Western Union Plus +40€ (25€ +15€ refback) - NIEAKTUALNE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +--- Wątek: Western Union Plus +40€ (25€ +15€ refback) - NIEAKTUALNE (/Temat-Western-Union-Plus-40%E2%82%AC-25%E2%82%AC-15%E2%82%AC-refback-NIEAKTUALNE-165182) |
RE: !!BlackCatCard +61€ - SPOSÓB NA WERYFIKACJE DOWODEM!! - marclondonuk - 01-05-2021 20:12 Jeśli ktoś ma zamiar zarejestrować się na stronie Blackcatcard to ostatni gwizdek. Rozmawiałem z suport-em i tylko do 3.05. płacą 40 euro bonusu po tej dacie ucinają bonus na 20. Liczy się czas rej. -proces weryfikacji nie ma wpływu na kwotę bonusu. RE: !!BlackCatCard +61€ - SPOSÓB NA WERYFIKACJE DOWODEM!! - Netdragon - 03-05-2021 20:49 (24-04-2021 22:50)Netdragon napisał(a): Ja również miałem problemy z rejestracją w apce na nowy DO. Pomogła instrukcja zawarta na 1 stronie w aktualizacji. Z tym, że selfie zrobiłem też z PC... Ciekawe, czy to przejdzie Aktualizacja: Odezwałem się na Supporcie sam, bo minęło ponad 20 dni. Odpowiedzią był sms o braku akceptacji dokumentu poświadczającego adres (dałem wyciąg z Revoluta). Na Supporcie dopowiedzieli mi, że brakowało daty wystawienia oraz listy transakcji (no fakt, ostatnio nie używam R za bardzo). Wysłałem we wtorek przed majówką wyciąg z polskiego banku i dzisiaj, w ostatni dzień majówki potwierdzili rejestrację, a wieczorem wpłynęło 40€. Napisałem jeszcze do OPa, ale już dziękuję za opis i refa Stachu! P.S. to mój pierwszy bonus z tego forum, dzięki! RE: !!BlackCatCard 30€ - SPOSÓB NA WERYFIKACJE DOWODEM!! - Stachu - 03-05-2021 21:11 (03-05-2021 20:49)Netdragon napisał(a):Ja również dziękuję i polecam się na przyszłość!! Refback wypłacony(24-04-2021 22:50)Netdragon napisał(a): Ja również miałem problemy z rejestracją w apce na nowy DO. Pomogła instrukcja zawarta na 1 stronie w aktualizacji. Z tym, że selfie zrobiłem też z PC... Ciekawe, czy to przejdzie Od dzisiaj dla nowych użytkowników bonus od BlackCatCard wynosi 20 EUR + 10 EUR refback ode mnie. Zapraszam dalej To nadal jest 137 DARMOWYCH złotych za samą rejestracje bez depozytu! RE: !!BlackCatCard 30€ - SPOSÓB NA WERYFIKACJE DOWODEM!! - Netdragon - 03-05-2021 21:13 Potwierdzam, refback wypłacony błyskawicznie. Dziękuję i polecam! RE: !!BlackCatCard 30€ - SPOSÓB NA WERYFIKACJE DOWODEM!! - Czaplinek - 04-05-2021 09:20 Doszedłem do tego etapu i nie wiem jak wrzucić zdjęcie tu po prawej ? Bo rozumiem ze po lewej dodaje zdjęcie dowodu na jednym zdjęciu przód i tyl ? Druga sprawa nigdzie nie pytali mnie o wyciąg z konta bankowego, w którym miejscu sie go podaje ? RE: !!BlackCatCard 30€ - SPOSÓB NA WERYFIKACJE DOWODEM!! - Stachu - 04-05-2021 09:28 (04-05-2021 09:20)Czaplinek napisał(a): Doszedłem do tego etapu i nie wiem jak wrzucic zdjecie tu po prawej ?Jeżeli masz kamerkę w komputerze/laptopie to zrób selfie właśnie tą kamerką Powinno też dać się wgrać zdjęcie z dysku. Wyciąg bankowy będziesz musiał podać dopiero po wysłaniu zgłoszenia, dostaniesz wtedy smsa z linkiem, gdzie wklejasz wyciąg. RE: !!BlackCatCard 30€ - SPOSÓB NA WERYFIKACJE DOWODEM!! - Czaplinek - 04-05-2021 09:36 Właśnie nie mogę wgrać zdjęcia z PC w kompie stacjonarnym nie mam kamerki a laptopa nie mam ;/ Po kliknięciu w pole po prawej mam takie okienko : klikam CLOSE i nic sie nie dzieje za to próbując z poziomu telefonu ciągle wywala BLUR i ze zdjecie nie wyrazne. Czy w tym oknie po lewej dobrze zrobiłem ze dodałem sklejone zdjecie przód tył dowodu ? Dobra jakoś wysłałem zobaczymy czy mi zaakceptują. @Stachu a Ty masz tam jakies info ze założyłem konto z Twojego kodu czy coś ? !!BlackCatCard 30€ - SPOSÓB NA WERYFIKACJE DOWODEM!! - Stachu - 04-05-2021 11:20 (04-05-2021 09:36)Czaplinek napisał(a): Właśnie nie mogę wgrać zdjęcia z PC w kompie stacjonarnym nie mam kamerki a laptopa nie mam ;/ Dobrze, że się udało w końcu wszystko wgrać. Ja niestety nie mam dostępu do osób, które użyły mojego kodu polecającego. Mam tylko informacje o przyznanym już bonusie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: !!BlackCatCard 30€ - SPOSÓB NA WERYFIKACJE DOWODEM!! - Czaplinek - 04-05-2021 11:29 Jeszcze pytanie, jeżeli dołączyłem wyciąg z konta bankowego w PDF to dobrze ? Ile refback'u oferujesz ? !!BlackCatCard 30€ - SPOSÓB NA WERYFIKACJE DOWODEM!! - Stachu - 04-05-2021 13:03 (04-05-2021 11:29)Czaplinek napisał(a): Jeszcze pytanie, jeżeli dołączyłem wyciąg z konta bankowego w PDF to dobrze ? Tak jest, wyciąg w PDF jest akceptowalny. Refback tak jak jest napisane - 10€ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |