Zmień myślenie i wzbogać się! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zmień myślenie i wzbogać się! (/Temat-Zmien-myslenie-i-wzbogac-sie-96870) |
RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - xardas1020 - 05-09-2014 05:49 ciekawy ten artykuł, ale do któregoś z twoich wpisów lub w nowym dodałbym coś na co sam osobiście nie zwracam uwagi, ale wiele osób sprawia że z wydanych na coś pieniędzy odzyskują jakiś % bez wielkiego wysiłku np kupujesz takie rzeczy w gospodarstwie domowym jak ryby, groszki, kukurydzę, napoje w puszkach ich opakowania to albo zwykły złom, albo z napojów aluminium zbieranie tych rzeczy zamiast wyrzucać na śmietnik ( z czego zadowoleni są wszyscy ci co luszują po śmietnikach) zebrać w domu do jakiegoś worka( nikt nie widzi, po śmietnikach chodzić nie musicie by zebrać to co was interesuje, robicie selekcje rzeczy które i tak wyrzucacie z tym, że pewną część śmieci zamieniacie na realne pieniądze) i sprzedać w punkcie skupu da takiej osobie zawsze troszkę pln więc moim zdaniem warto też wspominać o takich rzeczach jak recykling bo to powtórne wykorzystanie materiałów chroni raz środowisko, dwa jest jakąś częścią oszczędności bo ich sprzedaż w skupie daje pieniążk RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 05-09-2014 08:25 (05-09-2014 05:49)xardas1020 napisał(a): ciekawy ten artykuł, ale do któregoś z twoich wpisów lub w nowym dodałbym coś na co sam osobiście nie zwracam uwagi, ale wiele osób sprawia że z wydanych na coś pieniędzy odzyskują jakiś % bez wielkiego wysiłku Znam wiele osób które tak robią, jednak nie każdy ma stały napływ metali w domu Fajnie by było jakbyś zamieścił ten komentarz na blogu- są nie tylko satysfakcją dla mnie, ale również działają łańcuchowo dla strony. Jeśli ludzie widzą, że ktoś mnie czyta, oni sami też prędzej zaczną czytać RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Kede - 05-09-2014 08:38 Fajny blog ale brzydkie logo i ta czcionka GTA Psuje mi odbiór. RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - xardas1020 - 05-09-2014 08:38 (05-09-2014 08:25)Fineks napisał(a):(05-09-2014 05:49)xardas1020 napisał(a): ciekawy ten artykuł, ale do któregoś z twoich wpisów lub w nowym dodałbym coś na co sam osobiście nie zwracam uwagi, ale wiele osób sprawia że z wydanych na coś pieniędzy odzyskują jakiś % bez wielkiego wysiłku w wolnej chwili coś skrobnę co do tematu karty to też nie do końca się zgodzę bo kartą można tak samo działać i oszczędzać jak mając gotówkę w portfelu z tą różnicą że jak ciebie okradną i stracisz papierki zostajesz bez danej kwoty gotówki, jak skradną plastik który blokujesz i przy tym drobne jakie masz strata jest zazwyczaj nieodczuwalna tak jak ustalasz sobie limit dzienny wydatków papierkami i monetami to podobnie robisz z kartą ( korzystając z programów o których piszę niżej płacąc kartą już automatycznie odkładasz i oszczędzasz przy okazji zakupów i płacenia plastikiem) dodatkowo mBank i ing mają programy smart saver gdzie sam ustalasz % jaki odkłada się na to konto z każdej transakcji kartą według mnie fajna opcja, pieniądze są do twojej emerytury na oprocentowanym koncie, więc pracują na siebie i coś ponad siebie aż do czasu wieku emerytalnego, nie wyciągniesz tych pieniędzy przed emeryturą więc nie ma strachu, że je stracisz RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 05-09-2014 20:35 Cześć! Dzisiejszy wpis poświęciłem osobom, które myślą o założeniu własnej działalności. Nieważne, czy jest to strona internetowa, czy sklep stacjonarny- myślę że porady których udzieliłem, mają uniwersalny charakter Zapraszam serdecznie do przeczytania i skomentowania! Chciałbym też jeszcze raz serdecznie podziękować za miłe komentarze Co do loga, sam nie wiem czy zmieniać czy zostawić, chciałbym o więcej komentarzy na jego temat. Niesamowite jest to, że blog naprawdę zdobywa popularność! Już teraz mam ponad 100 unikalnych odwiedzin dziennie i wszystko wskazuje na wzrost w najbliższych tygodniach. Mam bardzo dużo pracy i wygląda na to, że będzie jeszcze więcej jednak na wpis zawsze znajdę czas Dostałem również ciekawą ofertę współpracy (tak szybko!) jednak na ten czas wolę skupić się na wartości treści i zgłębiać swoją wiedzę oraz doświadczenie. Jak pewnie niektórzy z was wiedzą, zainteresowałem się inwestowaniem w opcje binarne. Wpłaciłem depozyt na platformę exbino i codziennie nabywam doświadczenia w tej kwestii. Chciałbym na przestrzeni paru miesięcy wzbogacić się na tym dość znacznie, choć nie ukrywam że jest to sposób zarobku który nie odpowiada mi w 100% (brak PEŁNEJ kontroli). RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Sentinel98 - 07-09-2014 20:26 Fajnie się czyta dzięki ! RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Futers - 07-09-2014 21:05 Czytam i czytam I Chyba zmienie myślenie Odp: Zmień myślenie i wzbogać się! - Lami - 07-09-2014 21:06 No zmień, może to zmieni Twoje zaczynanie "chyba" z dużej. RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 07-09-2014 21:53 Zarabianie- jak i ile? Najprawdopodobniej najbardziej kontrowersyjny wpis do tej pory. Miałem się powstrzymać od komentarza na pewne tematy, jednak uznałem że niektórym przyda się kop w dupę bo smutno się robi jak widzę osoby zarabiające średnio 50 groszy na godzinę w internecie Nie ukrywam też, że moim celem jest pokazanie że największe pieniądze można zarobić dając! Dowodem na to jest mój ekstra przychód w tym miesiącu (13,430 zł) który był naprawdę miłą niespodzianką Jest dopiero 7 wrzesień a wszystko zapowiada się tak wspaniale! Co więcej hormony szczęscia mi buzują, bo wszystko osiągnąłem w mniej niż rok. Praca na etacie powoli przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie i siedzę w niej tylko dlatego, że mam w niej czas na samorozwój- po co mam to robić w domu, skoro tam mam tak samo dobrze a i jeszcze płacą mi za to 9 zł/h? Z góry przepraszam jeśli ktoś poczuje się urażony- jeśli wyrażam moją opinię na dany temat, staram się zrobić to kulturalnie, ale również szczerze- nie lubię kłamstwa i obłudy. Chcę, abyście czytając mnie wiedzieli jaki jestem naprawdę. Znam wiele osób zarabiających na PPA i nie potępiam ich, choć możecie odnieść takie wrażenie. Ja po prostu nazywam rzeczy po imieniu Nie mogłem też wyjść z podziwu po tym co ostatnio tu zobaczyłem, ale o tym możecie przeczytać we wpisie. Zamierzam poświęcić czas na porównanie ofert banków- lokaty, konta i programy lojalnościowe, czy bylibyście zainteresowani? Pozdrawiam! RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - fato - 07-09-2014 22:28 (07-09-2014 21:53)Fineks napisał(a): Zarabianie- jak i ile? Świetny wpis jednak nie zgodzę się z Tobą do końca. Osoby zaczynające od buxów, skracania linków ect mające trochę ambicji powinny zauwazyć że z tego nie ma jak piszesz prawdziwej kasy. Trzeba pamiętać , że zanim dojdzie się do pewnego poziomu zarobków każdy zaczyna od 0 (chyba że ma jakieś zaplecze finansowe), tak jak w życiu żeby pójść do przodu musisz zaliczyć podstawówkę, gimnazjum , liceum i i dopiero idziesz na studia... Z zarabianiem w internecie jest podobnie jedni zostają w podstawówce całe życie, inni szukają, dokształcają się , próbują nowych sposobów -metod , korzystają z gotowych rozwiązań(jestem zdania skoro komuś się udało i przetestował daną metodę to nie ma sensu po raz drugi "wymyślać koła"). Dla chcącego nic trudnego można iść pracować do McDonalds(nie wiem czy przyjmują 15-16 latków). Ale nie sądze, że po kilkunastu godzinach na nogach, ktoś ma mieć siłe pisać bloga a następnego dnia iść do szkoły czy pracy. Nie bronie nikogo bo sama studiowałam dziennie i pracowałam i nie było lekko, ale to co dzieje się obecnie na rynku pracy woła o pomstę do nieba, więc nie dziwie się że młode osoby skuszonę perspektywą "łatwych pieniędzy" szukają pomysłu na siebie w internecie. |