![]() |
MaxGift.PL - Nowy Serwis z Nagrodami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: MaxGift.PL - Nowy Serwis z Nagrodami (/Temat-MaxGift-PL-Nowy-Serwis-z-Nagrodami-95979) |
RE: MaxGift.PL - Nowy Serwis z Nagrodami - LeftwardBus88 - 14-08-2014 14:16 Dobrze a co z tym Polityka prywatności | Warunki świadczenia usług | Zasady korzystania bo nie mogę wejść czy możecie mi podać jakiś link? RE: MaxGift.PL - Nowy Serwis z Nagrodami - MaxGift - 14-08-2014 14:20 (14-08-2014 14:16)LeftwardBus88 napisał(a): Dobrze a co z tym Polityka prywatności | Warunki świadczenia usług | Zasady korzystania bo nie mogę wejść czy możecie mi podać jakiś link?Proszę wyczyść ciasteczka błąd został już naprawiony ![]() Pozdrawiam RE: MaxGift.PL - Nowy Serwis z Nagrodami - haha40027 - 14-08-2014 14:34 Cytat:Naruszenie powyższego zakazu użytkowania nielegalnego oprogramowania pomocniczego wO jakie dokładnie oprogramowanie chodzi? Pisze "powyższe", a powyżej są tylko informacje o likwidacji konta... RE: MaxGift.PL - Nowy Serwis z Nagrodami - LeftwardBus88 - 14-08-2014 14:34 Jak naciskam sprawdź galerie też nigdzie mnie nie przerzuca. RE: MaxGift.PL - Nowy Serwis z Nagrodami - majeros - 14-08-2014 14:41 banda złodziei NIE REJESTROWAĆ SIĘ JAK NIE CHCECIE NIC STRACIĆ !! RE: MaxGift.PL - Nowy Serwis z Nagrodami - D.ave - 14-08-2014 14:42 (14-08-2014 14:11)MaxGift napisał(a): W Ustawieniach użytkownika jest opcja "Ukryj w Rankingu" nie każdy chce być widoczny po prostu Aha,czyli z rankingiem jak z tym premium ? ![]() ![]() ![]() Przecież taki MacBook Pro toż to od 4 do 10 tyś wartę.. I ciągle twierdzisz że dasz komuś taką nagrodę ? Kogo ty chcesz w Ch*ja zrobić ? Przecież to forum zarabiam.com tutaj użytkownicy nie polecą na ładne obrazki nagród ani na bajeczki że udało Ci się oszczędzić i teraz będziesz rozdawać łapki za 10 koła . Dobra pany,lecę rozpakować to PS 4 od Putina może nam embargo zniesie jak się postaram ![]() RE: MaxGift.PL - Nowy Serwis z Nagrodami - majeros - 14-08-2014 14:45 Moim zdaniem to strona nawet kilku dni już nie wytrzyma ![]() RE: MaxGift.PL - Nowy Serwis z Nagrodami - Coristo - 14-08-2014 14:48 Radze wszystkim zmienić hasła jeżeli mieliście takie same w banku/forach. ![]() ![]() RE: MaxGift.PL - Nowy Serwis z Nagrodami - majeros - 14-08-2014 14:50 Od początku miałem racje ![]() RE: MaxGift.PL - Nowy Serwis z Nagrodami - Mazurex1 - 14-08-2014 14:50 Użytkownik po wygraniu oraz zakupię Przedmiotu lub Nagrody jest zobowiązany do odprowadzenia podatku od wygranej zgodnie z prawem Polskim. Haha nie dość że muszę płacić za wysyłkę to jeszcze odprowadzać podatek to Wy powinniście to robić! haha ![]() "usługi wygrane przez uczestnika oraz koszty wysyłki są w całości przez niego opłacane." |