Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS (/Temat-Srzedam-Poradnik-Zarabianie-na-PREMIUM-SMS-99608)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - fusion822 - 19-10-2014 18:37

legalna, przecież nie napdasz na bank i nie robisz z tego starterów Smile , wszystko jest dostępne.

JasiekGamer, niby pokaż link do tego sposobu z 2013 roku, bo aż śmiać mi się chcę z tego co piszesz. Hejty, hejty.. wszędzie hejty. Poza tym, założył dziś konto i niby tak szybko kupił, gdzie dopiero teraz jestem online Big Grin Po pw można nawet sprawdzić.

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Szrejter - 19-10-2014 19:06

Jasiek nie wiem jak, ale raczej konto do hejta Big Grin

Zakupiłem poradnik chociaż nie jestem jeszcze pewien czy to działa, bo muszę jeszcze troszeczkę poczekać Big Grin Mam nadzieję, że @[fusion822] jest uczciwą osobą i wszystko będzie OK (oby słowa Jaśka się nie sprawdziły) Idea

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - cekylo - 24-10-2014 07:53

I ja zakupiłem poradnik, nie działa ten sposób, czekam na odpowiedź od fusion822 w tej sprawie, puki co na spokojnie to piszę. Ale mój spokój minie jeśli nie odzyskam pieniędzy lub nie otrzymam odpowiedzi od fusion822.

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Wassabi88 - 24-10-2014 08:03

Mam to samo. Sposób nie działa. Zrobiłem wszystko to co było napisane w poradniku. Widzę że nie tylko mnie oszukał. Tyle że ja zakupiłem sporo tego towaru. Teraz nie wiem co z tym zrobić. Pisałem do autora, zero odzewu. Mam nadzieję że gościu się odezwie, inaczej trzeba będzie zrobić coś z tym zbiorowo. Wiem że poradnik był sprzedawany napewno na jeszcze jednym forum.

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Szrejter - 24-10-2014 09:01

i Jasiek miał rację.. Już wiadomo dlaczego recenzji nie było..

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - kuzynsyna - 24-10-2014 10:49

tak, ja zakupiłem na innym forum, tam sprzedał ponoć 2 sztuki, jak na razie to mi tez nie działa sposób

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Wassabi88 - 24-10-2014 11:01

Czyli daliśmy się zrobić w przysłowiowego konia. Na szczęście mam jego dane z przelewu.

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - BloNdyN - 24-10-2014 11:49

Ostatnia wizyta: Dzisiaj 12:48 PM

Ma.gdzies temat chyba xd
Jak macie jego dane.i oszukal wieksza liczbe osob zgloscie to.

Wyslane z tel

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - daniel42na - 24-10-2014 11:57

@[fusion822]
Mam nadzieje, że ustosunkujesz się do tego co ludzie piszą - w jakiś poważny sposób.

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Wassabi88 - 24-10-2014 12:10

On do niczego się nie ustosunkuje, bo ma to gdzieś. Kasę dostał i myśli że go nie widzimy. Czyli z tego co wnioskuje to oszukanych jest na ten czas 4 użytkowników.