Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik inwestycji na rynku forex z brokerem XM - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik inwestycji na rynku forex z brokerem XM (/Temat-Dziennik-inwestycji-na-rynku-forex-z-brokerem-XM-99043)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Dziennik inwestycji na rynku forex z brokerem XM - trio - 06-03-2015 21:41

Zysk za ten rok juz sie podniosl, na koniec tego miesiaca znow zarzadam mala wyplate:

[Obrazek: cd2feb5acd7471dea70849b0b788614f.png]

RE: Dziennik inwestycji na rynku forex z brokerem XM - trio - 14-03-2015 21:10

I kolejne spektakularne zyski na moim koncie
Big Grin

[Obrazek: 4d5ec0408770a5d432944c3ccfce0051.png]

RE: Dziennik inwestycji na rynku forex z brokerem XM - PremAccHack - 04-04-2015 11:31

Jak idzie?

RE: Dziennik inwestycji na rynku forex z brokerem XM - trio - 10-04-2015 06:11

Nie robilem wpisow ostatnio gdyz brakowalo czasu, coz tu duzo mowic jak to z prawdziwym sprawdzonym zarobkiem pasywnym jest tak ze robic kompletnie nic nie musze a moja rola sprowadza sie do tego zeby sprawdzic zestawienie zarobkow/ strat w wiadomosci @ ktora otrzymuje od brokera oraz dokonac platnosci prowizji raz w miesiacu.

Ostatnio zyski byly zadowalajace.

Jesli bedzie w tej formie ten uklad prosperowal to zamierzam budowac to konto by w przyszlosci miec pieniazki na wszystkie potrzeby zwiazane z naszym malym synkiem, taka jego polisa posagowa na przyszlosc.
Fajnie ze na to wpadlem, Smile

Jesli wiec macie male dzieci to pomyslcie o czyms takim bo inwestycja nie jest duza a po latach moze sie okazac ze bedziecie bardzo zadowoleni z tego ze przystapiliscie do tego ukladu.

Kolejne zrzuty ekranu umieszcze jak tylko bede mial troche wolnego czasu a tymczasem prosze monitorowac samemu wyniki tego konta poprzez podglad na myfxbook do ktorego link znajduje sie w pierwszym poscie tego watku.

RE: Dziennik inwestycji na rynku forex z brokerem XM - trio - 16-04-2015 12:00

I kolejny drawdown na koncie, trzeba czekac az eurusd i gbpusd zaczna spadac.

RE: Dziennik inwestycji na rynku forex z brokerem XM - trio - 17-04-2015 20:28

Zrealizowal sie scenariusz w ktorym na koncie wystapila znaczna strata, pozostaje w projekcie aby dac szanse na odrobienie strat, w sumie dobrze, pokazuje to ze nie jest to biznes bez ryzyka a ze strata nalezy sie zawsze liczyc.
Ogolnie i tak jestem w pozycji gdzie nadal jestem znacznie do przodu.

RE: Dziennik inwestycji na rynku forex z brokerem XM - trio - 18-06-2015 12:35

Ostatnio mozna zaobserwowac na tym koncie male straty, czas spokojnego czekania na dalszy rozwoj sytuacji.

RE: Dziennik inwestycji na rynku forex z brokerem XM - Kubolek - 23-06-2015 12:27

czekam na dalszy rozwój Big Grin

RE: Dziennik inwestycji na rynku forex z brokerem XM - trio - 25-06-2015 16:43

To tak jak ja Kubolek, kapital mi tymczasem spada, tyle ze zarabiam dodatkowo cashback z tego konta, to duzo pomaga.

RE: Dziennik inwestycji na rynku forex z brokerem XM - trio - 14-09-2015 16:47

Konto nadal funkcjonuje jako dostawca sygnalu, oczywiscie w sytuacji gdy ktos zyczy sobie z takowego sygnalu korzystac.