Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Zarabianie przez stronę Dogry.pl (/Temat-Zarabianie-przez-strone-Dogry-pl-134825)

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Fsociety - 04-07-2016 14:34

Gdzie dokładnie to pisze?
Bo albo jestem ślepy albo u mnie niczego takiego nie ma

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - bolo9797 - 04-07-2016 14:37

[Obrazek: d4bd72fd58d5f8484a5df1a9e578a76d.png]

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Fsociety - 04-07-2016 14:38

Sprawdzałem tam lecz pisze tylko "Twoje zamówienie numer XXXXXX zostało odrzucone", a gdy w to klikam przenosi mnie do zamówienia, gdzie także nie pisze dlaczego tak się stało :/

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Xanthi - 04-07-2016 15:00

Cytat:This virtual server has been suspended by the administrator. Please contact support

Więcej już nie zakładam, szkoda czasu Wink

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - bolo9797 - 04-07-2016 15:06

(04-07-2016 14:38)Fsociety napisał(a):  Sprawdzałem tam lecz pisze tylko "Twoje zamówienie numer XXXXXX zostało odrzucone", a gdy w to klikam przenosi mnie do zamówienia, gdzie także nie pisze dlaczego tak się stało :/
To nie wiem cos ty kombinowal ze ci cofneli xD
Mi wyplacili bez problemow.
Dzisiaj okolo 17 zamowie jeszcze 5 euro, jak oczywiscie bedzie dostepne, i zobaczymy co z tego bedzie.

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Fsociety - 04-07-2016 15:10

Robiłem to co inni czyli nabijałem punkty po przez VPSa... Napisałem do adminów DOGRY ale szczerze wątpię w to, że odpiszą :/
A co do VPSów, które wam padają to wiedziałem, że tak się stanie, ale oczywiście... mniejsza już o to...
Znalazłem inny sposób na zajebiaszczego VPSa za free w innej firmie, więc nie będę musiał się męczyć z Axfone Big Grin

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Criss323 - 04-07-2016 15:56

(04-07-2016 15:10)Fsociety napisał(a):  Robiłem to co inni czyli nabijałem punkty po przez VPSa... Napisałem do adminów DOGRY ale szczerze wątpię w to, że odpiszą :/
A co do VPSów, które wam padają to wiedziałem, że tak się stanie, ale oczywiście... mniejsza już o to...
Znalazłem inny sposób na zajebiaszczego VPSa za free w innej firmie, więc nie będę musiał się męczyć z Axfone Big Grin
Mógłbyś zrobić miejsce na PW?

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Fsociety - 04-07-2016 16:21

Criss323: jeżeli chodzi o to czy powiem Ci o jaki VPS mi chodzi to nawet nie pisz, bo jedna osoba już udostępniła sposób na VPS i teraz widać co z tego sposobu zostało...

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - xaariel - 04-07-2016 16:22

Jakby ktos chcial darmowego vpsa to microsoft rozdaje

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Criss323 - 04-07-2016 16:26

(04-07-2016 16:21)Fsociety napisał(a):  Criss323: jeżeli chodzi o to czy powiem Ci o jaki VPS mi chodzi to nawet nie pisz, bo jedna osoba już udostępniła sposób na VPS i teraz widać co z tego sposobu zostało...
Nie chodzi o to