RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - piotrekprorok - 30-05-2014 12:49
A według mnie nie ma najmniejszych problemów
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - unforgivable - 30-05-2014 12:50
Moim zdaniem to Mobiltek leci w ch*a i nie dolicza nam leadów
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - nesarions - 30-05-2014 12:55
Moim zdaniem Mobiltek was OKRADA ^^ Wcześniej okradał instantera bo były przypadki jak u was wszystko działało a u Instanter były problemy z Mobiltekiem teraz już ich nie okrada bo nie ma z czego 
Jakby nie patrzeć problemy takiego typu ostatnio są bardzo czesto
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - WujRock - 30-05-2014 13:07
Ja też mam problemy z kontami fb... Jakbym nie zakładał ile bym nie odczekał, ile bym nie odmienił to i tak po kilku postach ban
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 30-05-2014 13:16
Jest, jest, jest sposób na FB... i na weryfikację, i na reklamowanie i w ogóle
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - hunterpl444 - 30-05-2014 13:16
Powiem tak jeżeli przez cały miesiąc osiągam 7-8% skuteczności a od dwóch dni praktycznie 0% to jest problem ale nie po mojej stronie bo na godzinę przekierowałem ruch na innego partnera i wpadły 3 leady tak więc zostawię to bez komentarza
P.S. wczoraj zostały naliczone po południu hurtem ale dziś powtórka
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - antyk - 30-05-2014 13:21
Miejmy nadzieje, że i dziś coś zaliczy potem
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 30-05-2014 13:23
Dlatego też staramy się jak najszybciej załatwić sprawę z operatorami, aby nie był zależnym od mobilteka, konwersja dzisiaj jest rzeczywiście niższa x3 niż zazwyczaj, jednak to mogą być problemy podobne do tych z wczoraj, na razie czekamy do wieczora czy cos sie ruszy w dobrym kierunku.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 30-05-2014 13:26
Dokładnie Ja sam nie wiem Co się dzieje, Co zawsze z rana przynajmniej 10 leadów miałem to na godzinę 14:25 mam tylko 4 leady.... Co się dzieje? Raczej to nie nasza wina skoro WSZYSCY tak mają aktualnie od dwóch dni w sumie prawie...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 30-05-2014 13:30
W zakładce programy, nieźle się miniaturki popieprzyły. Czy to tylko u mnie takie jaja ?
|