chyba, że ktoś mnie uprzedzi widząc Twoją wiadomość. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek sugestie Pamiętajcie, że jesteśmy po to aby Wam pomóc Smile

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - szjakeldo - 27-05-2016 09:57

co w koncu z tymi odnowieniami? 15 czy ktorego tam maja dodaliscie pln za zalegle odowienia, a potem juz nic nie wpadalo mimo ze sukcesywnie zwiekszalem ilosc zapisanych osob.

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - AnnaKa - 30-05-2016 22:06

Może większość z osób już wypisała się ze subskrypcji lub mieli startery?
Polecam sukcesywnie zwiększać swoją bazę aktywnych subskrybentów ponieważ nałapanie danej ilości i czekanie na odnowienia nie ma sensu. Jeśli masz jakieś pytania zapraszam na GG.

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - ArcaniA - 10-06-2016 14:08

Od jakiegoś czasu nie mogę się zalogować do serwisu, próbowałem na różnych komputerach (nie tylko w domu) i pokazuje się tylko to (po wpisaniu danych logowania i wciśnięciu enter): https://zapodaj.net/4c50d96df817c.png.html Co się dzieje?

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - AnnaKa - 10-06-2016 18:24

@[ArcaniA] Spróbuj proszę wyczyścić przeglądarkę. Wcześniej nikt nie zgłaszał problemu tego typu. U każdego strona działa bardzo dobrze, bez ani jednego problemu. Także może to indywidualny przypadek. Jeśli nadal problem będzie występował napisz do mnie na GG. Postaram się pomóc.

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - $Kamil$ - 10-06-2016 19:02

ArcaniA Nie logujesz się przypadkiem na hotcash.pl zamiast na lead.network?

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - sprzetok - 12-06-2016 20:42

Moje kochane LNHeart fuck this tylko Heart hotcashHeart ... co siedzieje z serwisem czy statystyki zostana naprawnione ? i czy sprawnosc serwisu wroci do normy , zaniepokojony user2

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - ropek - 12-06-2016 21:44

Dla mnie lipa, udało mi się załapać bana po zleceniu wypłaty. Gdzie wcześniej ban nie wpadł; ))
Dziwneee... Wink

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - $Kamil$ - 12-06-2016 22:11

(12-06-2016 21:44)ropek napisał(a):  Dla mnie lipa, udało mi się załapać bana po zleceniu wypłaty. Gdzie wcześniej ban nie wpadł; ))
Dziwneee... Wink

za co ban? Rolleyes

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 14-06-2016 10:40

(12-06-2016 21:44)ropek napisał(a):  Dla mnie lipa, udało mi się załapać bana po zleceniu wypłaty. Gdzie wcześniej ban nie wpadł; ))
Dziwneee... Wink

Podaj na PW mejla, na który masz założone konto.