surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid (/Temat-surveymad-com-surveywage-com-lepsze-get-paid-62979) |
RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - create - 04-03-2013 15:21 Chyba jedyna metoda którą przetestowałem i działa. Wielkie dzięki dla OP RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - speedus - 04-03-2013 15:36 Nie moge się zarejestrować wyskakuje mi Cytat:You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '2')' at line 6 RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Rogeros - 04-03-2013 15:45 Na jakiej stronie? RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - speedus - 04-03-2013 15:48 na obydwóch Cytat:http://www.surveywage.com RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Rogeros - 04-03-2013 15:55 U mnie rejestracja działa, prawde mowiąc polecam Ci zarejestrować się na Honey i GPT pewniejsze serwisy. Na wage i mad są czasami problemy z wypłatami. RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - elbowndg - 04-03-2013 16:02 to sie narobilem... a robilem tylko w jednym serwisie... zrobilem tego taska ledwo 7 razy... RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Rogeros - 04-03-2013 16:03 na którym tasku? jak masz zmienne IP zmień je, wyczyść ciastka i zaloguj się na innej stronie, na której jeszcze nie robiłeś dzisiaj tasków. Będzie działać RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - buch - 04-03-2013 16:04 co do GPt i Honney to dzisiaj spotkala mnie niemila niespodzianka podczas gdy cf zaczal szwankowac, a mianowicie odjelo mi zarobione pkt napisalem wiadomosc do admina i w przeciagu kilku minut do mojego konta zostala dodana zguba, takze wrazie problemow polecam kontakt z adminem poprzez TT RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - ciekma - 04-03-2013 16:28 a co jak ktoś przed tym zanim odjęli punkty przekonwertował je na cash i wypłacił? Wtedy chyba nie ma sensu upominać się skoro i tak jest w pending RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - kondzikET - 04-03-2013 18:12 (04-03-2013 15:36)speedus napisał(a): Nie moge się zarejestrować wyskakuje mi Mam to samo na obydwóch stronach... |