Ty klikasz w moje 5 linki, a ja w twoje! (Reput gwarantowany!) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Reputy (/Forum-Refback-za-Reputy-128) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-318) +---- Wątek: Ty klikasz w moje 5 linki, a ja w twoje! (Reput gwarantowany!) (/Temat-Ty-klikasz-w-moje-5-linki-a-ja-w-twoje-Reput-gwarantowany-104009) |
RE: Ty klikasz w moje 5 linki, a ja w twoje! (Reput gwarantowany!) - zarabiam.na.wóz - 11-07-2016 16:16 klik RE: Ty klikasz w moje 5 linki, a ja w twoje! (Reput gwarantowany!) - Lion94 - 20-07-2016 19:45 @ljkuba: pierwszy skracacz oraz drugi też kliknąłem tematyczny ze strony Aliexpress, rep przyznany ;p @Hybid1990: "nadwyżka repjutów przyznana" @C9H13N: tobie nie mogę oddać repka, masz tzw. "banana na koncie" @Captain: wiem, wiem już oddałem tobie REPY @Groem: wszystkie reflinki wyślij mi na PW, to wyklikam , jeszcze nie "siedzę" pod jednostką sprzętu urządzeniowego tzw. "na moim pc", w croppie wyklikałem i rozdałem bieżące repki; to samo z uwagami - daj offtopica w poście jeszcze raz i mi przypomnij to ci odpiszę w pełni Ty klikasz w moje 5 linki, a ja w twoje! (Reput gwarantowany!) - Klin - 01-11-2016 13:47 Moderator uznał temat za nieaktualny i przenosi go do Archiwum. |