![]() |
[Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS (/Temat-Srzedam-Poradnik-Zarabianie-na-PREMIUM-SMS-99608) |
RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - fusion822 - 19-10-2014 18:37 legalna, przecież nie napdasz na bank i nie robisz z tego starterów ![]() JasiekGamer, niby pokaż link do tego sposobu z 2013 roku, bo aż śmiać mi się chcę z tego co piszesz. Hejty, hejty.. wszędzie hejty. Poza tym, założył dziś konto i niby tak szybko kupił, gdzie dopiero teraz jestem online ![]() RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Szrejter - 19-10-2014 19:06 Jasiek nie wiem jak, ale raczej konto do hejta ![]() Zakupiłem poradnik chociaż nie jestem jeszcze pewien czy to działa, bo muszę jeszcze troszeczkę poczekać ![]() ![]() RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - cekylo - 24-10-2014 07:53 I ja zakupiłem poradnik, nie działa ten sposób, czekam na odpowiedź od fusion822 w tej sprawie, puki co na spokojnie to piszę. Ale mój spokój minie jeśli nie odzyskam pieniędzy lub nie otrzymam odpowiedzi od fusion822. RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Wassabi88 - 24-10-2014 08:03 Mam to samo. Sposób nie działa. Zrobiłem wszystko to co było napisane w poradniku. Widzę że nie tylko mnie oszukał. Tyle że ja zakupiłem sporo tego towaru. Teraz nie wiem co z tym zrobić. Pisałem do autora, zero odzewu. Mam nadzieję że gościu się odezwie, inaczej trzeba będzie zrobić coś z tym zbiorowo. Wiem że poradnik był sprzedawany napewno na jeszcze jednym forum. RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Szrejter - 24-10-2014 09:01 i Jasiek miał rację.. Już wiadomo dlaczego recenzji nie było.. RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - kuzynsyna - 24-10-2014 10:49 tak, ja zakupiłem na innym forum, tam sprzedał ponoć 2 sztuki, jak na razie to mi tez nie działa sposób RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Wassabi88 - 24-10-2014 11:01 Czyli daliśmy się zrobić w przysłowiowego konia. Na szczęście mam jego dane z przelewu. RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - BloNdyN - 24-10-2014 11:49 Ostatnia wizyta: Dzisiaj 12:48 PM Ma.gdzies temat chyba xd Jak macie jego dane.i oszukal wieksza liczbe osob zgloscie to. Wyslane z tel RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - daniel42na - 24-10-2014 11:57 @[fusion822] Mam nadzieje, że ustosunkujesz się do tego co ludzie piszą - w jakiś poważny sposób. RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Wassabi88 - 24-10-2014 12:10 On do niczego się nie ustosunkuje, bo ma to gdzieś. Kasę dostał i myśli że go nie widzimy. Czyli z tego co wnioskuje to oszukanych jest na ten czas 4 użytkowników. |