![]() |
Pytania do mnie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Pytania do mnie (/Temat-Pytania-do-mnie-9609) |
RE: Pytania do mnie - Zythus - 02-07-2010 16:21 Wg. mnie też ![]() RE: Pytania do mnie - Paviano - 02-07-2010 16:48 Dopiero kilka dni jest w LAB'ie więc muszą zdobyć u niego zaufanie, że nic nie wygada naszej ekipie ![]() Później to wszystkie newsy będzie on wstawiał ![]() RE: Pytania do mnie - Lubelak - 02-07-2010 20:00 (02-07-2010 16:48)Paviano napisał(a): Dopiero kilka dni jest w LAB'ie więc muszą zdobyć u niego zaufanie, że nic nie wygada naszej ekipie LAB TO nie admin więc jakie zaufanie ? on pomaga userom żadnych nagród z "szopu" nie dostanie ludzie ![]() RE: Pytania do mnie - BartuS - 03-07-2010 09:14 @up, dokładnie @Paviano, nie @Satan, nie. Powinienem dostać bluzę @SupeRLockeR, Nie wiem dokładnie kiedy, ale w Lipcu ;D. Opłaty celne raczej zostaną, ale trzeba być dobrej myśli. O upominkach z-lista LAB nic nie wie niestety. RE: Pytania do mnie - Tech - 04-07-2010 17:43 W sumie to ja mam jedno pytanie ^^ W jaki sposób dostajesz informacje od Lockerz? Tzn musisz do nich napisać, dostajesz od razu info na hallwayu, czy jeszcze inaczej? |