Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów) (/Temat-Darmowe-20-PLN-na-Allegro-bez-zadnych-wczesniejszy-zakupow-98186)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów) - cokieee - 03-12-2014 19:57

Skopiowane z FP allegro, moim zdanie akcja do *** ;/
---
Czekaliście na kolejne kupony na 20zł? Mamy je! Tym razem nieco bardziej mobilnie, ponieważ będziecie mogli je odebrać w specjalnych.... tramwajach Szukajcie ich w pięciu miastach: Warszawie, Poznaniu, Krakowie, Gdańsku i Łodzi w godzinach od 12:00 do 20:00 w dniach 5-7 i 12-14 grudnia! Wszystkich zmarzluchów rozgrzejemy kawą, herbatą i gorącą czekoladą Trasy poniżej:

Warszawa
Metro Wilanowska - Puławska - Marszałkowska - Pl. Bankowy - Andersa- pl. Wilsona - Metro Marymont

Poznań
Franowo - Kórnicka - M.Rocha - Wrocławska - Podgórna - Marcinkowskiego - Podgórna - Strzelecka - Królowej Jadwigi - M.Dworcowy - M.Teatralny - Fredry - Pl.Wielkopolski - R.Śródka - Jana Pawła II - Kórnicka – Franowo

Kraków
Cichy Kącik - Al. 3 Maja - Piłsudskiego - Straszewskiego - Franciszkańska - Dominikańska - Westerplatte - Pawia - Kamienna - Długa - Basztowa - Dunajewskiego - Podwale - Straszewskiego - Piłsudskiego - Al. 3 Maja - Cichy Kącik

Gdańsk
Pętla Oliwa - Wita Stwosza - Grunwaldzka - Zwycięstwa - Armii Krajowej - Al. Witosa - Pętla Łostowice - Świętokrzyska

Łódź
Plac Niepodległości - Piotrkowska - Zachodnia - Zgierska - Helenówek

RE: Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów) - poczmail - 03-12-2014 20:03

Raczej nikt nie bedzie lecial specjalnie do tramwaju tylko i wyłącznie po to, żeby dostać kupon na 20 złotych... troche nietypowa akcja, aczkolwiek ze strony Allegro dosc rozsądnie przemyslana, bo unikną zakladania nowych, bezwartosciowych kont.

RE: Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów) - cokieee - 03-12-2014 20:10

racja. Powinni ustalić że z kuponów mogą korzystać np. co najmniej miesięczne konta. Ja akurat robię zakupy za 230 zł i myślałem że dadzą jakiś porządny rabat ale lipa ;/ mogę się założyć że pojawią się kupony kiedy już owe zakupy zakupie (masło maślane xD)

RE: Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów) - damianus627 - 03-12-2014 20:14

Dzięki za informacje. Kolejny rabat 20zł się sprzyda.

RE: Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów) - rico88 - 06-12-2014 07:54

Pojawiły się nowe kupony rabatowe na 20 zł, do odebrania w aplikacji mobilnej z okazji mikołajek.

RE: Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów) - Lontek - 06-12-2014 08:42

Ten z tramwaju nie da się jakoś odebrać w domu ? Ostatnio z citylightem tak było, że możnabyło w domu odebrać

Odp: RE: Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów) - damianus627 - 06-12-2014 11:22

(06-12-2014 07:54)rico88 napisał(a):  Pojawiły się nowe kupony rabatowe na 20 zł, do odebrania w aplikacji mobilnej z okazji mikołajek.
Kupony pojawiły się już 05.12
(06-12-2014 08:42)Lontek napisał(a):  Ten z tramwaju nie da się jakoś odebrać w domu ? Ostatnio z citylightem tak było, że możnabyło w domu odebrać
Musisz zalogować się n wifi w tramwaju i dopiero dostaniesz kupon.

RE: Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów) - Yetti - 09-12-2014 12:10

Ja tam żadnego kuponu nie musiałem odbierać, zalogowałem się na telefonie na allegro, kupiłem coś za powyżej 50zł, zapłaciłem transakcją przez bank i automatycznie 20zł mniej zapłaciłem.

Odp: Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów) - damianus627 - 09-12-2014 13:58

Bo dostałeś rabat z obecnej akcji.

RE: Darmowe 20 PLN na Allegro (bez żadnych wcześniejszy zakupów) - adamsonm - 11-12-2014 10:30

Jak to wygląda z tym tramwajem? W godzinach szczytu wiem jak w Łodzi są zatłoczone te pojazdy i tam jacyś ludzie stoją i rozdają czy jak?