Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms (/Temat-Sprzedam-uczciwe-zarabianie-na-sub-premium-sms-97468) |
RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - VinCee - 05-09-2014 17:37 Ktos juz kupil i moze wystawic opinie? RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - kasiak - 05-09-2014 17:54 (05-09-2014 16:27)kuba48 napisał(a):(05-09-2014 16:15)daniel42na napisał(a): Recenzja: skoro możemy osiągnąć 50 zł/dzień to masz 30x50=1500 miesięcznie więc raczej cena jest dobra. RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Danysuw - 05-09-2014 18:02 (05-09-2014 17:08)JaTuDensze napisał(a): A można dowiedzieć się czy używa się do tego jakiegoś czatu czy też rozmowa jest prowadzona na facebooku ? "Nie jest to zarabianie na FB, asku, fotce i innych pierdołach, nie jest to również zarobek pochodzący z własnej strony." RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - hertia - 05-09-2014 18:25 Tak bardzo "uczciwy" stary sposób a to się nie wypala po jakimś czasie bo w końcu się orientują? RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Cris7 - 05-09-2014 18:26 Dobra jest recenzja, biere go RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - VinCee - 05-09-2014 18:33 (05-09-2014 18:26)Cris7 napisał(a): Dobra jest recenzja, biere go Napisz potem swoja opinie RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - arturozo - 05-09-2014 18:34 (05-09-2014 18:25)hertia napisał(a): Tak bardzo "uczciwy" stary sposób a to się nie wypala po jakimś czasie bo w końcu się orientują? Nie jestem długo na tym forum ale domyślam się o co może biegać i jeśli się nie mylę to faktycznie już było coś takiego, aczkolwiek są to tylko moje domysły i proszę o nie zadawanie żadnych pytań do mnie w tej sprawie RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 05-09-2014 18:38 Niestety, nie posiadam dostępu do strefy wtajemniczonych, więc trudno mi się ustosunkować do tego czy takowa metoda lub podobna do niej się tam pojawiła... RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Cris7 - 05-09-2014 19:43 (05-09-2014 18:33)VinCee napisał(a): Napisz potem swoja opinie Sposób na pewno skuteczny a co najważniejsze stały ponieważ autorka nie kłamie, że popyt na tego typu rzeczy będzie trwał jeszcze bardzo długo. Metoda jest troszkę czasochłonna ale najważniejsze jest to, że macie stały zarobek na długo i spokojnie 50 zł dziennie każdy może wyciągnąć pod warunkiem że pracujemy, bo o autopilocie możemy zapomnieć. Moim zdaniem metoda troszkę dla osób z lekkim dystansem do siebie bo możecie to i owo zobaczyć Jak wspomniał kolega przed jest to niemoralne i tylko dla osób +18. Co do ceny jest ona bardzo dobra bo po kilku dniach już wam się to zwróci bez problemu więc myślę, że jest ok. Ważne jest też to że osoba którą "nabieracie" ma świadomość wysyłania płatnego smsa więc luzik. Podsumowując nie żałuje nawet złotówki wydanej na poradnik i jutro od rana zabieram się do roboty. Pozdrawiam RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Fineks - 05-09-2014 21:41 Wiem już o jaki sposób chodzi i był on w strefie dla wtajemniczonych- pliki również można w łatwy sposób znaleźć w sieci Autorka kładzie kawę na ławę, zapomina jednak wspomnieć że trzeba mieć naprawdę hmm... mocne nerwy i baaardzo duży dystans do siebie (żeby nie powiedzieć, że czegoś brak). W każdym razie, na pewno się rodzicom ani kolegom nie pochwalicie w jaki sposób zarabiacie Popyt będzie na tego typu rzeczy zawsze... Więc można śmiało kupować. "Nie jest to zarabianie na FB, asku, fotce i innych pierdołach, nie jest to również zarobek pochodzący z własnej strony." Tutaj mam zastrzeżenia, bo jednak fotka i Twój sposób mają wiele wspólnego. Adres może nie ten sam, ale grono odbiorców bardzo podobne. |