MegaEarn.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: MegaEarn.org (/Temat-MegaEarn-org-53551) |
RE: MegaEarn.org - tomazzi - 08-08-2012 11:31 (08-08-2012 11:29)haggard napisał(a): tomazzi też wiem, że robi ale może powiedzieć, że nie ma i święto lasu, nie wypłaci i dalej swoje robi i się rozkręca bo nie dawno nowe dziecko pod innym nickiem tutaj reklamował z koleżką i zabawę urządzali, że raz jest michał a raz go nie ma ( nie ustalili wspólnej wersji i kolega kolegę pogrążał), a teraz reanimacja trupa ciekawe co jeszcze wymyśli ... RE: MegaEarn.org - Tochkan - 08-08-2012 18:57 Z góry mówię , że nie jestem Michałem i nie mam nic z tym (moim zdaniem kijowym) projektem wspólnego. Reaktywacja MegaEarna to jedynie decyzja MICHAŁA. Mnie oraz LockBuzza proszę w to nie mieszać. Jeżeli macie jakieś pytania do Michała (pisać na pw) dam wam jego GG ,to pogadacie z nim. Proste. Pozdrawiam serdecznie. RE: MegaEarn.org - bytomiok - 13-08-2012 10:15 Tym razem na stronę powrócił stary skrypt... Pełno kolejnych naiwniaków tam się zeszło... RE: MegaEarn.org - damianus627 - 13-08-2012 10:22 No i pewnie Michał zaraz coś nowego wymyśli żeby nie wypłacić. RE: MegaEarn.org - Michał Bereszyński - 13-08-2012 11:28 Nie będę nic wymyślał. Zasady są proste: zakaz używania pustych starterów, anulowania subskrypcji itp. Jak na razie na Polskę i tak się nie nastawiam. Pozdrawiam RE: MegaEarn.org - Krissu - 13-08-2012 11:30 Startery z 0,08PLN wchodzą w grę? ^^ RE: MegaEarn.org - Michał Bereszyński - 13-08-2012 11:32 Nie. Zresztą MonetizeDigital i tak jest dla polaków zablokowane a na SponsorPay i SUpersonicAds bez zabrania pieniędzy oferty mobilnej nie zaliczy. MegaEarn.org - daniel42na - 22-12-2014 14:39 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |