![]() |
[Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 (/Temat-Dziennik-Tutorial-Search-Engine-Optimization-SEO-by-Vasaki-2021-138720) |
RE: [Dziennik/Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 17-03-2018 22:06 Na razie ciągne etat. Dodatkowo postanowiłem reanimować stronę z torrentami, z pozycją około 10k wpisów ![]() Zrobilem update contentu i aktualizowanie tresci na bieżąco. Dodatkowo lekkie podlinkowanie z profili. Prawdopodobnie jutro poleci kilka autosharow na socialmedia i zapleczowe blogi ktore bd dzialac na zasadzie short-contentu docelowego bloga. Calosc zostanie podlinkowana i posharowana w social mediach. RE: [Dziennik/Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Hoolig4n - 18-03-2018 00:07 @[Vasaki] ponawiam prośbę żebyś zerknął na GG. Pisałem do Ciebie kilka dni temu, ale rozumiem, że możesz nie mieć czasu, wolę zapytać (XD). Nie mogę sobie poradzić z kilkoma błędami, które wypluł PageSpeed Insights ![]() RE: [Dziennik/Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 18-03-2018 01:31 Nie odpowiadam nawet na wiadomości typu: - Jesteś? - Masz chwilę? - Masz czas? - Hallo - HEJ! itp. ![]() Poza tym. czasami kobieta używa mojego PC i wyłącza wiadomości, które się pokazują więc warto ew. ponowić. ^^ RE: [Dziennik/Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - buloniasty - 18-03-2018 13:29 ogólnie dobry poradnik nie ma co gadać tylko działać ^^ RE: [Dziennik/Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - asiorek - 14-08-2018 13:27 @[Vasaki] I jak, będziesz robił ten drugi dziennik ? ;p RE: [Dziennik/Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - EfectiveWork - 14-08-2018 13:49 Już kiedyś się wypowiadał że nie da rady. RE: [Dziennik/Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - radek0389 - 14-08-2018 14:17 (14-08-2018 13:49)EfectiveWork napisał(a): Już kiedyś się wypowiadał że nie da rady. Dołączyłeś kilka dni temu do zc, a wiesz o czym pisał vasaki kilka miesięcy temu. Czyżby czyjeś multi ![]() RE: [Dziennik/Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - asiorek - 14-08-2018 14:33 Radek, może wcześniej czytał tyko forum ;p RE: [Dziennik/Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - EfectiveWork - 14-08-2018 14:47 @[radek0389] Widzę kolega czujny pod każdym względem xd ale masz pecha bo baaardzo często czytałem to forum, ba nawet testowałem owy tutorial, który pierwszy raz pomógł mi wypozycjonować mój serwis ![]() ![]() @[asiorek] Strzał w dziesiątkę ![]() RE: [Dziennik/Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - radek0389 - 14-08-2018 14:54 @[EfectiveWork] nie czuję potrzeby ani frajdy z jakichś "polowań" ![]() ![]() No i koniec offtopu. |