![]() |
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439) |
RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 16-12-2021 00:24 (15-12-2021 17:20)Kryspin napisał(a): Mi dziś na ipsos naliczyli zaległe punkty ale zniknęło za to 2 euro ze sklepu. A mi niestety nie dodali żadnych zaległych punktów ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - boksowany - 16-12-2021 02:29 Ja również mam problemy na nowej stronie ipsos. To tak jak w naszym rządzie, niby zmiany na lepsze a wychodzi odwrotnie ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 31-12-2021 16:21 Witam wszystkich, jeszcze w Starym Roku ![]() Wpis miałam dodać znacznie wcześniej to znaczy w połowie grudnia, jednak opieka nad chorymi dziećmi jest sprawą priorytetową i nawet miliony na koncie nie są w stanie tego zmienić ![]() Cóż dziś będzie podsumowanie tego roku, nie tylko pod względem finansowym, ale także tego co się udało zrobić i czego zabrakło, nie zostało zrobione. Rok 2021 był dla mnie przełomowy zarówno w sferze prywatnej, jaki i tej zarobkowej. Szczerze mówiąc moje życie przewróciło się do góry nogami, nastąpiły ogromne zmiany, pewne sytuacje sprawiły, że zaczęłam inaczej wszystko widzieć i to dało mi siłę żeby zacząć wszystko od nowa, w innym miejscu, samodzielnie (oczywiście z pomocą wspaniałych ludzi, którzy zawsze są obok, nawet jeśli są bardzo daleko). Ten rok pokazał mi jakie przyjaźnie są prawdziwe i szczere, a które tylko powierzchniowe. Jeśli po 10 latach dzwonisz do kogoś i ta osoba od razu znajduje dla Ciebie czas, bez słowa pretensji, a potem najzwyczajniej w świecie macie o czym rozmawiać (a przecież po tylu latach może to być trudne lub niemożliwe) to znaczy, że są jeszcze wartościowe osoby. Wspomnę jeszcze, że w Internecie też takie osoby są i one doskonale wiedzą o czym mówię ![]() ![]() Rok 2021 pod względem zarabiania i finansów też był pełen zwrotów akcji ![]() Nadal zarabiam oczywiście na stronach z ankietami, badaniami, opiniami, nie mam zamiaru z nich rezygnować, gdyż co miesiąc przynoszą one pewien stały zysk, a są miesiące że są to naprawdę fajne sumy tak jak to było w grudniu ![]() I tak przy okazji zrobię podsumowanie grudnia. Łącznie w ostatnim miesiącu 2021 roku zarobiłam: 1393 zł (to mój rekord) Suma z ankiet, aplikacji, stron zarobkowych, społeczności: 963 zł (dlatego właśnie nie mam zamiaru rezygnować z tej formy zarobku) Zarobki z Textbookers: 377 zł Pierwsza wypłata z Linkhouse: 53 zł (zaliczyli mi ten artykuł sponsorowany ![]() Nie wszystkie wypłaty jeszcze do mnie doszły, jednak jestem bardzo zadowolona z tej sumy. Tym bardziej, że to mój najlepszy wynik w tym roku, jak i w ogóle w całej mojej historii zarabiania w Internecie ![]() Pewnie o czymś i tak zapomniałam pisząc to wszystko. Na koniec chciałabym wszystkim życzyć w nadchodzącym Nowym Roku dużo zdrowia, sukcesów w sferze prywatnej i zawodowej oraz spełnienia marzeń ![]() Pozdrawiam RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - boksowany - 01-01-2022 02:05 Gratuluję osiągnięć i zarobków w 2021 roku. A masz już jakiś cel zarobkowy, do którego chciałabyś dojść w 2022 roku ? ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - xdax1 - 01-01-2022 10:42 Nieźle, oby 2022 był jeszcze lepszy! Teraz gdzie te wszystkie osoby, które mówiły, że na ankietach nie można zarobić ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 01-01-2022 15:17 (01-01-2022 02:05)boksowany napisał(a): Gratuluję osiągnięć i zarobków w 2021 roku. A masz już jakiś cel zarobkowy, do którego chciałabyś dojść w 2022 roku ? Dziękuję bardzo ![]() ![]() (01-01-2022 10:42)xdax1 napisał(a): Nieźle, oby 2022 był jeszcze lepszy! Teraz gdzie te wszystkie osoby, które mówiły, że na ankietach nie można zarobić Dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - obey93 - 01-01-2022 17:51 Ja również gratuluję, życzę zwielokrotnienia zarobków w tym roku jak i rozwijania się dalej :-) RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 01-01-2022 18:00 (01-01-2022 17:51)obey93 napisał(a): Ja również gratuluję, życzę zwielokrotnienia zarobków w tym roku jak i rozwijania się dalej :-) Dziękuję bardzo ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 01-02-2022 20:34 Witam ![]() Początek roku zazwyczaj jest dość słaby w zarabianiu, przynajmniej jeśli chodzi o ankiety, jakieś nowe zadania. W sumie styczeń kojarzy mi się z takim przestojem i oczywiście słabszymi zarobkami. Jednak ten styczeń mnie zaskoczył, bo kwota z wszystkich źródeł (wliczając w to nagrody) przekroczyła 1000 zł, co jest dużym plusem ![]() Przejdę do konkretów. Zarobki jak zwykle dzielę ze względu na różne źródła, z których pochodzą. Łączna suma zarobionych pieniędzy oraz uzyskanych nagród to: 1171 zł Ankiety, społeczności zamknięte, serwisy zarobkowe: 454 zł Reklama AdSense: 300,11 zł Tekstbookers: 332 zł Nagrody (4 doładowania telefonu i doładowanie konta Steam): 85 zł Czy jestem zadowolona? TakSmile Bo to jeden z lepszych wyników jakie osiągnęłam i to na początku roku, więc oby kolejne miesiące nie były gorsze, a lepsze ![]() Trochę martwi mnie fakt, że w ySense mają problemy z Paypal, bo już parę dni temu chciałam wypłacić kolejne 10$, ale nie mogłam i nie mogę do dziś. Oby jak najszybciej udało się im wznowić wypłaty przez ten serwis płatniczy, bo z niego lubię korzystać najbardziej. Pozdrawiam RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - obey93 - 01-02-2022 20:40 Super wynik jak na Styczeń! Gratulacje ![]() PS: też mam problem z wypłatą z Ysense ![]() |