Goal Tycoon - Poradnik !!!! Graj i zarabiaj ! ! !! ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Goal Tycoon - Poradnik !!!! Graj i zarabiaj ! ! !! ! (/Temat-Goal-Tycoon-Poradnik-Graj-i-zarabiaj-98555) |
RE: Goal Tycoon - Poradnik !!!! Graj i zarabiaj ! ! !! ! - draksone - 20-10-2014 16:33 Zainwestowałem 10 euro,4 poszło na krzesełka i mam juz 2100 miejsc,na co jeszcze wydac ?? Gdzie kupic ten zestaw youth ? RE: Goal Tycoon - Poradnik !!!! Graj i zarabiaj ! ! !! ! - CoinBitZ - 20-10-2014 16:47 Markets / Buy Youths RE: Goal Tycoon - Poradnik !!!! Graj i zarabiaj ! ! !! ! - draksone - 20-10-2014 16:48 Ok,co polecasz kupic ?? same krzesełka,zwykłe,vip ?? Youths z iloma gwiazdkami kupowac ? RE: Goal Tycoon - Poradnik !!!! Graj i zarabiaj ! ! !! ! - maax6 - 20-10-2014 19:35 Młodych kupuję z trzema gwiazdkami. Krzesełek po trochę każdego rodzaju kupiłem. No i tak jakoś leci. Kasa niestety szybko się kończy. Jutro nowy sezon. Niestety trzeci raz w 2 lidze RE: Goal Tycoon - Poradnik !!!! Graj i zarabiaj ! ! !! ! - CoinBitZ - 20-10-2014 20:38 Moja drużyna jest w 60 % Znokautowana nie mówiąc już o czołowych graczach z których w stanie grać jest tylko bramkarz Jeżeli ktoś z "INWESTUJĄCYCH" Będzie potrzebował nagłej pomocy a nie ma mnie w serwisie bądź nie odpowiadam na PW Może poprostu zostawić PW z prośbą o numer tele Telefon zawsze odbieram Goal Tycoon - Poradnik !!!! Graj i zarabiaj ! ! !! ! - daniel42na - 24-10-2014 14:48 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |