Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 10-05-2013 12:19

(10-05-2013 00:52)rybaccf napisał(a):  Nie mówię od razu, że sobie szkodzić, ale pomoc każda się liczy, próbuję wszystkiego, co możliwe. Łapie każdą okazję jaka się nadarza i próbuję coś zarobić, szukam poleconych bo tak to będzie długo i mało.

Mogę nawet ich kupić, no oczywiście w rozsądnej cenie ;]

Jednie co mogę doradzić to zakup ref przez sms ale

-musisz mieć dojście do tanich sms za poniżej 40% ceny wtedy na powinno się opłacić
-na ta chwilę musisz kupić pakiet 82 ref aby się opłaciło

Metoda jest prosta bo w gdy wykupimy

Pierwsze 23 ref po stawce 2 zł +vat

Skrypt przyporządkuje nam już refy kolejne ze stawki za 4 zł + vat a my zapłacimy tylko 2 zł +vat

Po wykupieniu kolejnych 13 ref skrypt przyporządkuje nam refy z przedziału o wartości 5 zł + vat

Po wykupieniu kolejnych 10 ref dokopiemy się do najlepszych poleconych o wartości 19 zł +vat a my zapłacimy za każdego 2 zł +vat Smile

Nie jest to nic nielegalnego jest o tym nawet mowa na sejfiku po prostu gdy nie ma ref w wybranej kategorii dostajemy refy z kategorii wyższej płacąc za smsy z kategorii niższej. Czyli wysyłając na tą chwilę 82 sms po 2 zł +vat zgarniesz całą pule w tym najlepsze aktywne refy (z szansą na to że oni mają już swoje siatki ref ).

Jak wspomniałem płacąc pełne 2zł +vat ciężko o to aby się opłacało ale jak ktoś ma dojścia do tanich sms uważam że warto

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - sonicdeejay - 10-05-2013 14:48

Zapisany z refka Wink
Czas zarabiać Wink hehe
Idea

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 10-05-2013 15:01

(10-05-2013 14:48)sonicdeejay napisał(a):  Zapisany z refka Wink
Czas zarabiać Wink hehe
Idea

Dzięki za zapis z ref kilka małych wskazówek odnoście serwisu poszło na PW

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Tokirium - 11-05-2013 12:47

Nasunął mi się pewien pomysł na nową usługę w Sejfiku, więc napiszę tutaj, żeby nie zginęło.
W ogólnych statystykach całego Sejfika jest podana ilość zarejestrowanych użytkowników i gości będących online. Gości było ponad 100 i pomyślałem sobie, że wśród nich mogą być przecież moi potencjalni poleceni (chyba, że mają już czyjeś ciasteczka z reflinkiem).
I nasunął mi się wtedy pomysł usługi pozwalającej zapraszać tych wahających się jeszcze z zapisem gości. Polegałoby to na tym, że użytkownik przygotowywałby krótki tekst zachęcający z reflinkiem (opisujący zalety programu i ewentualnie jakieś swoje obietnice pomocy dla swoich przyszłych poleconych) i po wykupieniu usługi ta informacja pokazywałaby się na określony czas (od 5 minut do kilku godzin) wszystkim niezarejestrowanym użytkownikom w widocznym okienku.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 12-05-2013 15:42

(11-05-2013 12:47)Tokirium napisał(a):  Nasunął mi się pewien pomysł na nową usługę w Sejfiku, więc napiszę tutaj, żeby nie zginęło.
W ogólnych statystykach całego Sejfika jest podana ilość zarejestrowanych użytkowników i gości będących online. Gości było ponad 100 i pomyślałem sobie, że wśród nich mogą być przecież moi potencjalni poleceni (chyba, że mają już czyjeś ciasteczka z reflinkiem).
I nasunął mi się wtedy pomysł usługi pozwalającej zapraszać tych wahających się jeszcze z zapisem gości. Polegałoby to na tym, że użytkownik przygotowywałby krótki tekst zachęcający z reflinkiem (opisujący zalety programu i ewentualnie jakieś swoje obietnice pomocy dla swoich przyszłych poleconych) i po wykupieniu usługi ta informacja pokazywałaby się na określony czas (od 5 minut do kilku godzin) wszystkim niezarejestrowanym użytkownikom w widocznym okienku.

Niestety kolidowało by to z kontem VIP "Darmowi poleceni - Twój reflink będzie wyświetlany automatycznie osobom, które zapisują się bez linku polecającego lub usuną nick polecającego przy rejestracji w programie."

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 12-05-2013 22:00

Uwaga na oszusta!

Od pewnego czasu słyszę głosy o pewnym "mądrali" który podszywa się pod znane z Sejfika osoby i proponuje handel poleconymi! Oszust używa maila [email protected] ... Zapewne ma więcej maili dlatego proszę o rozwagę gdy ktoś będzie chciał wam wcisnąć za pół darmo setki ref...

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - luidor - 13-05-2013 15:54

O słuszna uwaga

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - jasmin - 13-05-2013 16:05

(12-05-2013 22:00)MrocznyKILL napisał(a):  Uwaga na oszusta!

Od pewnego czasu słyszę głosy o pewnym "mądrali" który podszywa się pod znane z Sejfika osoby i proponuje handel poleconymi! Oszust używa maila [email protected] ... Zapewne ma więcej maili dlatego proszę o rozwagę gdy ktoś będzie chciał wam wcisnąć za pół darmo setki ref...

Dzisiaj dostałam od niego maila. Treść:
Cytat:Witam !
Mam na sprzedaż 541 poleconych do programu sejfik , ponieważ ja kończe z zarabianiem w internecie ( wyjeżdam do pracy za granice )

Jeżeli chciałbyś kupić tych poleconych to proszę o kontakt.
Pozdrawiam Bartłomiej.

Dodam, że rozesłał to do dużej liczby osób - nawet nie ukrył adresów e-mail. Ciekawe, skąd je wyciągnął.

Mam nadzieję, że 'wyjdzie' i będzie odcięty od internetu Lol Markonix powinien wrzucić jakąś wiadomość od admina na ten temat...

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Nemezis - 13-05-2013 18:24

Witam, ile da rade tutaj dniówki wykręcić ? oraz w jakim czasie jak i nakładzie pracy, ten MrocznyKill po 30-40 zł robi?

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 13-05-2013 18:37

(13-05-2013 18:24)Nemezis napisał(a):  Witam, ile da rade tutaj dniówki wykręcić ? oraz w jakim czasie jak i nakładzie pracy, ten MrocznyKill po 30-40 zł robi?

-Z samych podstawowych metod zarobku i bez ref można zarobić kilkadziesiąt groszy dziennie.
- Zarobki z ref są nie ograniczone i zależą od ich ilości
- Największy potencjał drzemie w aukcjach choć przy sporej ilości ref to oni generują największe zyski (~50 % aukcji dotyczy handlu swoim czasem a nie żadnym konkretnym towarem więc każdy może na nich zarabiać )
- Moja własna metoda której niestety nikomu nie zdradzę ponieważ zmniejszyło by to drastycznie moje zyski...

Podsumowując jak pogłówkujesz zyski są na prawdę zadowalające Wink