![]() |
MyPaingAds - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348) +--- Wątek: MyPaingAds (/Temat-MyPaingAds-119735) |
RE: MyPaingAds - WrongWay - 14-01-2016 12:45 Jestem tego samego zdania co kolega wyżej. Nie ma co od razu siać paniki i przenosić do scamu. PaidVerts miał gorszą akcję, bo im PP zaiwaniło środki, a jednak nie leży w scamie, nawet ma własny dział. Bez jajec panowie, nie skreślajmy wszystkiego po jednym dotknięciu ![]() RE: MyPaingAds - $$[BiznesMan]$$ - 14-01-2016 16:05 O proszę jednak nas nie olali na stronie pojawił się nowy wpis. RE: MyPaingAds - WrongWay - 14-01-2016 16:17 Ten wpis był już wcześniej, tylko dopiero teraz zrobili update na stronie. RE: MyPaingAds - $$[BiznesMan]$$ - 14-01-2016 16:21 (14-01-2016 16:17)WrongWay napisał(a): Ten wpis był już wcześniej, tylko dopiero teraz zrobili update na stronie.A to przepraszam nie jestem na bieżąco chyba, a jeśli można wiedzieć to gdzie wcześniej był ? RE: MyPaingAds - JessePinkman - 14-01-2016 16:34 Na oficjalnej grupie na facebooku. RE: MyPaingAds - osk4rr - 14-01-2016 18:40 Na grupie na fb Uday dodał video w którym mówi o tym, że zmieniają program tak, żeby był zgodny z nowymi zasadami paypala w singapurze . Mówi również, że 95% funduszy zgromadzonych jest na paypalu bo prawie wszyscy (99%) używa paypala jako środka do wpłaty pieniędzy do programu. Jeżeli nie uda się dostosować programu to wymogów to paypal zablokuje im środki na 6 miesięcy a chcą tego uniknąc bo chcą dalej płacić i rozwijać program. Mówi również, że najlepszą opcją teraz jest czekać na decyzje paypala, ma to potrwać do 2 tygodni. Myśli, że program przejdzie weryfikacje i będzie mógł dalej działać, wypłacać swoim użytkownikom i kontynuować biznes. Jeżeli ktoś ma jakieś pytanie do admina może otworzyć ticketa w mpa lub napisać do niego na skype lub fb i postara się odpowiedzieć jak tylko będzie mógł. Tak na szybko tłumaczone ale chyba zrozumiałe co uday chciał przekazać ![]() RE: MyPaingAds - WrongWay - 14-01-2016 18:45 Więc widać, że coś próbują działać. Nie rozumiem, dlaczego od razu chcieliby wyrzucać do SCAMu i mają takie parcie na natychmiastowe składanie sporów, no ale to tylko ja. RE: MyPaingAds - leman - 14-01-2016 19:12 Kod: https://www.youtube.com/watch?v=3ouaxxTZaRM ![]() RE: MyPaingAds - WrongWay - 14-01-2016 19:23 Dzięki, przyda się dowiedzieć jak wygląda sytuacja ![]() RE: MyPaingAds - kernst - 14-01-2016 21:19 Zgadzam się, również czekam na decyzję paypala, to właśnie przez to, że Uday (z głupoty) trzymał tam większość środków, przecież można było się spodziewać, że kiedyś sie przywalą ![]() Ale mniejsza o to, to co pokazują przekonuje mnie do tego, że się starają, a więc i ja wytrzymam te ostatnie 2 tyg zanim założę spór ![]() |