Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. (/Temat-Ppadownload-net-Zarabiaj-Tysiace-Na-Uploadzie-52569)

RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Butcher - 18-06-2012 22:34

A ja uzbierałem na wypłate w CB. 15.95$. Wszystkie pobrania z ppadownload. I co? Status: ABORT. Napisałem wiadomość do CB - zero kontaktu. Szpilmen, wypowiedz się. Spotkałeś się już z taką sytuacją? Bo pieniądze nie wróciły na moje konto - Balance: 0.00 $.

RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Mosiek20 - 18-06-2012 23:47

Auć. A nie anulowałeś subskrypcji czasem? Albo nie robiłeś czegoś niezgodnego z regulaminem? nie wiem jesli wszystko ok było to zaczynam sie martwić szpilmen co ty na to?

RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - BabciaKleofas - 19-06-2012 01:14

A co ma wam szpilmen powiedzieć oprócz tego, że bądź co bądź można się było tego spodziewać. W końcu jeżeli robicie oferty na darmowym starterze, z 0 złotych na koncie, to operator nie ma zysku, bo nie może zabrać wam kasy z konta; ergo: CB płaci wam za nic. Smile Nic dziwnego, że anulowali wypłatę.

RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Dennisek78 - 19-06-2012 01:29

CB Nam nie płaci tylko Nam płaci cpalead a cpalead dostaje zapłatę od "skillthirll" aczkolwiek On nie ma zysków xD

RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Mosiek20 - 19-06-2012 12:01

A tak wszyscy trąbili "zamawiajcie darmowe startery"...

RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - BabciaKleofas - 19-06-2012 12:28

Bo powinno się zamawiać, ale też trzeba się uwijać z robieniem ofert, bo prędzej czy później sponsorzy się skapną, że przychodów nie ma i przestaną płacić. Smile

RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - milosz998 - 19-06-2012 12:53

Jak mi anulują to zwariuje. Ja na każdej ofercie cos wybulilem bo mam karty z kasą na koncie, ale co z tego jak mi pobierają tacy, którzy za free cisną... Masakra

RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - szpilmen - 19-06-2012 15:39

(18-06-2012 22:34)Butcher napisał(a):  A ja uzbierałem na wypłate w CB. 15.95$. Wszystkie pobrania z ppadownload. I co? Status: ABORT. Napisałem wiadomość do CB - zero kontaktu. Szpilmen, wypowiedz się. Spotkałeś się już z taką sytuacją? Bo pieniądze nie wróciły na moje konto - Balance: 0.00 $.

Podaj mi swój nick na ppadownload i cashbuzz na PW, wyjaśnimy sprawę.

Jeśli nie łamałeś regulaminu to pieniądze Ci zostaną wypłacone.

(18-06-2012 23:47)Mosiek20 napisał(a):  Auć. A nie anulowałeś subskrypcji czasem? Albo nie robiłeś czegoś niezgodnego z regulaminem? nie wiem jesli wszystko ok było to zaczynam sie martwić szpilmen co ty na to?

Spokojnie, to pierwszy taki wypadek, wszystkim poszła już kasa na konta.

RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Butcher - 19-06-2012 16:45

Napisałem do Szpilmena. Zobaczymy co dalej.

RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - szpilmen - 19-06-2012 21:41

(19-06-2012 16:45)Butcher napisał(a):  Napisałem do Szpilmena. Zobaczymy co dalej.

Sprawa wyjaśniona, po prostu Twoje pliki nie wyglądały aby były pod naszą stronę.

Twoje pieniądze zostaną wypłacone.

PS. Następnym razem proszę pisać z takimi rzeczami na PW, ponieważ siejecie zamęt wśród nowych użytkowników, jeśli ktoś zarabia nie łamiąc naszych i CB/FC regulaminów to pieniądze zawsze trafiają do niego.