Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - blebleblehajs - 17-08-2014 18:42 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD): Obojętnie 2.Serwis: Również bez znaczenia 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Niby coś tam wiem ale zarobki są wybitnie marne 4.Twoje wymagania: szukam osoby do stałej współpracy, która będzie w stanie odpowiedzieć na moje pytania (których na pewno trochę będzie ;p) i która pomoże mi zarabiać ,,jakieś pieniądze tzn. zeby starczyło na więcej niż paczkę gumisiów raz na miesiąc Smile 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Na pewno reflinki, jeśli będą jakieś inne propozycje to również się odwdzięczę w ramach możliwości. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - liroj243 - 17-08-2014 19:11 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) : PPA 2.Serwis: Preferowałbym FireCash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Zarobiłem około 2 tysięcy. Rok doświadczenia. 4.Twoje wymagania: Mniej więcej stały kontakt oraz cierpliwość 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Mogę się zarejestrować z reflinka . RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - ketiow - 18-08-2014 11:59 1. Metoda zarobku: (PPA/PPD opcjonalnie skracanie linków 2. Serwis: Nie ma to dla mnie znaczenia 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Niestety jeszcze nic znaczące nie zarobiłem jednak szybko się uczę 4. Twoje wymagania: Oczekuje mentora który mi pomoże w podstawach zarobku, poprowadzi mnie w dalszych jego fazach, mentora który rozumie ludzi którzy zaczynają swoją przygodę w świecie zarobku przez internet, ponieważ każdy zaczynał drogę od zera do milionera Do tego chciałbym ,żeby te sposoby były legalne Najlepiej żeby minimalnie 1dolar dziennie 5. Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Na początek reflinki z rejestracji później jeżeli coś będę zarabiał to 5% do 15% zarobków kontakt PW [email protected] RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - sonyericsson - 22-08-2014 12:59 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) : Obojetnie 2.Serwis: j/w 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Doświadczenia brak ale latwo sie uczę 4.Twoje wymagania: Dobry kontakt oraz skuteczne porady 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z refa RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Captain_America - 23-08-2014 11:53 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) Najchętniej PP, Subskrypcje SMS itp.,, PPA 2.Serwis: Obojętnie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Zarabiałem wcześniej na PPA ok. 40$ ;/ i na portalach z ankietami, tam ok 50zł, więc słabiutko 4.Twoje wymagania: Oczekuję dobrego kontaktu z mentorem, najlepiej przez gg i dobrego tłumaczenia. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z refa Pozdraaaaawiam! RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - sonyericsson - 23-08-2014 13:41 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) - SUBSKRYBCJE SMS 2.Serwis: FIRESUB 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? BRAK 4.Twoje wymagania: Oczekuję dobrego kontaktu i tlumaczenia 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z refa RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Shogunno - 23-08-2014 17:23 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) - Subskrybcje sms 2.Serwis: Jakiś serwis z reflinkiem (żebyś też na mnie zarabiał) 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Trochę tego było fires.pl - ok. 500 zł freebiz.pl - ponad 2000 zł i shorte.st - jakieś 15 $. Więc coś tam mam połapane 4.Twoje wymagania: Dobry kontakt i fajne zarobki( nie muszą być miliony) żebyśmy oboje byli zadowoleni 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z reflinka i do tego umówimy się na jakiś % co miesiąc RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - delirium - 24-08-2014 07:03 Poszukuję mentora. 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) : PPD 2.Serwis: Catshare / Turbobit / Rapidu 3. Moje doświadczenie: Około rok ale miałem dużą przerwę 4.Twoje wymagania: Oczekuję wytłumaczenia mi dokladnie krok po kroku jak to wszystko działa, moje zarobki nie przekraczały 3zł dziennie. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Mogę się zarejestrować z reflinków. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - smoku1996 - 24-08-2014 07:58 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) : Obojętnie 2. Serwis: Obojętnie 3. Moje doświadczenie: Coś tam wiem ale szybko się uczę 4. Twoje wymagania: Oczekuję dobrego kontaktu z Tobą i pomocy w zarabianiu 5. Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Na pewno rejestracja z reflinka i 15-30% zależy od zarobków. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - haha40027 - 24-08-2014 11:33 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) : Obojętnie, tylko nie subskrypcje 2. Serwis: Jest mi to jedno, najlepiej jakiś, żebyś miał z tego korzyść 3. Moje doświadczenie: Niestety praktycznie nic nie wiem... Zarabiam/zarabiałem tylko na Paidverts, jakichś buxach i to tyle... 4. Twoje wymagania: Oczekuję dobrego kontaktu, wprowadzenia w "temat", żeby jakoś z tematem polecieć i przede wszystkim, żebym działał legalnie 5. Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Na pewno rej. z refa, a jak zarobki już jakiś poziom osiągną to można się dogadać jakoś ; ) Kontakt przez PW najlepiej. |