Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - vertmar - 06-08-2014 09:15 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA lub PPD. zależy co lepssze na początek 2.Serwis: Firecash - o tym myślałem. jednak jestem otwarty na ofy 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? moje doświadczenie sprowadza się do czytania poradników. zarobiłem 0,70$ na shorte.st po 3h spamowania na fp One Direction, JB itd 4.Twoje wymagania: liczę na pomoc osoby doświadczonej chciałbym aby taki sensei coś doradził i wspomógł. chciałbym zarobić ok 30$ w 2 tygodnie. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? zależy mi aby do ok 20 sierpnia zarobić 30$. jeśli to by się udało przez wiele kolejnych dni zarobek mógłby być 50:50. ponadto oczywiście reff piszcie na pw RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Orcex - 06-08-2014 11:59 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) - PPA 2.Serwis: - Obojętnie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Póki co zarobiłem 90zł na HotCash spamem 4.Twoje wymagania: - szukam mentora który jest chętny do pomocy , zna sie na rzeczy no i oczywiście pomoże mi zarobić 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? -Oczywiście rejestracje z reflinka i dużo swojego czasu (jeśli zarobki bedą dobre to nawet pewien % z nich) Kontakt: Pw RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - buKKa2 - 06-08-2014 15:25 Witam. szukam mentora który wprowadzi mnie w teraźniejszość związaną z PPA która polega na jak najmniejszym udziale YOUTUBE jak do tej pory korzystałem z YT miałem przerwę 2 lata teraz widzę no na yt jest ciężko a chce zacząć od nowa. na PPA zarobiłem już kilkadziesiąt tyś i szukam kogoś kto mnie wprowadzi od nowa. Oferuje dużo czasu i zaangażowania nie tylko w pracy ale też myślę że zarobki też szybko nadejdą i mentor nie będzie uczyć na darmo Dodam że jeśli ktoś bd mieć dla mnie czas to nie będę olewać swoich obowiązków tylko będę pracować pracować pracować aż pojawią się efekty a wtedy będę jeszcze więcej pracować Bloga już mam myślę że ładnie ogarnięty wizualnie itd mogę dodać screeny z zarobków na różnych serwisach jeśli ktoś by chciał ale kto mnie zna ten wie że na FC przez długi okres bywałem w top10 i zwykle była to top4 KONTAKT PW RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - chawerut - 08-08-2014 13:13 1. Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2. Serwis: Dowolny 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś? Minimalne doświadczenie. Razem z chłopakiem prowadziłam bloga z hackami, jednak nie przynosiło to zadowalających wyników. 4. Twoje wymagania: Cierpliwość, by mentor był w stanie pomóc i wytłumaczyć, gdy nie do końca będę coś rozumiała. No i wiedza, staż, by nie okazało się, że jedyne co "mentor" ma do zaoferowania, to kilka poradników z internetu... Byłoby także miło, gdyby na sam początek zaproponował jakąś niszę, bo jak wiadomo - początki najtrudniejsze. 5. Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? Rejestracja z reflinka na pewno, w innych kwestiach możemy się dogadać, w zależności od potencjalnych zarobków Jestem w stanie także zainwestować co nieco. 6. Kontakt PW RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - fubuxd123 - 12-08-2014 15:53 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) - PPA 2.Serwis: - Firecash.org 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Dotychczas zarabiałem na skracaniu linków, lecz na firecash zarobiłem już 0.91$ 4.Twoje wymagania: - Dobry mentor, który potrafi czegoś nauczyć. Chciałbym wyciągać chociaż te 5$ dziennie 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? - Oczywiście rejestracje z reflinka oraz dużą ilość wolnego czasu Na pewno niepożałujecie 6. Kontakt - GG: 50988836 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - milosz998 - 12-08-2014 16:08 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) - PPA - SUB SMS - PPI COKOLWIEK 2.Serwis: - Dowolny, byle by wypłacał 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Trochę zarobiłem na PPA (kilka lat temu), na Subach około 1000 zł razem ale w kilka miesięcy 4.Twoje wymagania: - 20-30 zł dziennie na wypłacalnym serwisie, jak najszybciej widoczne zyski 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? - Rejestracja z refflinka, ogarniecie, poświęcony czas, a przy większych zyskach oddaje nawet część wypłaty 6. Kontakt - PW (tam podam GG) RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - hamcio - 12-08-2014 23:18 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) Wszystko mi jedno. 2.Serwis: Wszystko mi jedno 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? ok 1$ na shorte.st, 7 zł na firesub 4.Twoje wymagania: Cierpliwość mentora, komunikatywność oraz umiejętność wytłumaczenia wszystkiego. Nie będę pisał, że oczekuje 1000$ miesięcznie bo jak wiadomo nie odrazu Rzym zbudowano i każde początki są trudne. Jeżeli jakiś grosz wpadnie napewno się ucieszę. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oczywiście ref oraz jeżeli mentor naprawdę wprowadzi mnie w ten ''świat'' polecenie go innym oraz część zarobków dopuki się nie usamodzielnię. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - woffer - 13-08-2014 00:43 1. Metoda zarobku: PPA 2. Serwis: bez różnicy 3. Twoje doświadczenie:
4.Twoje wymagania: Pomoc w szukaniu niszy/potencjalnych celi/promocji 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? Potraktuję ten punkt trochę inaczej, otóż w chwili obecnej jestem w stanie poświęcić na prawdę sporo czasu(7h+/day). Posiadam podstawową wiedzę w promowaniu, html. Do tego lubię bawić się z grafiką rastrową. Photoshop nie jest mi obcą rzeczą. Do tego jest osobą bardzo ogarniętą i nowe rzeczy nie stanowią mi problemu, szybko się uczę. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - ravienne - 16-08-2014 19:47 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA lub PPD 2.Serwis: firecash lub inny ;p 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? szukam mentora PPA/PPD * 18lat * talent promocji i reklamowy * umiejetnosc prowadzenia blogów do promocji * obdarowana dużą cierpliwoscia * posiadam dużo ambicji PW lub GG w sygnaturze ;p 4.Twoje wymagania: szukam osoby która zna się na rzeczy ;P 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? oczywiscie rejestracja z reffa duża aktywnośc RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - h3rpd3rp - 17-08-2014 12:29 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) Obojętnie. 2.Serwis: Hotcash, ale nie mam nic przeciwko korzystania z innych. 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Zarabiałem dość małe pieniądze na PPA, bitcoinach czy shorte albo adfly, jednak wyniki mnie nie zadowalały. 4.Twoje wymagania: Doświadczenie, wiedza, cierpliwość do mnie, ponieważ będę zadawał dużo pytań, oczywiście aktywność, a nie odpisywanie mi raz na tydzień. Miło by było również w dość szybkim tempie móc zarobić te kilkanaście dolców tygodniowo. 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc? Rejestracja z reflinka, o innych rzeczach możemy później porozmawiać. |