LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta (/Temat-LUCRE-LAB-projekt-na-miare-PV-wlasna-gielda-i-kryptowaluta-108994) |
RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Meloman - 17-07-2015 10:33 Naliczenie jest na 0,96$ to tyle dostajesz w reklamach do wyklikania Dostałeś reklamy do wyklikania dzisiaj? RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - twardy - 17-07-2015 10:35 Nie, dlatego sie cos dziwie RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Meloman - 17-07-2015 10:39 Wow, to dziwne, bo wszyscy już dostali dzisiaj porcję reklam. A właśnie 1 ważna kwestia, twoje konto jest aktywne? Sprawdź to wchodząc do zakładki Dashboard i następnie zjeżdzając na dół strony powiedz co masz napisane przy "Is your account active, and eligible to receive ads?" RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - twardy - 17-07-2015 10:52 (17-07-2015 10:39)Meloman napisał(a): Wow, to dziwne, bo wszyscy już dostali dzisiaj porcję reklam. Wykrakales bo sie pojawily wlasnie, wszystko sie zgadza. Konto mialem tydzien i codziennie klikalem reklamy aktywacyjne, wczoraj wplacilem 45$. Thx za pomoc a a wystarczylo zebym pol h poczekal to bym dupy nie zawracal RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Annuitant - 17-07-2015 13:04 (16-07-2015 22:16)Meloman napisał(a): Dobra, można powiedzieć że za chwile dzień się skończy, więc można podsumować obserwację którą zamieściłem 2 strony wcześniej z tego wątku, żeby przypatrywać się jak rozrastają nam się poboczne projekty z LL. Tutaj dokładnie przypatrywałem się jak rozkręca się biznes z doładowaniami i prezentuje się to tak. STAN Z GODZINY 14:00 17 LIPCA RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Make it - 17-07-2015 13:17 Meloman , nie wprowadzaj kolegi w bład i zapamiętaj to ze naliczenia idą po ID'ach Jak masz niskie id to dostajesz wcześnie , a jak wyzższe to możeszz dostać najpóźniej do 14 tak więc spokojnie LL ludzi nie okrada RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Meloman - 17-07-2015 13:29 (17-07-2015 13:17)Make it napisał(a): Meloman , nie wprowadzaj kolegi w bład i zapamiętaj to ze naliczenia idą po ID'achNie wprowadzam w błąd bo nigdzie nie powiedziałem, że jest tak czy tak. Tylko mój polecony który niedawno się rejestrował dostał naliczenia przed nim, dlatego uważałem że dostali wszyscy @Annuitant No schodzą schodzą, zobaczymy ile będzie o 23 RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - kubeq24 - 17-07-2015 15:09 ktoś coś wie nt. tej oferty 1$ zamiast 15$ ? RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Make it - 17-07-2015 15:11 Kubeq jest to oferta na reklame przy logowaniu użytkowników Nie daje ona ani jednego lab pointa więc moim zdaniem jsst zbędna RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Meloman - 17-07-2015 15:46 (17-07-2015 15:09)kubeq24 napisał(a): ktoś coś wie nt. tej oferty 1$ zamiast 15$ ?Jest to przeznaczone dla osób które chciałyby zareklamować swoją stronę. Działać to na zasadzie, że wykupujesz reklamę i przez 1 dzień użytkownicy po wejściu na Lucrelab zwyczajnie będą widzieli twoją stronę którą zareklamowałeś. |