![]() |
Wasze zarobki w PP Eforsa.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Wasze zarobki w PP Eforsa.pl (/Temat-Wasze-zarobki-w-PP-Eforsa-pl-83650) |
RE: Wasze zarobki w PP Eforsa.pl - Xevik - 03-12-2015 21:15 Wpadł kolejny za 11,50 dla mnie.. zostawiam do jutra i zobaczymy jak będzie ![]() RE: Wasze zarobki w PP Eforsa.pl - polokk - 03-12-2015 23:37 Oj dawno tu nie pisałem, bo w sumie i dawno się nie zajmowałem tym, ostatnio z przyyciśnięcia na pare drobniaków z głupot przed wyjściem do pracy wykonalem kilka ruchów, które o dziwo przyniosły dość szybkie zyski leadów (pierwsze uruchomienie filescloud i pierwsze 11,50 po 5 minutach oO) - szkoda, że leady wpadają rzadko ale z 2-3 na dzień jednak wchodzą - (zmieniłem na stawke 6,5, z myślą, że może jednak prędzej ludzie podadzą numer, niz wyślą esa) No i tak może bez rewelki, choć liczę na odnowienia w poźniejszym czasie : Dziś - 14zł Wczoraj - 9 Przedwczoraj - 6,50 - 1 lead ; / Przedprzedwczoraj ![]() No i 4 dni temu kiedy właśnie z głupot przed pójściem do pracy zrobiłem jedną czynność (5-10 minut roboty) i o dziwo podziałała, o mnie skusilo po mału powrócić do subów ;P Wiem, że to żadne majątki, pamiętam czasy gdzie dniówki wahały się między 100-200 zł nawet (dla mnie to dużo było ![]() Przy okazji jeśli by ktoś miał namiary na tanie startery puste, ale aktywne i nieużywane do weryfikacji fb/yt prosiłbym bardzo o PM - koleś od którego brałem karty orange, chyba już nie wystawia, bo nie mogę znaleźć (kupowałem po około 30gr sztuka) Pozdrówka forumowicze i udanych zarobków ;D - sobie też życzę, bo święta etc ... ;d RE: Wasze zarobki w PP Eforsa.pl - themate0 - 05-12-2015 22:23 33 minuty temu... downloaded.pl 11,50 zł 3 godziny temu... downloaded.pl 11,50 zł po półtora rocznej przerwie czas na powrót ![]() mam nadzieje, że można dalej zarabiać tak jak kiedyś, 3 cyfrowe dniówki, czasem 4 ![]() RE: Wasze zarobki w PP Eforsa.pl - Hiuston - 06-12-2015 12:13 37,50 zł jak na automat to dla mnie i tak bomba ![]() RE: Wasze zarobki w PP Eforsa.pl - polokk - 07-12-2015 01:21 O jak ostatnio pisalem pare postow wzwyz znowuz sie zaskoczylem jak po calym dniu bez ani jednwgo leada dzis...tj wczoraj wpadlo az 5leadowe na sto wejsc czyli 5%konwersja nie ma zle.... Jakby target sie zwiekszyl zwazajac ze z autopilota bez strony lecialo calkiem niezle .... Szkoda ze nie sub a sms i nie bdzie odnowien czyli na wczoraj 33,50 ... Mysle kombinuje ale jakos chyba brak mi tego zlotego strzalu jak kiedys mialem z wrzuceniem miasta 44 na ktorym jednego dnia wpadlo pare stowek i byloby wiecej gdyby nie szybka reakcja administracji pewnej strony ktora mi usunela zrodelko xp eh w sumie na glowny cel jak narazie idzie dobrze bo potrzebuje odlozyc 1200zl w 2 lata przekladajac dokladniej 60zl miesiecznie na ... Abonament internetu xd czyli teoretycznie majac powyzej 50miesiecznie reszta smialoby mogla byc przepita przejedzona i przebalowana ale jako ze znam siebie i moje sklonnosci do zapuszczania swoich zrodelek i przypadkow losowych wolalbym te kwote uzbierac jednym zamachem i gdzies odlozyc na osobny rachunek ze stalym zlecenien oplaty xd RE: Wasze zarobki w PP Eforsa.pl - chlebek - 07-12-2015 15:10 witam wszystkich... jestem anna i osoba niesłyszaca jestem taka zainteresowana forex... chciałabym ćwiczyć na forex. jaki program jest uczciwy forex... chłabyscie mi pomóc na temat forex.. serdeczxnie wam pozdrawiam...:):):):):) RE: Wasze zarobki w PP Eforsa.pl - polokk - 07-12-2015 23:49 czyżby mój poprzedni post został usunięty ? Jak tak to dlaczego ? Tutaj wkleje tym razem już jeszcze lepszą konwersje z wciąż dalej cholernie małą szerokością targetu, ale jednak jest ;P ![]() RE: Wasze zarobki w PP Eforsa.pl - liliput00 - 08-12-2015 09:35 Widzę ładne zarobki, gratulacjie szkoda że u mnie są tylko wejścia w link. RE: Wasze zarobki w PP Eforsa.pl - polokk - 08-12-2015 10:23 Wiesz, to kwestia timingu i dobrego tekstu pod target, co z tego, że konwersja 10% jak nie potrafię powiększyć targetu o 1000% - wtedy zysk byłby już przyzwoity. A na tę chwilę wpadło aż 6,50 na 40 wyświetleń- katastrofa ;p RE: Wasze zarobki w PP Eforsa.pl - Xevik - 08-12-2015 16:26 ![]() Aktualnie 2 najlepsze dniówki. 1 z odnowieniami, a 2 bez. Dzisiaj jak na razie słabo, ale do 24:00 jeszcze trochę czasu zostało. Myślę też o spróbowaniu mniejszej stawki, bo ciekawi mnie czy konwersja się zwiększy. |