[Do zamknięcia] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Do zamknięcia] (/Temat-Do-zamkniecia-99022) |
RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Karpik - 07-10-2014 21:33 Zdolni jesteście naprawdę, że takie sumki wyciągacie. Chyba to ze mną jest coś tutaj nie tak RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Maersk - 07-10-2014 21:39 Karpik Ty ile wyciągasz dziennie? RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - polakpotrafi - 07-10-2014 22:57 kupie poradnik RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - kazik0o - 08-10-2014 11:13 (07-10-2014 18:55)feellove napisał(a): na hotcashu tez idzie dobrze z metoda Na zagranicznym rynku próbowałeś? RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - feellove - 08-10-2014 12:53 kaziko0 na razie jade na rodakach W przyszlym tyg ruszam na hiszpanów bo mam juz opracowany pelen plan I tutaj z dzisiaj. praca od 8 do 12:30. wieczorem jeszcze troche 'potyram' RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - AnnaKa - 08-10-2014 13:07 Poradnik zakupiłem, niestety się zawiodłem... Metodę znałem już spory czas. O jej istnieniu dowiedziałem się na zagranicznym forum. Dokładnie to samo. Ale nie obwiniam nikogo! Szczególnie autorki ponieważ myślę, że to przypadek. Pragnę podkreślić, że na metodzie trochę $$ zarobiłem ale to było przed zakupem poradnika. Teraz pojawia się konkurencja jednakże nie powinno mieć to wpływu. Sposób opisany ładnie i można na tym zarobić. Ciężko mnie ocenić ten poradnik dokładniej ponieważ metodę znałem dużo wcześniej i dzieliłem się nią z moimi poleconymi w sieci CPA. Jeśli ktoś nie ma dużej wiedzy i nie zna wielu metod będzie to dla niego coś nowego i myślę że warto. Ocena poradnika gdybym go nie znał 7/10 Polecam zakupić jeśli chcecie zarobić i inne metody macie już zautomatyzowane. Osobiście traktowałbym ten sposób jako dodatkowy a nie głowny sposób zarobku bo 100/150 zł dziennie wiecej może wpaść przy 3-4 godzinkach zabawy. Metoda nawet przyjemna lecz tylko dla osób pełnoletnich! Pozdrawiam RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 08-10-2014 13:18 @[AnnaKa], bardzo dziekuję za opinię. Wielokrotnie powtarzałam, że nie jest to NOBLOWSKIE odkrycie (nie byłoby warte 80 zł), Daniel w swojej recenzji również zaznaczył, że starym wyjadaczom sieciowym metoda pewnie jest znana . Sama używam ją od około dwóch lat. Metoda jest stworzona stricte pod premium sms i nigdzie nie spotkałam się (ani tu, ani na zagranicznych stronach) z ugryzieniem tego "tematu" bezpośrednio pod eForsę lub Hotcash. Dziękuję jeszcze raz za recenzję. Pozdrawiam RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - PanPopek - 08-10-2014 16:37 Zakupiłem poradnik i powiem wam że....na prawde mnie zaskoczył oczywiscie na + Wszystko ładnie opisane,zdjęcia itp,nawet dziecko umiało by to zrobić po przeczytaniu poradnika....choć nie polecam pokazywać to dzieciom.... Ocena 10/10 Plusy Ładny i kreatywny (jak dla mnie pomysł ) Schludny poradnik i wszystkie pomocne strony itp Dobry kontakt ze sprzedającym,nie olewa,pomaga dużo tego jeszcze...ale ja idę zarabiać więc się nie będe rozpisywał Minusy Trzeba "pracować" (Choć dla mnie to żadna praca ) Polecam go zakupić jeśli ktoś chce pomysł na start RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 08-10-2014 19:03 @[PanPopek], bardzo dziękuje za recenzje! Pozdrawiam, powodzenia i w razie czego zapraszam do kontaktu. RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - malpa2 - 08-10-2014 19:11 Czyli ewhoring.. z tego co wiem to yazir sprzedawał do tego poradnik |