VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - kamix200 - 10-11-2013 11:59 @VanKosiara mam pytanie, do jednej niszy robisz zawsze tylko jeden film (1nisza-1fim) czy więcej (1nisza-kilkafilmow) RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 10-11-2013 15:07 1 nisza = 1 film. Po co miałbym robić kilka? RE: VanKosiara - dziennik pracy - toonwie - 12-11-2013 19:34 Co ile dodajesz post do na bloga? Czy używasz Facebooka?? RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 12-11-2013 21:19 Posty dodaje różnie. Na razie przestaje postować i będę dopiero na nowym blogu. Nie używam Facebook'a do zarabiania. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 12-11-2013 22:32 Rozdział 6
Dzień Dziesiąty-Jedenasty-Dwunasty: PPA 10.11 : ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie poprzez GSA (+ping) ¦ Mocniejsze promowanie filmów ¦ Dodanie 2 filmów i promowanie ich Wczoraj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie poprzez GSA (+ping) ¦ Promowanie filmów Dzisiaj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie poprzez GSA (+ping) ¦ Mocniejsze promowanie filmów ¦ Dodanie 1 filmu i promowanie go ¦ Zakup prywatnych proxy do GSA. Kod: Today's earnigs $26.52 Kod: Yesterday's earnigs $7.64 Kod: Month's earnings $210/600 Stan na godzinę 22:24 Zakupiłem 10 proxy, lecz 2 z nich nie działa i napisałem do supportu. VPS mam, proxy mam - teraz pozostaje mocno linkować bloga. Dzisiaj znowu był szczęśliwy dzień. Nie wiem co u mnie powoduje taką wielką konwersję. Odkąd zacząłem poważniej zarabiać konwersje miałem na poziome ~5-7%. Może blog jest aż tak bardzo wiarygodny, bo filmy na pewno nie, bo nie mówię tam nic. Jest to tylko prezentacja hacka i zademonstrowanie jego działań lecz bez pokazania rezultatów (zmienione wartości itp.). Nie narzekam ale po prostu zacząłem się nad tym zastanawiać. Muszę w końcu wymyślić jakąś ciekawą nazwę bloga (domeny) i startować z nowym blogiem. Mam pytanie. Gdzie kupię dobry hosting na rok? Co polecacie? Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. [my-youtube width=560 height=375]http://www.youtube.com/watch?v=qrv6sa0PrtU[/my-youtube] RE: VanKosiara - dziennik pracy - Mafiozo19990 - 13-11-2013 16:38 Biznes-host podobno ma bardzo dobre hostingi RE: VanKosiara - dziennik pracy - patryk0407 - 13-11-2013 19:59 Ja polecam na linuxcom pl RE: VanKosiara - dziennik pracy - Radarr - 13-11-2013 21:18 Osobiście używam biznes-host i jakoś narzekać nie mogę. Większych problemów nie miałem, wszystko ładnie chodzi. Hosting www na rok - 10GB miejsca, 50GB transferu/mc (chyba, pisze z pamieci bo tel.) - 60 zł (+kod rabatowy 25% i wychodzi z 45zł) Kod rabatowy znajdziesz w google pierwszy lepszy lub możesz wziąć ode mnie na PW. Natomiast co do linuxpl.com to czytałem same zadowalające opinie ostatnio, ludzie polecają RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 13-11-2013 21:47 Dzięki chłopaki Wybieram biznes-host bo Ciamciaj również mi go polecił. RE: VanKosiara - dziennik pracy - Szaman1644 - 13-11-2013 22:00 Powodzonka i zapraszam do mojego dziennika |