Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB (/Temat-Facebook-automat-czyli-jak-usprawnic-sobie-prace-z-FB-98611)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Tidus - 12-10-2014 18:54

Po odpaleniu Facebook Photo Poster wszystkie posty zalicza jako Failed chociaż w rzeczywistości niektóre są udane, lecz (chyba) nie wszystkie posty co powinny przechodzą.
Ktoś tez ma taki problem?
PS. nawet jak post uda sie wstawić to i tak uznawany jest przez program jako Failed :v

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - asiorek - 12-10-2014 19:42

a ja mam pytanko, jak postować z poziomu tego programu posty na facebooka'a? Big Grin Bo dodałem wsystko pięknie, i zamiast na FP dodał do kogoś na tablice Jerk2

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - wiezaawieza - 12-10-2014 19:51

mi to nie działa... pisze, że walnęło post do grupy, a nic nie ma..

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - dart - 05-11-2014 14:40

Nie działa mi dodanie linków tak aby się rozwinęła miniaturka, aktualnie testuję dodawanie opisu ze zdjęciem i jak widać to działa.
Działa Wam dodawanie linków tak aby się rozwijała miniaturka?

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - jagan - 17-12-2014 20:20

Te wszystkie programy moim zdaniem na niewiele się zdadzą .. Jeszcze na początku 2014 facebook nie utrzymywał takiego rygoru dot. banowania fake kont oraz jego restrykcyjność względem tej kwestii była minimalna - miałem jedno konto z tysiącem grup które dodałem w kilka dni oraz tylko na nim zarabiałem.. dzisiaj jest cholernie ciężko utrzymać takie konto, weryfikacja captcha oraz tel. to pół biedy, lecz gorzej z blokadami na dodawanie postów oraz dodawaniem się do grup. Weryfikacja dowodu tożsamości to już w ogóle kaplica dla konta. Przy rejestracji kont próbowałem wszelkich sposobów aby dostały one stabilne fundamenty już od procesu rejestracji (zmiana adresu MAC karty sieciowej, serwery VPN, zmiennie IP, inne przeglądarki, czyszczenie cookies,czyszczenie rozpoznawania serwerów DNS oraz czyszczenie sesji w systemie, wirtualne maszyny, proxy itd.) - poświęciłem na to kilka nieprzespanych nocy, lecz skutkowało to prędzej czy później bananem dla wszystkich fake kont.

Apropos programu dla którego temat został poświęcony - jeśli to działa, czemu oczywiście nie zaprzeczam, to wszystkie posty zamieszczone przez ten program są niestabilne, prędzej "zwrócą na siebie uwagę" przez algorytm facebooka dot. oflagowania konta fałszywego niż posty zamieszczane przez nas ręcznie. Nie mam jeszcze dość, nie daję za wygraną ale już Wam z góry mówię że wszyscy Ci którzy chcą zarobić na spamie na fb - mają cholernie ciężki orzech do zgryzienia.

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - nykkusek - 17-12-2014 20:24

Jak to powiedziałem dzisiaj Jaganowi, spam się stał taką pracą w kopalni, niby fajnie jest, dużo zarabiasz, ale się przy tym tak upierdo*** i namęczysz, że lepiej pomyśleć nad czymś ambitniejszym, co może w przyszłości dać o wiele większe zarobki Wink

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Weeder - 17-12-2014 20:38

I jeszcze ta ustawa która ma wejść teraz to już w ogóle ten rodzaj zarabiania będzie utrudniony ...

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - czlowien - 17-12-2014 20:43

(17-12-2014 20:38)Weeder napisał(a):  I jeszcze ta ustawa która ma wejść teraz to już w ogóle ten rodzaj zarabiania będzie utrudniony ...

"Utrudniony" to mało powiedziane, gdyż pozostanie jedynie real content, za który ludzie na prawdę chcą płacić.

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - kamillowad - 02-01-2015 13:42

mam problem z dodawaniem grup:

dać Joiner I czy Joiner II??

jakie ustawienia ??

mecze sie juz z tym ze 2 h i jestem w 1 grupie narazie i tyle... i to jeszcze zagranicznej.

Wpisując słowo PRACA wyswietlają mi się dziwne grupy - np PRAGA DIADEMA i jakieś z 1, 10 ma Membersami...

a mozna dodać do programu swoje grupy i zeby program dodawał automatycznie?

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - ebonkyz - 06-01-2015 11:19

Dzięki, przyda się!