Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie (/Temat-Net-Pay-pl-rewolucja-w-internecie-51041)

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Pysi0 - 04-04-2012 19:41

(04-04-2012 18:12)Damkofr napisał(a):  wykonałem all tylko przez przypadek napisałem w zadanie 1 ulice bo kolega był i mnie rozpraszał Big Grin prosze o zaliczenie zadanie jest wykonane dobrze poprostu pisałem i podałem z przyzwyczajenia (w większości się podaje). Inne sa napisane dobrze, napisałem na kontakt też.

Do tego dojdzie, że za źle postawiony przecinek zaliczenia nie będzie. A zaliczeń jak nie było tak nie ma.

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - XxGroszekxX - 04-04-2012 21:10

mi codziennie zalicza
a nie wiem co wy robicie ze nie macie pozaliczanych ;/

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - ziomalevil - 05-04-2012 11:45

Nie wiem kto wczorajsze zadania zaliczal ale niech to robi wciaz bo zaliczylo mi wszystkie Wink

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Arrekin - 05-04-2012 12:09

A u mnie nadal nic.

Wogóle stronce by się przydało jakieś większe ogarnięcie ^^

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - ziomalevil - 05-04-2012 12:39

Net-Pay nie pomyslales , zeby zrobic forum do tej strony ? Miec oficjalne forum jest chyba lepszym rozwiazaniem niz gniezdzenie sie tu Wink

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - katie.black - 05-04-2012 12:41

Gdzie można znaleźć informację,czy użytkownik posiada status "zweryfikowanego"?

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - XxGroszekxX - 05-04-2012 13:20

ja dzis o 8.00 rano zrobilem wszystkie aukcje i wszedłem teraz zobaczylem i jest pozaliczane, więc nie mam co do zastrzerzeń do weryfikowania zadań Smile
tylko wiecej aukcji żeby dziennie można było z 5, 6 zł Wink

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Net-Pay.pl - 05-04-2012 15:16

(05-04-2012 12:39)ziomalevil napisał(a):  Net-Pay nie pomyslales , zeby zrobic forum do tej strony ? Miec oficjalne forum jest chyba lepszym rozwiazaniem niz gniezdzenie sie tu Wink

Tak, myślałem Smile Niedługo powstanie forum oficjalne.

(05-04-2012 12:41)katie.black napisał(a):  Gdzie można znaleźć informację,czy użytkownik posiada status "zweryfikowanego"?

Jeśli otrzymasz status "zweryfikowany", napiszemy ci na e-maila.

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - ziomalevil - 05-04-2012 16:17

Jak cos jestem chenty do pomocy ,mam sporo wolnego czasu takze pomoge w ogarnianiu forum Wink

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Majka - 05-04-2012 17:22

Ja proponuje spokój i rozwagę w budowaniu serwisu. Wiadomo, że dużo, bardzo dużo pracy jeszcze zostało(forum, czat i inne pierdoły na pewno się znajdą Smile ? ). Cieszmy się na razie tym co mamy i dajmy kilka dni - tygodni czasu na ogarniecie stronki.

PS: czekamy na zliczenia dzisiejsze Smile