![]() |
Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy (/Temat-Goldentowns-Nowa-gra-przegladarkowa-z-wyplata-pieniedzy-76060) |
RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - vantage - 07-12-2013 14:38 Widzę, że duża część surowców jest już do kupienia za 0,0001 golda.. jedna zaleta, bo już cena bardziej nie spadnie, ale 2 razy mniej na surowcach niz jeszcze tydzień temu zarabiamy.. RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - CreepyUploader - 07-12-2013 15:20 No to na czym bedzie się zarabiać jak nie na surce? Myslałem ze na surce najlepiej idzie ;p RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - vantage - 07-12-2013 16:52 Przeważająca ilość towarów jeszcze jest po 0.0002, ale zdarzają się już tańsze coraz częściej niestety. RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - CreepyUploader - 07-12-2013 16:56 To już jak będą o połowe tansze to kurczę trudniej już będzie zarobić na tej grze, co? Będą ludzie na złocie zarabiać ;p RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - geniuszluki1 - 07-12-2013 18:07 Pytanko odnośnie nowej opcji w grze, a mianowicie tych "własnych państw" . Na czym polega ta opcja ? Czy w tym wypadku podatki trafiają dalej do naszego rzeczywistego kraju (Polska), czy do tego do którego ewentualnie wstąpiliśmy ? RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - jabolek1991 - 07-12-2013 20:27 Prywatne kraje opisałem na moim blogu: http://www.anno-1777.pl/2013/11/goldentowns-prywatne-panstwa.html Po krótce są to kraje, które mają właściciela i podatki idą do jego kieszeni, są też bonusy ale nie wszystkie kraje dają bonusy w postaci surek czy golda, killam np ma bonus - zapewnienie, że nigdy jego kraj nie bedzie okupowany ani żaden obywatel bo pomoże w uwolnieniu się ![]() ![]() RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - MarketGlory - 07-12-2013 22:05 A ja jestem w Private countries i nie mogę go opuścić klikam Drop citizenship i nic dodam że odczekałem już ponad 3 dni Udało się opuścić dziwne to jest trochę żadnego komunikatu flaga się nie zmieniała a ja nie miałem obywatelstwa.Dołaczyłem do Chadu a ktoś może wie jak dołączyć do Polski czy automatycznie jestem po rezygnacji w kraju w którym się zarejestrowałem ??? RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - Xzibin - 08-12-2013 09:58 Creepy zarabiamy na wydobywaniu zlota gdy wydobycie kosztuje 1600 albo mniej. Sprzedarz surki nie ma sensu bo zarobisz mniej. A kupuj od polaków jak chcesz ![]() ![]() RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - teamfactory0 - 08-12-2013 17:04 Zapraszam do drugiej części WideoPoradnika do gry GT. GOLDENTOWNS Poradnik [cz. 2] Dla graczy ZAAWANSOWANYCH - https://www.youtube.com/watch?v=9pd1WOjmgio RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - Yoji - 08-12-2013 17:44 polecam poradnik na prawde fajny jest xD osoby którzy sa początkujący dowie sie z tego poradnika wszystkiego xD |