Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! (/Temat-BOT-All1tool-Zarabiaj-na-buxach-automatycznie-139459)

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - patrolpxd - 15-05-2017 19:52

Już ogarnąłem Smile Dzięki wielkie wszystkim Big Grin No to wysokich zarobków życzę

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Damianusix - 16-05-2017 09:26

Indexclix BAN xd - ktoś jeszcze?
Szkoda bo wypłacali...

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - agilos11 - 16-05-2017 09:46

Dostałeś bana tak "z dnia na dzień" czy przy próbie wypłaty? U mnie jeszcze działa.
Youcan5star przesiadłem na pluginy z MC2- i działa. Jest nowy. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Damianusix - 16-05-2017 09:49

Z dnia na dzień, jedną wypłatę zleciłem na 2$ i dotarła. Na kolejną zbierałem.
Napisałem do supp i dostałem odp, że używałem multiclickera xD - trudno

xdax1 - prośba o plugin do youcan5star Smile

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - agilos11 - 16-05-2017 09:58

Czytałem gdzieś na forach gdzie dyskutują obecni i przyszli admin. buxów jak się zabezpieczyć przed multiclickerem .
Wychodzi na to że dobrze jest wchodzić na strony tą samą przeglądarkę którą symuluje clickers. Dobrze żeby i wersje się mniej więcej zgadzało. Czy to prawda nie wiem. Ja non stop aktualizuje FF i tak też pokazuje MC na stronie. Czy to dobry pomysł nie wiem ale ja go wykorzystuję.

Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Damianusix - 16-05-2017 11:25

Sam aktualizuje co chwile chrome driver i przegladarke i niestety najwidoczniej inaczej wykryli, że mam multiclickera. Tak na prawdę to mój pierwszy lub drugi prawidłowo nałożony przez admina ban na multiclickerze od grudnia 2016 roku Smile pomijam te buxy co przy wypłacie banowali wszystkich.

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 16-05-2017 11:46

Wspominałem wcześniej, żeby logować się chociaż 1 raz dziennie na parę stron aby uniknąć bana Wink
Ale na index to nie działa, przed chwilą nie miałem bana. Odpaliłem program i automatyczny ban.
I cały czas bana nie dostałem na paru stronach, chociaż niektórzy dostali - więc teoretycznie sprawdza się to.

Kolejna aktualizacja:

Dodano:
  • Pod lupą:
    • Multiclickers:
      - sanclix.ml: min. $0.10
      - anbux: min. $2 - grid
      - veneclix: min. $2
  • Płaci:
    - Youcan5star: $4 - grid (zmieniono plugin z clickers na multi, wymaga nowy klucz)

Zmiany:
    • SCAMY:
      - moreprofitbux: Brak wypłat oraz forum
      - clixlife: Brak nowych wypłat, spam na forum
      - clixsky: Strona nie istnieje
    • Strony wywalone z innych powodów::
      - indexclix: Ban automatyczny
    • Inne:
      - buxblue: Inwestycyjny min. $5

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Damianusix - 16-05-2017 16:13

Troche ściemy poszło i odblokowali mi konto na indexclix xD

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 16-05-2017 16:27

Haha, co napisałeś?

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Damianusix - 16-05-2017 16:32

Napisałem, że nie używam multiclickera tylko macro recordera, aby przyspieszyć oglądanie reklam xD