LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta (/Temat-LUCRE-LAB-projekt-na-miare-PV-wlasna-gielda-i-kryptowaluta-108994) |
RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - banipunz - 18-07-2015 12:25 Naliczenia będą podczas nieobecności admina? Nie wiem czy wejść ponownie w ten program RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - twardy - 18-07-2015 12:39 Cytat:I go on holiday from July 20 for 2 weeks. Service in my absence will operate normally. I think the team can cope RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - rafi213 - 18-07-2015 12:42 (18-07-2015 12:25)banipunz napisał(a): Naliczenia będą podczas nieobecności admina? Wszystko ma działać normalnie, support , wypłaty itd. , no może czas na odpowiedzi supportu trochę się przedłuży, a poza tym żyjemy w XXI wieku a admin nie wyjeżdża na koniec świata RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - rafi213 - 22-07-2015 14:31 Mamy teraz potwierdzenie że mimo nie obecności admina , wszystko działa tak jak byc powinno. 3 dzień naliczenia na stałym poziomie, zauważyłem że są w godzinach 14-16, Support działa , wypłaty także są realizowane standardowo. Let's go LucreLab RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Eliteman - 22-07-2015 16:52 Pewnie mnie wyśmiejecie i pewnie już ktoś zadał takie głupie pytanie Klikając codziennie w reklamy i załóżmy po jakimś czasie naklikam sobie 10 000 LabPunktów to można wymienić na jakieś $? Jakie są przeliczniki mniej więcej? Czy te punkty nie mają nic wspólnego z dolarami? I co to są LucreCoins? Przepraszam za laickie pytania ale do tej pory nigdzie się na takie nie nadziałem a przeszukiwanie całego forum mogłoby być uciążliwe RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - rafi213 - 22-07-2015 17:23 to są podstawowe pytania Eliteman, przeczytaj 2 pierwsze strony tego wątku lub wyslij mi na PW swojego meila to wysle ci mały poradnik do LL , to samo inne osoby które są potencjalnie zainteresowane inwestycją tutaj, bo pisanie ciągle tego samego jest zaśmiecaniem forum itd. W skrócie zasady podobne do tych w Paidverts. RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - rafi213 - 27-07-2015 12:24 potwierdzenie że i w niedziele support pracuje i realizuje wypłaty : RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - SmigolMarek - 27-07-2015 12:27 A jak napisałem do supportu 25 lipca o 7 rano to jeszcze mi nie odpisali RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Meloman - 27-07-2015 14:51 Dzisiejsze naliczenia Cytat:Paid ads for monday RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Captain - 27-07-2015 15:48 Ja chce poradnik do LucreLab. W zamian zarejestruje się z refa, o ile serwis mnie przekona. |