![]() |
War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: War Of Clicks - Zarabiaj Grając Dowód Wypłaty (/Temat-War-Of-Clicks-Zarabiaj-Grajac-Dowod-Wyplaty-109117) |
RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - Xzibin - 08-03-2015 23:42 Po co wy to ustawiacie? Bot gdy wykryje captche sam się resetuje i za 10 sekund znowu nalicza reklamy. Serio ![]() RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - Blackers - 08-03-2015 23:55 Nie widzę żadnego problemu, wszystko będzie śmigać. [/quote] Ciekawe tylko czy to bedzie się opłacało na miesiąc taki serwer najtańszy około 25zł i czy takie VPsy maja javve? RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - szygorski - 09-03-2015 00:07 (08-03-2015 23:42)Xzibin napisał(a): Po co wy to ustawiacie? Bot gdy wykryje captche sam się resetuje i za 10 sekund znowu nalicza reklamy. Serio jak się pytasz po co to ustawiam to powiedz mi jak to działa ![]() (08-03-2015 23:55)Blackers napisał(a):(08-03-2015 22:57)KerPwn napisał(a): Nie widzę żadnego problemu, wszystko będzie śmigać. Jeśli macie kartę kredytową (niestety trzeba podać numer ;/) to postawcie sobie darmowego VPS-a na Google z windowsem ![]() ![]() RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - Kapka - 09-03-2015 01:44 Jak sądzicie czy zostawienia bota na caly sezon do dobry pomysl? Jak narazie mam prawie caly czas wlączone hitleap i bota i wszytko jest ok jestem 8 w rankingu. Myslicie ze polecą bany czy nie? RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - KerPwn - 09-03-2015 06:41 (09-03-2015 01:44)Kapka napisał(a): Jak sądzicie czy zostawienia bota na caly sezon do dobry pomysl? Jak narazie mam prawie caly czas wlączone hitleap i bota i wszytko jest ok jestem 8 w rankingu. Myslicie ze polecą bany czy nie?Ja tam zaryzykowałem i jestem pierwszy w rankingu klików, a dziennie mam około 5-6k wizyt, jeśli dostane bana to trudno a jeśli nie to kilka dolarów wpadnie ![]() RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - adamuski - 09-03-2015 07:53 Kerpwn, jakich Ty programów używasz, że masz 5-6k wizyt ? ja mam zaledwie 400 RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - szygorski - 09-03-2015 09:27 pierwszy w rankingu klików? czyli lecisz moim sposobem na resetowanie po każdym kliknięciu? ![]() ![]() ![]() RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - xXxPiciaxXx - 09-03-2015 10:12 jak postawić tego vps na google? zarejestrowałem karte i wgl ale niezbyt ogarniam a bym przetestował ![]() RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - Xzibin - 09-03-2015 10:20 Widze, że spodobał się sposób na dodatkowe WC i działa ![]() RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty - szygorski - 09-03-2015 10:42 (09-03-2015 10:12)xXxPiciaxXx napisał(a): jak postawić tego vps na google? zarejestrowałem karte i wgl ale niezbyt ogarniam a bym przetestował 1) Przejdź pod ten adres: https://console.developers.google.com/project i dołącz przy pomocy swojego konta google. 2) Kliknij stwórz projekt. 3) Wpisz swoją nazwę projektu i zaakceptuj regulamin korzystania. 4) -Kliknij> Compute -następnie> Compute Engine -następnie> VM instances -i w końcu> Sign up for free trial 5) Uzupełnij wszystkie informacje i stwórz swoją maszynę ![]() Działa na 100% nie wszystkie pre-paidy wchodzą no chyba że masz prawdziwą kartę kredytową ![]() Doczytałem się że jednak blokują jednego dolara ![]() |