surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid (/Temat-surveymad-com-surveywage-com-lepsze-get-paid-62979) |
RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Fudal94 - 04-03-2013 20:58 wy/wasze refy macie takze problem z rejestracje an surwage i mad? czy moze to jakis kolejny pojebany limit bo wsumie troszku tych ref mam RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Fudal94 - 04-03-2013 21:49 ok naprawione już mogą się rejestrować RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Fudal94 - 05-03-2013 19:59 co sie dzieje robię na jednym serwisie mianowicie na wage iiii http://scr.hu/3u8/4uvsj ps;da rade ussunac konta z np mada itp :>? RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - elbowndg - 05-03-2013 20:14 Nie wiem juz co na to zaradzic ;/ robilem taski TYLKO na honey na raz ten za 2c i 4c po zarobieniu 2$ zablokowali mi task za 4c. ten tańszy wciąż działa, ciekawe jak długo... Już normalnie wnerwia mnie to wczesniej sobie robilem po 4$ dziennie i bylo spoko a teraz juz nie moge ;/ RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - kondzikET - 05-03-2013 20:48 Panowie czy podczas rejestracji trzeba podać prawdziwe dane osobiste? Po co im to>? Czy na gptbanks jest możliwość wypłaty na payze lub paypal ? Dzieki! RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Rogeros - 07-03-2013 09:18 Kondzik: Podawałem tylko imie i nazwisko takie jak na paypalu, reszta to baśnie. Płacą na paypal, payze i LR RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - elbowndg - 07-03-2013 15:03 You've done all we have for you. Od 3 dni bez przerwy to samo. Zmiany ip, czyszczenie calej przegladarki, nic nie daje... Co zrobic zeby to zmienic? RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Fudal94 - 07-03-2013 15:18 to samo mam 10 taskow i to ... napisalem temat na forum,mam nadzieje ze cos z tym zrobią RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Rogeros - 07-03-2013 15:39 Panowie ja pracuje w takim systemie: GPTbanks - task za 4c i za 2c Honey - task za 2c Taki komunikat zdarzył mi się wtedy kiedy - na GPT miałem max work i zacząłem na honey robić ten task za 4c po około 1,6$ wyskakiwał ten wasz komunikat. Na tasku za 2c miałem go jak na jednej ze zstron miałem zarobione 10$ a na drugiej 7$ na tym tasku. RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Dyabelsky - 08-03-2013 08:18 Wy te dwa taski wykonujecie w jakiś określonych godzinach ? Ciągle sprawdzam rano czy wieczorem i wyskakuje mi taki błąd . No work available Unfortunately, there are no tasks of this type available right now! Please check back in a few minutes. Find more to do on the Task Listing. Dodam ,że mam tak tylko z tymi taksami na zdjęcia. |